«Самі вінаваты». Самы часты адказ службы падтрымкі. Ці так гэта?
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
10 December 2024
ад
MD1NOSAUR
|
5 Адказаў
|
136 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
“Самі вінаваты” – рэальна найбольш часты вывад пры зносінах з падтрымкай любога казіно пры вырашэнні пытанняў або канфліктаў.
Я неаднаразова з такім сустракаўся, але ці сапраўды гэта на самой справе?
Увогуле – так. Часцей менавіта так і бывае. Людзі дрэнна чытаюць умовы або правілы казіно, а потым спрабуюць развернуць у сваю карысць вынік.
Раней, дарэчы, казіно былі больш лаяльныя і станавіліся на шлях заахвочвання. Цяпер жа ў асноўным проста адшлюць падалей з тымі самымі словамі “самі вінаваты”…
Я сам з неўважлівасці трапляў у такія сітуацыі.
Але гляджу я тыя ж скаргі на форуме, у чэтах розных, супольнасцях… Ну праўда – ЧАШЧЭ самі вінаваты.
Што думаеце, ці сапраўды гэта так?
Які бред ты нясеш? Якая сэнсавая нагрузка тваёй тэмы? У кожнай асобна ўзятай сітуацыі можа быць вінаватым як адзін , так і другі
Я кажу пра тое, што часцей за ўсё назіраю. Паколькі ў многіх сітуацыях, асабліва з бонусамі, людзі самі ўпускаюць/не разбіраюцца ў нюансах, якія часта апісаны. Таму было вельмі цікава – як гэта бачаць іншыя ўдзельнікі супольнасці.
Пра асобныя моманты зразумела. Але нават там бывае ўсё прадалася проста.
Мне больш за ўсё падабаюцца сумленныя праекты, якія СТРОГА прытрымліваюцца сваіх правілаў.
Заблакавалі аккаунт з-за лудаманіі, разблакаваць не будуць, але калі раптам ты багач, то цябе з радасцю разблакуюць і перайдуць праз свае ж прынцыпы і правілы.
Такіх выпадкаў было шмат у скаргах, ну хаця б дэпазіты людзям вярталі за падобнае.
А што да бонусаў, у роялах нядаўна з бездэпа зняў 10к, маўляў максімалка патрэбная, але вышэй за 10к зрабіў ужо без бонуса, а кэш спісалі. І праз пару дзён яны дадаюць у правілах, што без розніцы з бонусам/без бонуса потолак 10к.
Але я ж памятаю ў мінулым годзе ў Монро, таксама вышэй за 10к з бездэпа рабіў без бонуса, і ўсё вывелі без спісаў.
У сетцы котаў у р7 было тое ж самае, стварыў скаргу наконт спісаных грошай, так яны праз пару дзён правілы перапісваюць.
Да ўсё зразумела ў гэтай тэме, ужо не раз паднімалі гэтае пытанне і сапраўды ва ўсім вінаваты сам гульц, шукаў промік але знайшоў ашуканцаў і скамераў “ты вінаваты”, адменілі вывад падчас гульнявой сесіі і ты ўсё злíў зноў “ты вінаваты”, некалькі месяцаў няма плюсавых сесій дык зразумела “ты вінаваты”, не хочаш прайграць дык не гуляй “ты вінаваты”. Правілы завядзення часцей за ўсё працуюць у адзін бок, супраць гульцоў – у аснове ўсёй гульні сціплы працэнт, які завядзенне заўсёды мае з тваіх грошай, заўсёды ў плюсе толькі казіно, а гулец “сам вінаваты”
@Pavel555 дапусцім усе сесіі рэкамендуе запісваць на відэа, каб пры разборы палётаў было пацверджанне таго, што завядзенне змяняе свае ж пачатковыя ўмовы, спадзяюся, што змены крытэрыяў да гульнявых ліцэнзій істотна прарэдзяць колькасць гульнявых пляцовак, якім ср@ць з высокай калокальні на сваіх кліентаў, якія самі ва ўсім вінаваты, а ў іх ліцэнзія і ўсё шыта крыта