Рулетка на магніце.

Пагаворым пра жыццё | 22 снежня 2020 г. ад | 5 Адказаў | 446 Праглядаў | 0 Рэакцый
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
18
Публікацыі
409
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 кра 2018 г.

Всем привет!  Хочаце дакладна і напэўна даведацца, ці ў рулетцы казіно выкарыстоўваюць магніты? Вiншую!  Цяпер у вас з’явілася такая магчымасць! Проста заходзім на ПС казіно, лайв-дылеры і вось яна. Учора зайшоў пакруціць і проста ў рот мне ногі. Дэвід Блейн адпачывае са сваёй вулічнай магіяй)) Мне ў адзін момант здалося, што шарык проста намаляваны зверху рулеткі. Там такая фізіка, я проста ў шоку.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.

Люблю рулетку, але ніколі нават не думаў сунуцца ў жывую, бо даверу няма, хоць сто ліцэнзій няхай аформяць. Толькі рулетка з КЧ. Там хоць выпадзенні і не выпадковыя, але прынамсі выключана ўмяшальніцтва ў вынік пасля стаўкі, а без такой упэўненасці сэнсу гуляць няма ніякага.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
23
Публікацыі
232
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
21 мая 2018 г.
Retyi, 22 снежня 2020 г.
Кахаю рулетку, але ніколі нават не думаў сувацца ў жывую, бо даверу нуль, хай нават сто ліцэнзій аформяць. Толькі рулетка з КЧ. Там хоць выпадзенні і невыпадковыя, але затое выключана ўмяшальніцтва ў вынік пасля стаўкі, а без такой упэўненасці сэнсу гуляць няма ніякага.

ВЫ, хлопцы, хернёй цярпееце…. Вось рулетка…

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
181
Публікацыі
3 250
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.
Retyi, 22 снежня 2020 г.
Люблю рулетку, но никогда даже не думал соваться в живую, ибо доверия ноль, хоть сто лицензий пусть оформят. Только рулетка с КЧ. Там хоть выпадения и неслучайны, но зато исключено вмешательство в результат после ставки, а без такой уверенности смысла играть нет никакого. 

Я вось таксама лічыў, што ў рулетку з КЧ у риобет няма ўмяшальніцтваў ..

А блін ёсць !!! Яны ўмудзіліся будаваць паслядоўнасць пад гульца !!

Як заходжу пад сваім нікам адразу дзясятак па 5-6 разоў падае. Ну знаёмы з іншага горада мне відэа паказвае – у яго няма такога…

Вось чаму няма КЧ на наступны спін, а не на серыю спінаў? Дакладна мутзяць жа пад гульцоў серыю..

Гэта змова !!!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.
masplay, 22 снежня 2020 г.
Я вось таксама лічыў што ў рулетку з КЧ у риобет няма ўмяшальніцтва .. А блін ёсць !!! Яны ўмудрыліся будаваць паслядоўнасць пад гульца !! Як заходжу пад сваім нікам адразу дзясятак па 5-6 раз падае . Ну знаёмы з іншага горада мне відэа паказвае няма такога…   Вось чаму няма КЧ на [...]

Я таму там і не гуляю, што ўвогуле зразумець не магу іх КЧ. Плюс, у іх не хэш, а PDF з паролем.

Што датычыць надзейнасці, найболейшы руль такога тыпу як у Бетвояжер, Профите і Слотклаб (праўда зараз тут КЧ зламаўся). У Профіце можна стварыць серыю на 99 спінаў з гарантаваным неўмешальніцтвам пасля стварэння. Так, яны могуць стварыць серыю пад твай стыль гульні, але ж і ты можаш чаргаваць сістэмы гульні, і тут ужо хто каго перагульняе. А ў гэтых лайвах і рисовашках ад гульца, хутчэй за ўсё, увогуле нічога не залежыць. Гуляеш як у слоты: захацела казіно – дало, не захацела – не дало, а там хай хоць тройчы яснавідзец, выйграць шанцаў няма.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...