Рускі Вулкан не выплачвае выйгрыш
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
3 лютага 2018 г.
ад
ZHENEK228
|
13 Адказаў
|
4,230 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
РУСКІ ВУЛЬКАН УЖО НЕ ВЫПЛАЧВАЕ АМАЛЬ ТЫДЗЕНЬ !!!!! Пішу ў тэх. пад. кожны дзень яны кажуць: грошы ў працягу дня паступяць чакайце !!!!! і так кожны дзень , а грошай няма . Напісаў ім на пошту , адказалі так жа як і на сайце
ПУКАН ГАРЫЦЬ ЯК ВУЛКАН -как можно в таких заведениях играть(
ШОК СЭНСАЦЫЯ АХТУНГ НІЧОГА СЕБЕ ВОТ ГЭТА ДА!!
Што не зразумела? Пішуць жа “наш клуб відавочна фонтануе выйгрышамі апошнія дні” яны проста забылі дадаць “грошай няма, але вы трымайцеся”😁
Пс: Калі депал – то спачуваю, калі не – то не замарочвайся.😏
Дарэчы менавіта гэты вулкан мне асабіста калісьці выплаціў пару разоў. Хоць х. іх там разабярэш гэты ці не гэты…
😁Навіна, канешне, сэнсацыйная..а яшчэ ёсць сэнсацыя – вада мокрая😁 выплацяць..напэўна..але цягнуць будуць доўга..з іх-то і пару тысяч выцягнуць няпроста..а 15 гэта ўжо хана…
я таксама як-то чакаў тыдні дзве……….гэта піпец а не казіно……затое якое імя “РУСКІ ВУЛЬКАН” не амерыканскі і не кітайскі па аднаму найменню ўжо можна сказаць што за казіно…..дасіш, фантазіш йёёёё!!!!!!!!!!!!!!))))))))))))))
а калі тэарэтычна разабраць то ў Расіі зусім няма вулканаў і не было,я пра сапраўдныя вулканы,тут ужо не сходка……
Можна пытанне да аўтара гэтай тэмы….? Чаму, калі вы шукаеце, дзе пагуляць, вы не лічыце патрэбным наведваць такія форумы, як гэты напрыклад, а калі вы робіце дэпазіты ў розныя шарагі – аднадзёнкі, якімі кіруюць махляры, і вас натуральна “кідаюць” на выйгрыш, вы адразу знаходзіце форум, пішаце скаргі, і просіце дапамогі(не ў вашым канкрэтным выпадку а ўвогуле)???
Чаму б не пачытаць інфу, дзе варта гуляць, дзе не варта.. Тут зарэгістраваныя тысячы карыстальнікаў, якія відавочна з досведам у гэтай тэме. Чаму не спытаць – хлопцы, дзе параіце пагуляць, а чаго варта абыходзіць бокам..? Не, вы спачатку абoSрэцеся па поўнай, а потым бяжыце за дапамогай…
Усім прывітанне!!! Гуляў тут на
rusvulkanplay
(Рускі вулкан)
26.05.2018 унес грошы праз QIWI …выграў…і дагэтуль не магу атрымаць выйгрыш!
Казіно з задавальненнем прымае грошы, але выплаты наогул не робяць!
Я ўжо больш за два тыдні не магу атрымаць ні капейкі.
Служба падтрымкі штодня корміць абяцаннямі і суцяшае, размаўляюць як па шаблоне.
Не гуляйце на
rusvulkanplay
выйгрыш усё роўна не атрымаеце.
я понимаю ещё рискнуть мин деп сделать, чтобы бездеп попробовать вывести) но наф вы там на свои кровные играете? экстремалы блин
Відавочна ж што навічкі так трапляюць. Па форумах наф трэба лазіць шукаць перад дэпам дзе варта гуляць, а дзе не. А калі з вывадам мурызяць пачынаюць, даводзіцца даведкі атрымліваць, інфармацыю шукаць.
Яшчэ адзін таварыш павёўся на чарговую рэкламу… Як гэта ні сумна, але тэма дагэтуль працуе.
Рускі вулкан-гэты ашуканцы.з 17 сакавіка мяне кармілі галёнымі абяцаннямі,30000 павінны былі вывесці,а цяпер і зусім заблакавалі акаунт і кажуць заява аўтаматычна таксама блакуецца.а ўпэўнялі то ка,што яны буйное казіно і ўсе гульцы атрымліваюць выйгрышы.вось вынік.яны цягнуць час,а далей блакіроўка.шахраі