Сетка WPN абагнала Full Tilt Poker па колькасці гульцоў
Навіны покера
|
6 лютага 2016 г.
ад
Feya_Line
|
9 Адказаў
|
754 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
На сённяшні дзень Winning Poker Network з’яўляецца адной з самых хутка развіваючыхся ў індустрыі. Сетка з’явілася ў 2012 годзе і пачала хутка набіраць абароты, падымаючыся ўсё вышэй у сусветным рэйтынгу. Высокіх вынікаў удалося дасягнуць дзякуючы якаснаму софту, доступу да амерыканскіх гульцоў, і штоквартальным турнірам з гарантыяй $500,000, у якіх учавствуют тысячы гульцоў!
Люты стаў знакавым у гісторыі сеткі. Winning Poker Network удалося трапіць на 11-ю пазіцыю рэйтынгу PokerScout, потым паставіўшы на другі план рум Full Tilt Poker, дзе, дарэчы, праходзіць самая дарагая онлайн-гульня на сённяшні дзень. Усяго за год сетка здолела падняцца на 7 пазіцый, а значыць паказвае стабільны рост трафіку. Сярод галоўных фактараў росту – стабільны прырост аўдыторыі ў руме PokerKing, што зусім не дзіўна. Тут можна знайсці турніры на любы густ, і пагуляць у Jackpot Poker.
Jackpot Poker – гэта разнавіднасць турніраў, у якіх прымаюць удзел 3 гульцы са стартовымі стэкамі па 500 фішак. Фармат гульні – гіпертурбо, узроўні блайндаў павышаюцца кожныя 3 хвіліны. Прызавы фонд выпадковы і можа складаць ад 2 да 2500 бай-інаў. Максімальны джэкпот за адным сталом да $100,000!
Крыніца: покерофф
Ну так а што на full tilt poker засталіся адныя мікралімітнікі.
Турніры там вельмі салоденькія) калі бабкі там ёсць то гуляю ў реэнтры-турнірах)
Як ПС купіў яго , ён проста згас.
да ладна? Такога не было каб ён загас.
А ўвогуле гэта на лепшае. Бо поле там значна лепшае. Фішаў нашмат больш. Я там рэдка гуляю бо ўсе грошы депаю на ПС з-за іх канчэнных акцый у надзеі затащыць то 10к то 100к. А так па ідэі лепш на фтп гуляць у іх турнірах і кэшы.
ДА і ўвогуле сетка гэта норм – бездэпы дае ў свае руумы і гульцы там смачныя. Вулова не скажа інакш.
FT тухлы рум ! І гэта факт !
Ну тады паіграй там. Потым пішы такое. Нарм рум. Лепш за многіх.
Бонусы частыя. Акцыі таксама. Гульцоў хапае. Турніры добрыя. Вывады на Skrill і г.д( кроме карты) імгненныя, як і на пс. Не тое, што ў іншых румаў
Згодзен, я на фт турики йеру часта))) з білетамі асабліва, але потым забываю пра іх і сплю)))
А ўвогуле амеркен мне вельмі падабаецца – там нуб’я як бруду) і кожныя паўгадзіны фрыкі на деньбги, не кожны зможа такое зрабіць
На ПС разлік на такіх як ты, дэпайце, дэпайце, а потым панюхаеце … Прыгожая абгортка з лайном унутры )).
Хто такі Вулова ? Не ведаю такіх….