Самы недаацэнены правайдэр
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
13 October 2025
ад
esdeekid
|
92 Адказу
|
10,852 Прагляду
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Barbara Bang адназначна👍🏻
Гэта такое цікавае пытанне, таму што ніякія паказчыкі валатыльнасці ці RTP, дае, не дае, або яшчэ якія-небудзь тут ролі ўвогуле не гуляюць, бо кожны гульняр скажын вам лепшым слотом або лепшым правайдэрам менавіта той слот, у якім у яго быў самы вялікі занос, або максвін😂😂😂! Таму, калі ў кагосьці ў Amatic быў занос, ён будзе даказваць, што гэта самы недаацэнены правайдэр, маўляў вось я асабіста ў ім выйграў!
@rahat мне здаецца, evoplay самы недаацэнены правайдэр.
@misha55 Ніколі такога не было ў Бонанзе, не ведаю, як там лавіць што-небудзь
@sett Ну, дарэчы, магчыма, часта там заносы лавіў
@snowwinner я б яшчэ slotmill дадаў, мала хто ў яго гуляе, мне здаецца, але ён можа заносіць. хаця эво таксама добры, не-не ды і выстраліць
Калі слот сёння не грае, дык пры чым тут правайдэры. У невядомага правайдэра для мяне ён іграў і нават лепш грае чым папулярныя)Бывае ж)
Дакладна не скажу, але я бачыў мала стрымераў, якія гулялі ў слоты ад правайдэра AvatarUx, хоць яны нядрэнна сябе паказваюць
@lilegi мне Pragmatic добра іграў учора. а так пленгоу ўвогуле не заходзіць
Адзін з недаацэненых правайдэраў, на маю думку, гэта правайдэр Quickspin. Хоць вельмі круты правайдэр, мала пра яго бачу інфармацыі на латесте. Хаця слоты граюць і прычым нядрэнна.
Netgame яшчэ прыкольны
У мяне было такое што гуляючы першы раз у жыцці ў незнаёмы для мяне правайдар нядрэнна паднімалася, попиплей, геймарт старыя слоты, трулаб увогуле спінам x1000 лавіў, усё яшчэ чакаю цуда ад пгсофт і Петер сонс, але пакуль на жаль
@korzhik5665 солідарны, на самай справе правайдэр не дрэнны, ёсць магчымасць проста круціць, і круціць з функцыяй на розны густ, і можа так даць, што тапкі зьляцяць, шкада што ў многіх казінах яго няма, або тупа некалькі непапулярных слотаў ад яго…
@fredperry58 Пітер і сыны, мне ўвогуле зусім не спадабаліся, ніякай акупнасці і плюсаў, проста дзе-небудзь там на дне спісу, імха, канешне…
@fredperry58
Было тое ж самае, заходзіла ў новыя слоты і непагана давалі ў бонусах і спінах.
Netgame і Belatra шмат цікавых яркіх слотаў)