Рулетка ці слоты?
Мы любім рулетку!
|
22 December 2015
ад
PavelFredooc
|
118 Адказаў
|
20,698 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@robingood На жаль, у мяне часам атрымліваецца нібы ўбачыць выйгрышны нумар, але стабільнасці не хапае… І праз вопыт у рулетцы пачаў прымяняць гэта пры выбары слота, часта заходзіць)
быў у плюсе, гуляючы толькі ў лайв, але калі перайшоў і на слоты, то…
На ўсю галаву ў рулетцы сядзеў, пасля непрыемнага моманту па выплатах, калі проста выпаўшае лік прыбралі з спісу. Ужо тыдзень+ не заходжу і жадання няма)))
@nuk0s Тады вяртайся і круці лайв, навошта табе слоты?… Я асабіста гуляю не дзеля грошай, а каб атрымаць радасць хаця б ад адносна сумленнай гульні… Не спрачаюся – выйграваць заўсёды прыемней)
@vrodezdes Так, сапраўды, крайне непрыемна, калі выдаляюць з табліцы выпаўшы выйгрышны нумар – махляры(…
А ты правяраў праз іншае казіно гісторыю выпаўшых нумароў гэтага стала? У мяне асабіста, калі гуляю, заўсёды адчыняю некалькі казіно гэтага стала і раблю скрыны.
@nuk0s
Выбірай сваю гульню і ўдасканальвай навыкі,хаця якія навыкі ў скрыпце
@thee4 мая таксама, дзеля кайфу а не для заробку)
Я прайшоў гэту стадыю)калі думаў, зараз занясу)
@akop591
Слоты бліжэй, а карткавыя лайвы ўсё ж такі як парадак ну і наадварот
@thee4 ды вось жа, пара перастаць гэтыя слоты круціць
@krisbraun ну ў кожнага свая гульня,хто-то любіць слоты а хто-то лайв-гульні,або тыя ж стаўкі.Так што тут спрачацца не трэба)якая гульня лепшая і г.д.
Усім удачы ва што б не гулялі!
@robingood
А якая розніца, еўрапейка ці амерыканка?
@krisbraun Соры, калі “улізваюся” ў вашу светскую размову). У “амэрыканскай” усяго 38 чыслаў, там “0” і “00”, а ў “еўрапейскай” іх усяго 37 чыслаў і яна з адным ZERO. Да таго ж рэзка адрозніваецца размяшчэнне лікаў на коле, а палі рулеткі амаль не адрозніваюцца, калі не лічыць два ZERO). Па ТВ у еўрапейскай гулец будзе прайграваць 1 стаўку з 37, а ў амэрыканскай 2 з 38, адсюль і перавага казіно для еўрапейскай 2,7, для амэрыканскай 5,4). І яшчэ на рулетцы з двума ZERO, калі выпадае адзін з зялёных сектараў казіно здымае толькі палову стаўкі(гэта датычыцца толькі роўных шанцаў).
@thee4 ніколі не любіў амэрыканку з яе двума зеро, навошта гуляць у тую ж рулетку, але з загадзя большым шанцам прайграць? Еўрапейку кручу, цудоўна можна пагуляць не думаючы пра 0 і 00 .
@aleksandr1337133 Так у “американцы” нягледзячы на перавагу казіно амаль у два разы ў параўнанні з “европейкай”, там ёсць свае станоўчыя нюансы )
@thee4 ну якія? Можа перагледжу сваё стаўленне да амерыканкі ) але ўсё роўна матэматыка на дыстанцыі робіць сваю справу, якія б ні былі нюансы)
@aleksandr1337133 Ну так, хто б спрачаўся, матэматыка – дакладная навука, таму яна заўсёды бярэ сваё, але… Але калі казіно гуляе адносна сумленна і почырк дылера чытэльны, то і матэматыка ў доўгую(не да канца) не страшная)
Тры тысячы ў нумар у рулетку Эмірсів
у Джой казіно,теперь шкадую што не камедыі і не максбет у нумары,ведзь было ж чутцё,наша рулёвая…..
Памылка ў арфаграфіі,прабачаюся
Хацеў сказаць
…..цяпер шкадую,што не комплит і не максбет у нумары 17
Быў варыянт выхапіць мільён у крананні
@pavel555
Прыкольна глядзець чужыя скрыны, адно радуе свае пасля абнулення выдаліў, а то не змог бы паверыць што так шмат мог сліць)) але пашанцавала, патрапіў у лік, я б туды не стаў, судзячы па папярэдніх ліках))
Гэтае правіла, хутчэй за ўсё, дзейнічае толькі ў рэальных казіно. У анлайне, у тых амерыканскіх рулетках, у якія я заходзіў, не было вяртання паловы стаўкі пры гульні на роўныя шанцы. Таму не бачу сэнсу гуляць у амерыканскую рулетку.
@thee4 які почырк дылера? У звычайнай-то рулетцы дылер з цяжкасцю можа трапіць у патрэбны яму сектар, а на «новых» рулетках RRS гэта ў прынцыпе немагчыма, казіно ўжо ўсё даўно пралічыла ў гэтым плане, RRS-рулеткі зараз паўсюдна, нават у афлайне бачыў, а ў анлайне гэта як абавязак, здаецца. Ну ўвогуле я вас зразумеў, не пераканалі)
Калі надакучваюць слоты адразу іду ў лайв і на рулетку,выратоўвае хаця б рулетка.Сёння гуляў 5-6 правайдэраў ні адзін не гуляў(і ні адной бонускі,зайшоў у лайв і там у рулетцы вярнуў прайгранае.
@papa_carlo Ну ды… Было пытанне і не ад цябе, у чым розніца паміж амерыканкай і еўрапейкай, разумееш
@aleksandr1337133 За рулеткі RRS тут ведаюць ужо даўно, яшчэ з 2016 года, але не ўсе казіно іх выкарыстоўваюць…. Дарэчы, тут ніхто нікога не пераконвае)
@thee4 так, гэта зразумела, што ніхто нікога не пераконвае, галоўнае самому не пераканаць сябе, што дакладна-дакладна наступная будзе вось такая, а то можа быць балюча… RRS відаць зараз абавязаловка для анлайну, калі не памыляюся