Сателіт на фрырол
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
7 лістапада 2020 г.
ад
PavelFredooc
|
198 Адказаў
|
6,611 Праглядаў
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Блін блінскі я не супраць ну а што рабіць з правіламі топ-20+1 таксама не айс …граўшы ж чалавек 23-24 – ім куды…Мне то ўсё роўна…У вас ёсць акулаа Лёня–ды і не здзіўляйцеся.
Я адмаўляюся ад свайго месца(15) ну яго нафіг
Не магу зразумець такіх людзей, ім халявны фрырол ствараюць, а ім не падабаецца (яшчэ і абражаюцца, ой, я не буду і г.д.
Тады ўвогуле выдаліся з клуба! Калі табе не падабаецца, на тваё месца заўсёды знойдзецца чалавек.
Правілы створаны для таго каб іх парушаць.Успакойцеся хопіць вату катаць.як арганізатар палічыць патрэбным так і будзе.
Так не пытанне я не за прызы змагаюся (але ёсць часткова)…Я так пагуляць каб у іншых быў стымул…А ў вас, батанька, як бачу ўсё не старэе?
Ну я так не казаў, што сваё 15-е месца аддам – ну яго нафіг! Грай як усе і не ной, вось і ўсё! Нават НОЙ не ныў!!!
Я не ной дзе (вы, ты) бачылі? Я адмовіўся і ўсё… Калі ў вас такое ўяўленне, не ведаю, як яшчэ сказаць?
Мой савет,лепш маўчы!
а то што ?Магу табе на тэлефон скінуцца або фрірол зрабіць?
Бачу яшчэ і клоўн Ты.
Тваё меркаванне…На гэтым размова зачынена…не цікавіць
Канешне не цікава,тут клоўнаў няма!Акрамя цябе.
…
Каму ты хочаш аддаць сваё месца? Ён гуляў учора?
я яшчэ раз прашу прабачэння ,мой касяк,прабачце.што так атрымалася,не прадумаў я да канца,усё гэта ўлічу і не будзе паўтораных памылак,надзяюся.
У фры будуць дапушчаныя ўсе гульцы хто быў,кроме 1,ён рэгіўся і нават увогуле не заходзіў.
Заўтра Паша створыць турык,гульцы якія ўдзельнічаюць у сателіце могуць рэгацца
Мистерххх не было ўвогуле ён офф у турніры будзе
@maghest я там ёсць ?
Гульцы ,якія ўдзельнічаюць у фры на 10к у суботу ,у 18:00
Усе ,хто граў,я вырашыў ,усе будуць акрамя 1
можна на працягу ўсяго месяца , адзін раз у тыдзень праводзіць сателіты..
напрыклад першыя 3 або 5 месцаў з кожнага сателіта трапляюць у фриху месяца!
напрыклад, гульцам, адобраным у фриху месяца, можна дазволіць гуляць у астатніх сателітах… займаючы зноў топ 5 гульцу так бы мовіць забірае адно месца , тым самым змяншаючы колькасць канкурэнтаў у фриху месяца
Бро, пагаворым яшчэ, абмеркуем, я гэтыя фры правяду, потым будзем глядзець, і як фінансы будуць. Проста на гадавіну трэба мне, я абяцаў фры))
Умныя людзі зарэганыя за 1$ , я чакаю яшчэ бабла, каб не падставілі)) а то прыйдзецца шукаць свае))) знайду, калі абяцаў тур)))
лічу, што абавязкова трэба апублікаваць спіс удзельнікаў, інакш паналезуць усе каму ні лень ..потом слухай тыпа я не знаў і т.п!
Так я ў турніры ці не растлумачце, калі ласка