Шах і мат, BadComedian!

Пагаворым пра жыццё | 20 ліпеня 2021 г. ад | 3 Адказу | 261 Прагляд | 1 Рэакцыя
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 053
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.

Актор і бодзібілдэр Аляксандр Невскі часта называў сябе «рускім Шварцэнэгерам» і неаднойчы пахвастаўся сяброўствам са зоркай «Драпежніка» і «Тэрмінатара».

Многія палічылі, што Невскі перабольшыў – і справа абмяжоўваецца парай сумесных фатаграфій. У прыватнасці яго не раз за гэта высмейваў галоўны фанат амерыканскага актора – блогер Яўген BadComedian, які выпусціў агляды амаль усіх фільмаў з удзелам куміра.

Але здагадаецеся, хто прыйшоў да Невскага на дзень народзінаў – сам Шварцэнэгер! А таксама Ральф Меллер, вядомы па баявіках «Лучшыя з лепшых 2» і «Гладыятар». Разам яны адзначылі 50-гадовы юбілей Невскага ў калифарнійскім рэстаране.

Шварцэнэгер падарыў «рускай копіі» сваю фірменную вопратку і мерч па «Тэрмінатару». І ў подпісе да падарунка назваў Невскага «сябрам».

Вось што па гэтым поводу сам Невскі напісаў у інстаграме: «Я пачаў дзень народзінаў з маімі сябрамі і кумірамі – Арнольдам Шварцэнэгерам і Ральфам Мелерам, без якіх я ніколі не дасягнуў бы поспеху ў бодзібілдынгу, шоу-бізнэсе і Галівудзе. Таксама я ўдзячны ўсім вам за шматлікія віншаванні і добрыя словы!»

Трэйлер новага вестэрна «Напад на Рио Браво», выхад якога запланаваны на 2022 год.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
77
Публікацыі
603
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
20 кас 2017 г.

Курицын у трэйлеры такі ж недарэчны, як і ў жыцці.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
41
Публікацыі
185
Падпісчыкі