Рыжы пёс Дзмітрыя Шылава (Радысан)
Абмеркаванні сумніўных казіно
|
3 January 2019
ад
MariyaKonor
|
14 Адказаў
|
1,584 Прагляду
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Відэа-блогеры ўжо не ўпершыню адкрываюць свае ўласныя «казіно». Дзмітрый Шылаў пайшоў той дарогай, якую раней пратоптаў Мопс. У яго нават лагатып такі ж сабачы, толькі замест мопса іншая парода. Завецца яго скрыптавае казіно Рудзівы Пёс. Такой сабачы трэнд пайшоў.
Казіно Рудзівы Пёс, па традыцыі, ані чым не адрозніваецца ад іншых скрыптавых казіно-лохатронаў. Трошкі іншы сайт, крыху папрацавалі над выглядам, загрузілі фальшывыя гульні, падключылі прыём грошай, прыдумалі акцыю і гатовыя прымаць гульцоў.
Зараз уладальнікі скрыптоўых казіно сталі разумнейшыя. Яны ведаюць, што на 100% даказаць падробку можна, запусціўшы гульню. Там дакладна відаць, з якога сервера яна падгружаецца. Таму яны ўводзяць новы парадак – цяпер перш чым пагуляць нават у дэма, гульцу абавязкова трэба зарэгістравацца. Улічваючы, што сотні нармальных казіно дазваляюць тэставаць гульні без рэгістрацыі, гэтая ўлоўка разлічана на зусім яшчэ наіўных навічкоў.
Адсутнасць ліцэнзіі
Рудзівы Пёс нідзе не выставляе інфармацыю пра ліцэнзію. Не дзіўна, бо яе ў іх няма. Яны шчыра замоўчваюць пра наяўнасць такой. Гэта і добра, бо некаторыя дадаткова спрабуюць пераканаць наведвальнікаў, што ў іх ёсць ліцэнзія, і яна нават з’яўляецца нейкай сакрэтнай, таму яе нельга паведамляць.
Каб вы не задавалі лішніх пытанняў, вас папросяць указаць не толькі імэйл, але і нумар тэлефона пры звароце ў службу падтрымкі. Рабіць гэтага не рэкамендуецца, бо пасля вам можа рассылацца спам. Усё, што трэба ведаць гульцам пра такія казіно як Рудзівы Пёс, вам і так ужо вядома. Гэта тыповыя махляры з жменяй слотаў і вялікім жаданнем урваць з кожнага гульца хоць якую суму. Вяртанне слотаў рэгулюецца, і нават калі вам пашанцуе, выйгрышы вам не вывесяць.
У службе падтрымкі гэтага казіно на пытанне пра ліцэнзію адпраўляюць самім шукаць сайт Curacao. Там нібыта мы павінны знайсці інфармацыю аб іх ліцэнзіі. Спасылку на сайт яны даць не могуць, бо яго лёгка знайсці ў інтэрнэце. Увогуле, чарговая лухта.
Вядома, непадрыхтаваныя гульцы могуць падумаць, што ліцэнзія ўсё ж такі ёсць, і калі яны пашукаюць, яны яе знойдуць. На самай справе ніякіх дазволаў у іх няма, і парада пашукаць на сайце Curacao не мае ніякай карысці, бо сайт Curacao можа значыць што заўгодна і нічога канкрэтнага.
Служба падтрымкі скажа вам што заўгодна, але ніколі не скажа прама, што яны працуюць без ліцэнзіі. Таму задаваць ім падобныя пытанні можна толькі з цікавасці да іх вынаходлівасці.
Фальшывы софт
У тым, што софт у іх фальшывы, сумненняў быць не можа. Ды і не важна, бо адсутнасць ліцэнзіі ўжо кажа пра тое, што гуляць там не варта. Сярод прапанаваных гульняў слоты NetEnt, Quickspin, Novomatic. Гэта тры паважаныя кампаніі, якія не будуць пастаўляць софт аператарам без ліцэнзіі. А ў Игрософт самога няма ліцэнзіі, таму яму ўсё роўна, хто яго кліенты, і наадварот яго слоты не выставіць у сябе прыстойнае казіно.
Гэта тыповы набор скрыптавага казіно – Игрософт плюс вядомыя слоты некалькіх сусветных распрацоўшчыкаў. З выгляду яны вельмі падобныя на арыгінальныя, але гэта толькі знешні выгляд. На сайце Рудзівы Пёс трэба будзе спачатку зарэгістравацца, каб праверыць. Але гэтага таксама рабіць не варта. Калі на вас не заробяць, ашукаўшы ў гульні, то будуць выкарыстоўваць вашы кантакты для спаму альбо прададуць кантакты іншым.
