Сэм Трыкетт аб памылцы на некалькі мільёнаў долараў

Навіны покера | 16 снежня 2017 г. ад | 3 Адказу | 377 Праглядаў | 3 Рэакцыі
Ранг
15
Рэпутацыя
1 640
Публікацыі
14 184
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
13 сак 2017 г.

Сэм Трыкетт аб памылцы на некалькі мільёнаў долараў

Сэм Трыкетт заўсёды быў і застаецца адным з самых абмяркоўваемых прафесіяналаў покернай індустрыі. Ён удзельнічае ў дарагіх турнірах, паказвае годныя вынікі ў дарагой кэш-гуле як у інтэрнэце, так і афлайн, а таксама падбірае самых «знойных цыпачак». У новым інтэрв’ю ён успамінае пра памылку, якая каштавала яму не адзін мільён долараў…

«Трэба было дзяліцца»

У далёкім 2012 годзе прайшоў самы першы турнір The Big One For One Drop з уваходным узносам у $1,000,000. Божы мільгучы івэнт прыцягнуў не толькі прафесіяналаў, але і некалькі казачна багатых аматараў покера. Перамогу атрымаў Антоніо Эсфандіары і забраў больш за $18,000,000. Другое месца заняў Сэм Трыкетт ($10,000,000) і пра свае пачуцці ён распавёў у апошнім інтэрв’ю для Пола Фуа.

kasper447, 16 снежня 2017 г.
Сказаць шчыра, я б вельмі расстроіўся, калі б не заняў другое месца. Калі пачаўся фінальны стол, у Антоніа быў першы стэк, а ў мяне другі плюс пазіцыя супраць яго. Склад стала быў даволі мяккі, таму ў цэлым я разлічваў на перамогу. Памятаю, калі мы дайшлі да хедз-апа, я адчуў палёгку, нягледзя [...]

Поўнае інтэрв’ю з Сэмам Трыкеттам (на англійскай) можна паглядзець ніжэй. Там ён раскажа пра ўзровень гульні Пола Фуа, 30-гадавых кэш-марафонаў супраць яго ў Макао і пра свой любімы казіно Dusk till Dawn у Нотынгеме.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.

Яксьці ён зусім спакойна пра ўсё гэта расказвае. Ствараецца такое ўражанне, што гэта зусім гісторыя пра кагосьці трэцяга. Часам нават усміхаецца ненатуральна.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
135
Публікацыі
613
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
6 кас 2017 г.

Сам па сабе бай-ін такога ўзроўню прадугледжвае ўпэўненасць у сваіх сілах. І тое, што разам з памылкай дасягнута другое месца, вынік выдатны, усё было складана прадугледзець.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...