sekabet 3 еўра без дэпазіту
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
17 кастрычніка 2016 г.
ад
zalupesku
|
23 Адказу
|
2,897 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
вам трэба адправіць вашы дакументы KYC (рахунак, пасведчанне асобы і пацверджанне адраса) на [email protected] для верыфікацыі акаўнта.
Зарэгістраваўся па спасылцы, просяць дакументы. За 3 еўра не варта ім нічога дасылаць.
а чаму ты не сказаў, што трэба ім дасылаць пашпарт і прапіску
гэта армянская кантора з палёным софтам – рызыка, што кінуць, а дакументы прададуць
не сказаў бо нічога ў мяне не прасілі
адправіў адразу пацвердзілі і выдалі 3 еўра
зліта без шансаў
прапіску, што адпраўляў?
Я адпраўляў.
я меў на ўвазе як звычайна жкг ці з пашпарта канае?
і з пашпарта і жкг)
Я здзіўляюся гэтаму армянскаму казіно , колькі яны ў гэмблінгу, імя ёсць, якая гарантыя захаванасці асабістай інфы А?.. А ўжо амбіцыі, як у саліднага казіно… 🤯 Хай шукаюць д.. іншага на гэтыя 3Е. 😎
PS. Успомнілася, нават у BV спачатку рэгістраваўся па імэйлу, далі бонус 100Е , а калі на рулетцы назбіраў “дельту” і спыніўся, то паставіў на вывад суму 65Е, прапанавалі на працягу 3 сутак зрабіць мін дэп і, канечне, прайсці поўную верифікацыю(і асабістыя дадзеныя і пашпарт і ЖКХ , без сэлфі зразумела), шкада што не паспеў 😣
Крута, што магу сказаць… Імя ў саппорта норм
у 11:16, 18 каст.:
у 11:17, 18 каст.:
Сказалі ПНХ. Украіна
Зараз размаўляў з імі ў чате. Сказалі, што рэгістравацца трэба менавіта па партнёрскай спасылцы. Таму даваць трэба менавіта гэту спасылку. Ёсць такая?
Тога хто гэты бон выставляў звольнілі, гэта значыць заблакавалі за мульт на форуме.
Тое, што бонус ёсць, яны пацвердзілі. Але рэгіцца трэба не проста так, а з сайта-партнёра. Я не спяшаўся, адразу вырашыў праверыць інфу.
Няма спасылкі з партнёрскага сайта. Няма таго чалавека на форуме і не будзе, таму што заблакіраваны.
Тое, што чалавека няма, я зразумеў з першага разу. А спасылкі дзе-небудзь усё адно павінны быць🙂
Якраз з ім размаўляю зараз, я нагадаю і калі дасць то выстаўлю ок ?
http://sekabet101.com/en/Security/Register?refcode=4cd0a8477e204f498a34b0327bc5c030 Вось вам партнёрская спасылка, карыстайцеся на ўдачу.
Спс, але я толькі што сам знайшоў. Зараз пайду ў чат.
Няма за што
Для таго, каб дадаць вам гэты бонус, Вы павінны прадаставіць нам ЗСК дакументы. Пасля адпраўкі копіі пашпарта і пацверджання месца жыхарства (любая платіжка, такая як інтэрнэт, электрычнасць і г.д. таксама прымаюцца) на [email protected] будуць правераны вашы дакументы, і калі Вы пройдзеце гэты кантроль, Ваш рахунак будзе адабрэння.
Няхай яны ідуць лесам з гэтым бонусам 🙂