Сфармаваліся фінальныя сталы WCOOP Main Event
Навіны покера
|
26 верасня 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
19 Адказаў
|
629 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Трохдзённы івент з бай-інам 5 200$ чакалі цэлы год. Галоўны турнір года пачаўся ў гэтую нядзелю, і ў ім удзельнічалі адразу 2 183 гульцы. У прызах апынуліся 278 покерыстаў, кожны з якіх атрымаў гарантавана 8 917$.
Учорашні дзень доўжыўся амаль 10 гадзін і быў сфарміраваны фінальны стол. На 15-м месцы гульню скончыў украінскі гульец serhiy1989, які зарабіў 71 649$. У фінальны стол прабіліся 9 лепшых покерыстаў. Мінімальны прыз фінальнага стала складае 120 630$. Чэмпіён турніру атрымае 1 624 502$.
Падрабязны чыпкаунт фінальнага стала:
Крута! Хацеў бы і я хоць раз у жыцці пабываць за такім сталом, адрэналін там аж зашкальваць будзе 🤠 А ўвогуле бай-ін такі нарм, па мерках Оксы трэба банкрол мець 1.5 ляма баксаў, каб такі турнір гуляць 😁
Так што каб там нарм сыграць і патрэбны вялікі банкрол. Не па банкролу думаю дрэнная задума.
Колькі разоў гуляў у даволі багатыя для мяне турніры. Х.лі, сядзіш і ссышся.) Так нічога не выйграеш, максімум да прызоў доседзець.
Павер, нават да прызоў доседзець – гэта ўжо нядрэнны вынік, вось чаму я не люблю мікраліміты і пры невялікім заносе адразу пераходжу на нізкія ці сярэднія ліміты.
Што азначае “павер”?🤠 Я што ніколі не гуляў, што ці?
Шмат залежыць ад структуры прызоў, гуляў турніры, дзе можна амаль нічога не рабіць, каб дасядзець.
Ну зараз структура ІТМ на Покерстарс мяняецца, таму невядома, як будзе далей, выгадна ці будзе ўвогуле дасядзеваць да ІТМ або давядзецца старацца гуляць сваю звычайную гульню.
Ды ну нафіг, у мяне нервы дакладна не вытрымалі! Я б піў адну за адной, ці ўсе пазногці сабе абкусіў бы, нават не ўяўляю…
Смешна))
Пасмяёмся, калі ты па выніках сваёй нібы падрыхтоўкі да WCOOP-2018, ROI & Profit падлічыш 😆
Увогуле практычна заўсёды не па бр гуляю. Бывалі выпадкі заносу 1500 еўра. Такая штука таксама плюсавая часам))
Ну не па бр – гэта адно, увогуле менавіта па бр сам бы, напэўна, ніколі не гуляў, хіба што выпадкова)
Я меў на ўвазе, напрыклад такое:
Выиграў білет на турнір з бай-інам 1000 баксаў, напрыклад (неважна якая менавіта лічба, маю на ўвазе вельмі значную). Абмяняць білет на баксы рум не дае, напрыклад. І вось прыходзіцьца гуляць. Я такі варыянт меў на ўвазе.
Было і такое, на пати з 1$ выйграў білет на 215$. І патрапіў у жорсткі кулер на позняй стадыі ў турніры, калі да прызоў заставалася 100 гульцоў:( Было абідна пздц. Можа калі знойду заскріню раздачу. Прычым на пати кулеры, пераезды здараюцца вельмі часта.
І я пару разоў играў такія турніры. І лавіў сябе на думцы, што гэта ўвогуле не гульня. Баяшся вылецець, з норм камбінацыяй зліваешся, і г.д. Ну, у мяне па крайняй меры так было.
Выстаўленне адбылося на тэрне)
Хлопцы! Ну так – гульня не па БР гэта цалкам нармальна, пры ўмове што ты весялішся або па жыцці табе грошы дазваляюць раскошна гуляць на пэўных лімітах або ў даволі дарагіх турнірах, бо з грашыма, напрыклад, у цябе ўсё ў парадку і сума (у выпадку страты) для цябе не такая ўжо значная. Я таксама перыядычна так раблю, прасцей, праўда)). Але чувак пазіцыяніруе сябе (чытаеце яго тэмы), што ён пакерам зарабляць хоча і бекераў прыцягнуць. І хто цікавы будзе яго бэкаць з такім падыходам да БР і мінусавым ROI. Я толькі гэта хачу сказаць. Наплодзіў у нас тут Рэспект тэм розных пра гераічныя будні покернага фіша, за гэты час паказчыкі не ах, і ходзіць тут усіх правільным стратэгіям гульні навучае. Плюс як якія рукі разыгрываць. Дзіўна ўсё гэта аднак 😁.
P.S. Прадчуваючы пытанне адразу адкажу)) Сам па фану гуляю, для забавы. Эксперыменты розныя праводжу, аперуючы грашыма, якія мне страціць у выпадку няўдачы не крытычна. Бэкараў прыцягваць не хачу. Тэма, куды вынікі публікую – адна. Каб працэс самому адсочваць і іншых пацешыць. І не больш)
Ой! Толькі не трэба мяне троліць. Я табе ўжо сказаў, што буду гуляць так, як я хачу, а ты катай свае сатэліты, паглядзім, хто хутчэй з нас нешта вартае выйграе. Ты хочаш мне нешта даказаць? Тады будзь добры размясціць свае першыя месцы ў турнірным покеры Безлімітным холдэме. Тады зможам параўнаць!!! 😁
Ну так цікава, хто ж мяне троліць? Ты лічыш, што гэта раблю я? Ці ты хочаш даказаць сваю праўду ў тым, што заўсёды трэба гуляць толькі па банкролу?
У гэтай тэме ты пачаў
Ну так пра банкрол я сказаў тваю думку, гэта ж не быў тролінг. Ці ты лічыш інакш?