Сапраўды салодкія бонусы
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
28 кастрычніка 2016 г.
ад
AydarKaribullin
|
26 Адказаў
|
1,725 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Учора сам скарыстаўся двума.
Ведаю, што гэтая ўстанова ёсць на сайце, але яна здаецца вісіць у бездэпах.
Так вось.
Ёсць такое казіно 🔗
І як мне здаецца, у іх нармальныя бонусы.
1. Гэта бонусы ў выглядзе фрыспінаў БЕЗ ВЭЙДЖЭРА. Колькасць залежыць ад сумы дэпазіту. Інфа ніжэй.
Актываваць можна колькі заўгодна разоў.
2. Гэта бонусы за першыя тры дэпазіты. Самі бонусы не асабліва цікавыя, бо вэйджар на іх х45. АЛЕ. Тут таксама за кожны дэп даюцца 50 фрыспінаў і таксама без вэйджэра. Але тут ужо слот выбірае гульцу з прапанаваных у акцыі.
Вось яны:
Big Break, Lucky Witch, Game of Thrones – 15 Lines, Golden Era, Big Chef, Titans of the Sun – Hyperion, Titans of the Sun – Theia, Reel Spinner.
Мінімальны дэп ва ўсіх выпадках 20 долараў.
Бонусы ніяк не абмяжоўваюць вывад сродкаў !
Ёсць адна маленькая дэталь.
Каб без праблем вывесці грошы, трэба пракруціць суму дэпазіту 2 разы. Што, дарэчы, нескладана, калі гуляць у нізкадысперсійныя слоты. Асабіста я выконваў гэтае ўмова на Starburst.
У іх у агульных умовах напісана, што ў выпадку невыканання гэтага ўмовы яны маюць права ўтрымаць 10% ад сумы дэпу, але думаю, што фрыспіны лёгка пакрыюць у выпадку чаго гэты працэнт.
Спіны, нягледзячы на тое, што напісана “на працягу 6 гадзін”, налічваюцца адразу !
Майце на ўвазе, што мінімум для вываду 15$.
Грашовыя сродкі першы раз вывелі за 5 хвілін, другі раз за 30 хвілін.
Поспехаў !!!
рэальна салодкі бон у Мультилотто ад стримера рашена 550% на першы деп, вось толькі вывад першы могуць затрымаць да тыдня, а наступныя звычайна ў працягу 3-4 гадзін
Так, памер бону гэта спрэчнае пытанне. Што там з вэйджарам ?
35 або 40% я ўжо не памятаю, год таму выводзіў адтуль з бона
35х або 40х ты напэўна маеш на ўвазе. Нічога смачнога ў гэтым бонусе я не бачу. Наадварот. Як я ўжо казаў, велічыня бонуса – спрэчнае пытанне. Таму што сума адыгрышу прапарцыйна павялічваецца.
35х вагер фіг дзе знойдзеш зараз для рускіх, калі што, а закінуць 20 баксаў і граць на 130 – гэта норм!!
Не нясі лухту. Вагера 35-40 больш чым дастаткова.
а бонус 550% ёсць дзе-небудзь акрамя лохатронаў???? табе бесполезна што-небудзь тлумачыць, 90 пачак рафіната
Паслухай. Ты навошта ў гэтую тэму ўлез то ? Абражаць ? Тэма ўвогуле-то пра бонус у казіно Bonza Game.
Ствары сабе тэму са сваім бонусам і хоць на галаве там хадзі.
Узяў бон на першы дэп ($20) + ФС, насыпала $20+, адкатаў дэп 2 разы, паставіў на вывад $40. Чакаю прыход на ківі. Дзякуй, tanunaxxx!
Няма за што. У які слот спіны браў калі не сакрэт ?
Karaoke Party спіны даюць па колькі ? па 0,25?
Reel Spinner, даў бонуску 20 ФС па х5.
Якія 0,25 на 9-лінейным слоце ? Ніякай падробкі. Не тупі 🙂 🙂 🙂
Софта мікра ў апрыёры няма падробкі!
Бываюць падробкі. Але відаць няўзброеным вокам. Вось літаральна паўгода таму быў левы майкро ў голденстар. Ён у нас на сайце ёсць. Зараз нібыта выправіліся, перайшлі на ліцэнзію.
Ёсць яшчэ адна дэталь, ФС налічваюцца на працягу 6 гадзін.
😮 Што гэта за вагер у іх нейкі незразумелы..1 бакс = 3 віп балы… гэта я так разумею, на кожны бакс са спінаў трэба набіць у іх 3 віп балы?
За тры баксы ставак 1 бал, 150 балаў набіваеш, дадуць 10 баксаў bono. Вось так, прыблізна
Зразумела што нічога не зразумела 😁
Кароче, дэпаеш, а бонус адразу не налічваецца, а налічваецца па 10 баксаў за кожныя 150 VIP‑баляў. 1 бал – 3 баксы ставак, у выніку калі зробіш стаўкі на 450 баксаў, атрымаеш ужо 10 баксаў на рэал.
Вось так прыкладна
депнуў таксама 20-ку пад гэтую акцыю з 50 фрыспінамі.паглядзім чым усё скончыцца
як я зразумеў,у іх бездэп такі ж як у відэаслотах,толькі 200%+фс без вагера
Ваш дэпазіт быў адхілены па наступнай прычыне: Указаны прома-код 100KARAOKE неактыўны.
дрэнна,у іх цяпер на драгонз фс за дэп 60$-50fs