Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падпісвайцеся на нашу рассылку навін
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
каму падабаюцца серыялы пра медыцыну раю паглядзець (Акушэр)
@vladik_tarasov_2
https://www.youtube.com/watch?v=-qx7422fxCI
Я не асабліва прыхільнік серыялаў, хоць і гляджу іх часам. Але з усіх, што я глядзеў, мяне болей за ўсё ўцягнула ОСД (Вельмі дзіўныя справы), проста кайф. Чакаю 5-ы сезон)
Рэкамендую серыял Легенда пра Шукаўніка ( кол-ва сезонаў 2 ) кожная серыя па 40 хвілін
Сюжэт серыяла разгортваецца ў чароўным свеце
гэта фэнтэзі-серыял, заснаваны на серыі кніг Тэры Гудкайнд “Меч Ісціны”, які апавядае пра прыгоды Рычарда Сайфера, Шукаўца Ісціны.
@vladik_tarasov_2 ну як, ацаніў?
абаронваючы джэйкаба глядзіце, норм серык
Адзназначна бясстыдныя!
Не раю глядзець гульню ў кальмара 2, горш за працяг даўно не бачыў
Пачаў глядзець “Мейр з Істтауна”, вельмі класны змрочны серыял на восень. Усяго 7 серый, глядзецца на адным дыханні. Фанам Твін Пікса зайдзе 100%
@solwwow Не пагоджуся, так, яны не перасягнулі першы сезон, але дакладна зрабілі яго не горш. Так, канец не такі, як мы ўсе чакалі, але ён лагічны. Адзінае, што лінія з дэтыектывам максімальна непатрэбная, але што парабіць.
Увогуле раней вельмі любіла серыялы глядзець (часу было больш) а цяпер хіба які фільмач перад сном😁і тое не да канца 🫣
Ну вось пачала глядзець HALO серыял у жанры фантастыкі… Чэсна кажучы паглядзела ўсяго 3 серыі, але, магчыма, буду глядзець далей па магчымасці))) нармальны такі (для аматараў гэтага жанру)
Паглядзеў першую серыю серыяла “Чужы: Зямля”, а другую ўжо не хочацца. Усё ўжо па-іншаму і мутацыі гэтых чужых не спадабаліся. Пахожа, растягнулі надоўга. Ужо лепш 4 часткі старога фільма паглядзець. Праметэй, Завет і Ромул увогуле адстой
Мне вельмі спадабаўся серыял Разделение. Там пра мужыка, у якога частка свядомасці ўвесь час на працы, а іншая частка свядомасці ўвесь час адпачывае і яны не перасякаюцца.
А яшчэ добры серыял называецца “Бункер”
о, а вось і група для серыялаў, а я ў іншай прасіў падказаць што-небудзь) Зараз пагляджу, што пішаце, ад сябе раю – “Паляўнічы за розумам»
Гангстерленд дарэчы норм, на адным дыханні за2 дні заляцеў))
Усім раю серыял ад Нетфлікса Люпен – 3 сезоны серыяла ўвогуле агонь , здымаецца Омар Сі з 1+1 які граў , серыял пра генія пераўвасабленняў
@peterdmitriev1
нешта не зайшло, як звычайна адны вырашальнікі, вакол бабак і ўсё.
Люпен, так, поўнасцю паглядзеў і чакаў другі і трэці сезон, топчык
Brassic 7 сезон паглядзеў, будзе працяг, усяго 6 эпізодаў але як звычайна спадабалася.
Турэцкія серыялы😅
@amernmes я, канешне, сусвет Хішніка крыху больш люблю, але Праметэй не дрэнны фільм, пра Завет так ужо не скажу, ён горшы, але таксама не дно – гэта дакладна. Ромул ён ужо, так, на аматара: хоць першая частка фільма нібыта таксама больш-менш, пад канец там ужо так, інтарэс згубіўся…
@gans2115
гледзеў гэты фільм, канешне розніца вялікая з тымі старымі версіямі.
Шмат добрых фільмаў будзе 2026 годзе,толькі у сярэдзіне лета(нядаўна бачыў трейлер да фільма Ной,чакаем)
Яшчэ кучу фільмаў будзе,назвы забыў,у цэлым чакаем да лета шмат добрых фільмаў.
@robingood
штогод выходзіць шмат фільмаў, трэба толькі час паглядзець. часта сустракаю фільм, якому па 10-15 гадоў і які не глядзеў