Адсутнасць ліцэнзіі павінна быць больш чым пераканаўчым фактарам, які паказвае, што верыць гэтаму казіно нельга. Больш таго, у яго ёсць усе астатнія прыкметы махлярскага сайта – адсутнасць новых гульнявых аўтаматаў ад вядомых распрацоўшчыкаў і вельмі малы выбар.
Водгукі гульцоў пра казіно Рудзівы Пёс
Якімі могуць быць водгукі пра казіно-лохатрон? Толькі альбо набытыя станоўчыя, альбо адчайныя рэальныя. Звычайна ў тых, хто ізначальна не ведае, што казіно трэба правяраць перад рэгістрацыяй, пасля ўзнікаюць вялікія праблемы. Гэта добра, калі яны проста спусцяць там дэпазіт і сыдуць. А вось калі выйграюць, то гульцы потым мучаюцца ад таго, што хочуць вывесці грошы, але казіно не дае гэтага зрабіць.
Ёсць вельмі шмат скаргаў падобнага кшталту. Але скардзіцца ўжо позна. Калі справа датычыць скрыптавых казіно, такіх як Рудзівы Пёс, ужо нічога і ніхто не дапаможа. З тым, што вас ашукалі, давядзецца проста змірзіцца і вывучыць гэты ўрок.
Заключэнне
Рудзівы Пёс – відавочны махляр. З усімі характэрнымі для лохатронаў прыкметамі. Калі вы прадаставіце ім свае кантакты, то проста адаб’ецеся спамам. Калі папоўніце рахунак, то можаце адразу развітацца з грашыма. Яны не разлічаны на тое, каб гульцы выйгрывалі і выводзілі грошы.
Крыніца: аффгемблер
😁 Рыжы пёс, ну і назва….А чаму не Бясная Качка? Ну або там Зялёны Шмэль?
Нарм кантора, каску за 5 капеек даюць, апараты сыпяць норм, выводзяць за палову мілісекунды, адобрымс😎
Што-то я нават знайсці не магу, каб паглядзець)) кінь спасылку ў ЛС
та я ржу)))) нават шукаць не стаў))))))))
😁а мне цікава аж стала што за скрыпцяга там))) і знайсці нідзе не магу нават)))
А як жа ён будзе абвяшчаць сябе ўладальнікам казіно, калі няма ліцэнзіі? Гэта ж падлягае пакаранню.
Мне здаецца, што больш пакарана – паставіць вось такое, бо гэта свайго роду інфармацыя (не разумею, навошта даваць падставу камусьці праверыць гэта цуд-казіно, а тым самым потым пра яго пісаць). І чаму адразу ў раздзел «прысматривать і назіраць», а не запіхнуць куды падалей, з-пад вачэй звычайных абывацеляў – долой!
Не факт, што яно ўвогуле ёсць, а не нейкі шылаўскі маркетынгавы ход, каб праверыць рэакцыю інтэрнэту, бо на сайце, адкуль артыкул, напісаны дзіўны адрас, па якім нават гугл нічога не знаходзіць.
Дык не! У канцы паста ж указаны крыніца адкуль інфа і ўяві сабе – такая інфа распаўсюджваецца па гемблінгавых форумах, а потым некаторыя думаюць, а дай паспрабую заглянуць, можа мне пашанцуе. Адсюль і бяруцца кідкі і лішнія пасты пра помыйкі.
Ну ў прынцыпе твая ідэя мне крыху не зразумелая, але сутнасць такіх пастоў, спадзяюся, ясная. Інфармацыя такога кшталту хутка распаўсюджваецца і не важна ў якім колеры, гэта я ўжо даўно зразумеў.
Я зразумеў, што ты кажаш, што ў асках указаны незразумелы адрас!
Так. У адрасе напісана па-руску рыжийпёс.рус і ні пераход па такім адрасе нікуды не вядзе, ні пошук у Гугле нічога не дае. Я розныя пошукавыя запыты спрабаваў і не знайшоў такога казіно.
Я думаю для гэтага проста дастаткова паглядзець апошнія відэа самога Шылава! Аскі і не дадуць дакладнай інфы, таму што іх могуць запатрабаваць у PR-кампаніі гэтай помыйкі (я ўжо казаў: не важна, у якім колеры падаецца інфармацыя, важна, што яна распаўсюджваецца).
Гэта той чувак, які пулкан рэкламаваў і засвяціўся?) – кажучы такую дробязь, уплаціў палову ляма)))
А зараз з жонкай пад руку падарожнічае па краінах і яшчэ і паказваюць яго па СТС – аж брыдка расказваць…….
Наадварот, ніхто з прачытаўшых гэтую навіну ўжо не зробіць дэпазіт у Рыжым Псе, таму лепш так інфарміраваць.