Самы недаацэнены правайдэр
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
13 October 2025
ад
esdeekid
|
92 Адказу
|
10,852 Прагляду
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@ingibordadapkuna
@alex7zz
@vrodezdes
Ды ўсё лёгка і проста.
Тых, што даюць, слотаў няма. І нават на 100% нізкавалацільныя слоты, якія “ідэальныя” для адыгрыша, могуць часам жраць як нечапаныя.
Таму ідэальнага правайдэра па крытэры: заўсёды дае/добра трымае баланс – тупа няма і па гэтым крытэры тэму ўвогуле можна закрываць.
Аматик я вылучыў па іншаму крытэрыю
Так, графіка – лайно.
Так, геймплэй – лайно.
Але гэта адзіны правайдэр, у якога ёсць функцыя падваення выйгрышаў з магчымасцю рабіць не толькі х2, але і х4, ды і гэта яшчэ не ўсё – ёсць кнопачка забраць 1/2 выйгрышу (націскаць можна колькі заўгодна разоў).
Напрыклад, ты выйграў 1000. Хочаш прабіваць усю. Хочаш, націсні 1/2 і прабівай 500, хочаш націсні яшчэ раз і прабівай 250. Прабіў. Хочаш – націскай яшчэ і яшчэ.
Такім чынам (у ўдалыя моманты прабіву) ты фактычна плюсуеш баланс, не робячы дадатковых ставак.
Даступна ў старых слотах Амаціка, у новых забралі.
@max777a777 Адзначаць правайдэра па гэтым крытэрыі – такое сабе задавальненне, 99% гульцоў гэтым не карыстаюцца, асабліва ў Amatic.
@goldking
ПФ.. вось зусім не згаджуся.
Не карыстаюцца, бо многія нават не ведаюць пра гэта. Але калі яны пра гэта не ведаюць, то гэта не значыць, што яны не змогуць карыстацца пасля прачытання, бо гэта фактычна прысутнічае і працуе, а не проста “у гэтым слоце мне пашанцавала” – значыць правайдэр круты, хоць відавочна, што не факт, што іншым гэты слот таксама пашанцуе.
Але ў гэтым топіку як раз усе ацэньваюць правайдэра менавіта так, што гэта, якраз, і не з’яўляецца правільным.
Але пытацца не буду, тым больш з табой не маю намеру, так што няхай кожны застанецца пры сваёй думцы.
@max777a777 я і не спрачаюся, выказаў сваё меркаванне па гэтым пытанні, проста з-за такой механікі лічыць Аматик недаацэненым правайдэрам лічу неабгрунтаваным. Да і ўвогуле Аматик – гэта зло і я б не раіў нікому ў яго гуляць, калі раней хоць яксьці гуляў, ставіў бонусы і ретригеры, то за апошнія 2 гады ператварыўся ў днішча.
@max777a777
Ну такое сабе абгрунтаванне, можна ў тую ж рулетку ставіць з такім жа інтарэсам і стаўку там выбраць якая падабаецца.
@alex7zz ясна, зразумела. Размова бескарысная і скончана:)
@goldking тое, што ён стаў гуляць крыху горш, факт, асабліва новыя правайдары. Але я выкарыстоўваю даблы, таму асабліва не адчуваю
А што не дно?
Ноуліміт, які стрэліць раз у 5-цю год?
Скамiна пад назвай прагамат?
Раней не верыў у PGSOFT, пакуль не пачаў сыпаць кожную трэцюю бонуску
@max777a777 рызыка шалёны з гэтым прабіваннем, зліваe ў асноўным
@m4x0n1 зноў усё ў тэме перакруцілі! Спачатку ўвогуле гаворкі пра прабіццё не было, была спрэчка пра плюсы і мінусы правайдэра.
@goldking гэты карыстальнік проста пра прабіццё сказаў як пра адну з пераваг. Ён як быццам поўнасцю апісаў усе плюсы і мінусы гэтага правайдэра.
Зараз атрымліваецца, ён пра прабіццё гэта сказаў і ўсе сталі яму пісаць: ці ж можна толькі па гэтым крытэрыі ацэньваць, нехта не разабраўшыся ўвогуле проста напісаў: «так, гэта рызыкоўна». Увогуле гаворка не пра гэта.
Гэта нешта кшталту: я купіў машыну, класную, японскую, сінюю! Ой, ды ты што, увогуле што, сіняя машына – гэта г**но!
Вядома пасля ўсяго гэтага чалавек ужо не бачыць сэнсу далей нешта казаць пра гэтага правайдэра. Ды і зноў жа гэта ўжо будзе чарговы раз паўтор. Усё яму ўжо не раз сказана пра аматык. І ты, напэўна, павінен памятаць, калі яны з Мишай спрачаліся, там ён таксама свае плюсы ў карысць аматыка ўказваў.
@max777a777 беражы нервы, забей.
Пра GameArt увогуле забыліся, вось яго-то дакладна не даацанілі, добрыя слоты, бываюць і са спінамі стрэляюць нядрэнна, не чакаючы бонускі. А стримеры так увогуле не ведаюць, што гэта такое, але старыя лудзікі-то дакладна ў яго гуляюць і памятаюць.
@m4x0n1 так прабіваць трэба з розумам.
@gans2115 вось мне падабаецца весці з табой дыялог.
