Серыя аўтарскіх рулетачных сістэм - абмеркаванне
Правілы, стратэгіі, сістэмы гульні ў рулетку
|
20 студзеня 2016 г.
ад
Stanislav
|
15 Адказаў
|
5,662 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прапануем азнаёміцца з аўтарскімі метадамі гульні ў рулетку. Па словах стваральнікаў усе метады былі неаднаразова пратэставаныя і прынеслі вынікі.
>>>Чытаць цалкам<<<
Колькі я не спрабаваў па сістэмах пагуляць – нічога добрага з гэтага не атрымалася, лічу, што ніякая сістэма не дапаможа выйграць у казіно)
Шмат што залежыць ад казіно, у якім гуляеш.
Мне здаецца, у казіно, калі ў рулетку ўнутраны голас маўчыць, то лепш спыніцца))🤭
А што ж рабіць, калі ўнутраны голас кажа, мол давай паспрабуй, табе сёння пашанцуе…. То які тады ўнутраны голас слухаць?
Я думаю, трэба паспрабаваць, а калі голас маўчыць і першыя дзве стаўкі не выйгралі. Ідзі, адпачывай) Ну можна 5 ставак. Я так роблю. Значыць, не мой дзень сёння.)
Вось заўважыў на Ютубе, можа вы ўжо бачылі. Але мне ролік спадабаўся. Намаляваная рулетка ўсё роўна мае сістэму, яе ж пішуць людзі) Што скажыце?
Дзякуй за ролік! Выдатны. З вялікім інтарэсам паглядзела. Я трохі не так гуляю .Возьму да ўвагі такую манеру гульні).Трэба паспрабаваць)))
гэты Шпиливой . ён у асноўным калізіі лавіць тыпу 23. 26.26. 23.
Бачыў яго некалькі запісаў гульні і на намаляванай, і на лайве, малайчына “рве” рулетку🐽 Трохі здзіўлены яго выбарам намаляванай рулеткі без КЧ. Стыль гульні агрэсіўны на павышэнне… Відно, што ў яго ёсць “чуйка”, якой ён умела карыстаецца. На першы погляд для казіно ствараецца ўражанне, што яго выйгрышы выпадковыя… Але за гэтым хаваецца майстэрства.
ніякая стратэгія не здольная ўцячы ад імавернасці прайграць
і любая імавернасць стварае імавернасць імавернасці
вылічальную праз лагарытм
і толькі тыя, хто ведае значэнні формулы, могуць выграваць
нават не разумеючы сутнасці формулы, якая ўключае лагарытм
а ўсё, што бачым у падобных тэмах:
старанне знайсці дзяленне несупадзенняў пасяджэннямі
што і асвятляецца формулой, якая ўключае лагарытм
і любая стратэгія патрабуе кіравання рызыкамі
праз кіраванне велічынёй стаўкі
і таму магчыма выйграць і не прайграць
толькі прымяняючы фінансавыя стратэгіі
асабліва паніжаючы стаўку пасля выйгрышу
Так, гэта складана)))) асабліва таму, што яго часам вельмі цяжка ўціхамірыць)))) Калі шчыра, у такія моманты сама адчуваеш, што цябе падштурхоўваюць, ці не так?🤩
Гэта відэа Шпилевага? Як шукаць відэа гэтага чалавека на YouTube? Цудоўнае відэа! Вельмі цікава! Так, дакладна, трэба абавязкова паспрабаваць!!!
Я паспрабавала па сістэме роліка. Там трэба своечасова спыняцца, а гэта атрымліваецца не заўсёды. /То бок удача, спыненне альбо выйсці з гульні. Калі пачала выпрабоўваць іншыя сістэмы, адразу ўсё, што набыла, прайграла і засмутілася) . Але буду карыстацца ў далейшым гэтым метадам.
https://www.youtube.com/watch?v=8oHT5jn3FpM
націскаеш на “еще” і там шмат яго відэа)