Рулетка на магніце.
Пагаворым пра жыццё
|
22 снежня 2020 г.
ад
sesys
|
5 Адказаў
|
446 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Всем привет! Хочаце дакладна і напэўна даведацца, ці ў рулетцы казіно выкарыстоўваюць магніты? Вiншую! Цяпер у вас з’явілася такая магчымасць! Проста заходзім на ПС казіно, лайв-дылеры і вось яна. Учора зайшоў пакруціць і проста ў рот мне ногі. Дэвід Блейн адпачывае са сваёй вулічнай магіяй)) Мне ў адзін момант здалося, што шарык проста намаляваны зверху рулеткі. Там такая фізіка, я проста ў шоку.
Люблю рулетку, але ніколі нават не думаў сунуцца ў жывую, бо даверу няма, хоць сто ліцэнзій няхай аформяць. Толькі рулетка з КЧ. Там хоць выпадзенні і не выпадковыя, але прынамсі выключана ўмяшальніцтва ў вынік пасля стаўкі, а без такой упэўненасці сэнсу гуляць няма ніякага.
ВЫ, хлопцы, хернёй цярпееце…. Вось рулетка…
Я вось таксама лічыў, што ў рулетку з КЧ у риобет няма ўмяшальніцтваў ..
А блін ёсць !!! Яны ўмудзіліся будаваць паслядоўнасць пад гульца !!
Як заходжу пад сваім нікам адразу дзясятак па 5-6 разоў падае. Ну знаёмы з іншага горада мне відэа паказвае – у яго няма такога…
Вось чаму няма КЧ на наступны спін, а не на серыю спінаў? Дакладна мутзяць жа пад гульцоў серыю..
Гэта змова !!!
Я таму там і не гуляю, што ўвогуле зразумець не магу іх КЧ. Плюс, у іх не хэш, а PDF з паролем.
Што датычыць надзейнасці, найболейшы руль такога тыпу як у Бетвояжер, Профите і Слотклаб (праўда зараз тут КЧ зламаўся). У Профіце можна стварыць серыю на 99 спінаў з гарантаваным неўмешальніцтвам пасля стварэння. Так, яны могуць стварыць серыю пад твай стыль гульні, але ж і ты можаш чаргаваць сістэмы гульні, і тут ужо хто каго перагульняе. А ў гэтых лайвах і рисовашках ад гульца, хутчэй за ўсё, увогуле нічога не залежыць. Гуляеш як у слоты: захацела казіно – дало, не захацела – не дало, а там хай хоць тройчы яснавідзец, выйграць шанцаў няма.