А што тычыцца іншых, то я для сябе ўжо даўно зразумеў, што, што б ты ні напісаў, пазіцыя большасці тут, гэта абсыць другога, выстаўляючы сябе разумнікам, і так у любой тэме. Сапраўды гэта і была прычына нядаўняга пакідання форума і хутчэй за ўсё, таксама будзе прычына хуткага паўторнага пакідання 🙂 кам’юніці тут на жаль не айс.
Пры гэтым, ніхто нават не замарочваецца з прачытаннем перад тым як уставіць свае 5 умных капеек.
Выснова: аматык “у топ” быў не за функцыю прабіцця, бо яна ёсць і ў эндорфіне і ў ігрософце і яшчэ шэрагу правайдэраў, а за наяўнасць кнопкі “узяць 1/2” выйгрышу, што ў адрозненне ад прабіцця ў той жа эндорфіне дазваляе рызыкаваць не ўсёй сумай, а яго часткай, бо паўтараю, ты можаш націскаць яе некалькі разоў, апускаючы суму да той, якой гатовы рызыкнуць, прычым апусціць суму можна не толькі калі ты выйграў яе ў спіне, але і ўжо пасля аднаго ці некалькіх прабіццяў.
Груба: зловіў х200 у спіне. Зайшоў у прабіццё. Узяў 1/2. Х100 на баланс і х100 у рызыку. Прабіў. У цябе зноў х200 (пры гэтым ты не круціш і не робіш стаўкі). Зноў узяў 1/2. У выніку на балансе ўжо +х200 і х100 у рызыку і гэтак далей, амаль да бясконцасці, пакуль ты ўгадваеш карты. Такога функцыяналу няма ні ў аднаго правайдэра і нават сам аматык яе прыбраў у новых слотах і схаваў у старых, бо гэтая функцыя дазваляе ў нейкай ступені нагнуць слот.
Памятаю як у старым маліна казіно я так за кошт прабіцця, гуляючы ў адзін слот big panda, зрабіў з 20 або 30к больш за 600 на балансе, пры гэтым не злавіўшы ніводнага супер вялікага выйгрышу, болей х300.
Увогуле, усё як заўсёды тут.
З людзьмі дзяліцца карыснай інфай, а ў выніку ты яшчэ і дурны 🙂 лепей не дзяліцца і юзаць у адзіночку так сказаць, а “разумнікі” няхай круцяць no limit, прагмат і пгсофт :))))
@max777a777 А яшчэ лепш увогуле не прабіваць, гэта проста чарговы байт на прайгрыш
Нядаўна адкрыў для сябе правайдэра Peter and Son, офігенная незвычайная малёўка, шмат розных цікавых механык, добрыя максвіны.
калі выбіраць сэрцам, а не розумам – то мой любімы правайдэр гэта Qwickspin, хоць і вельмі скупы бывае, але яскравасць і цікавасць – топ) асабліва калі даступная ўнутраная механіка накопу коінаў, усяго ў пары казіно чамусьці працуе.
З тых, што звычайна абыходзіш бокам, а дарма – 1spinforwin, слоты аднастайныя і старыя. Але часам варта зайсці і пракруціць пару слотаў па 100-200 спінаў, можа даць добры занос
@m4x0n1 лепш увогуле не гуляй тады, бо гэта яшчэ большы байт на прайгрыш! Навошта драбніцца то.
@poteskinsergej7 таму што казік павінен уключыць гэтую функцыю. Але гэта лішнія выдаткі, таму я за ўвесь час бачыў увогуле толькі ў адным казіно накопліванне койнаў у Qwickspin.
Што да каляровасці – паспрачаўся б, а вось тое, што тая ж Сакура не рэдка дае на першым спіне, ды і іншыя слоты таксама, што радзей сустракаецца ў іншых правайдэрах, – гэта так, факт.
Чот я пад заіпаўся чот тлумачыць і даказваць не вельмі разумным і цвярозым людзям.
Зрабім прасцей.
Хто захацеў, прачытаў і зрабіў для сябе правільныя высновы.
Хто не зрабіў, для вас: аматик – гаўно, вы (хто вышэй пісаў мне адказы) красавчыкі, буду круціць прагамат і пгсофт па вашых рэкамендацыях (але гэта не дакладна) і на гэтым тэму закрываем 🙂
@max777a777 Дыялог – так, а вось тэму зачыняць не трэба). Увогуле новыя правайдары Труелаб і Попіпоп таксама можна ўнесці ў спіс недаацэненых, нягледзячы на высокую валацільнасць іх гульняў, яны даволі часта страляюць.
@max777a777 ну вось сам жа і скатіўся, усе, каму не падабаецца прабіваць у аматыку, ужо дурныя і нездаровыя, толькі ты Дартаньян )))
@max777a777 Тэж правільна, трэба будзе паспрабаваць)
@goldking страляе любы слот любога правайдэра. Наогул любы.
Попіплей – гэта копія пуша ад нейкага правайдэра (не памятаю) з старых. І слоты ў іх рэдкае гавно, якое зрэдку таксама можа стрэльнуць. Па гэтым крытэрыі “стрэльнуць” усе правайдэры без выключэння ў топе. Тэма ў прынцыпе не мае сэнсу.
@alex7zz дзе тут смайлік, які ёб@цца аголенай у сцяну? Гэта, мабыць, лепшы адказ, які я мог бы даць табе.