Рулетка хітрая, але мы яе абуздаем!
Мы любім рулетку!
|
1 красавіка 2019 г.
ад
SLON55
|
102 Адказу
|
8,347 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я другі дзень усяго на гэтым сайце, яшчэ не разабраўся, што і як.
Дык а што ты час на нас дурняў траціш?) Даўно б абыграў пару-тройку казіно і сядзеў бы на беразе,размаўляў з больш прывабнымі людзьмі🙂
Адкажам, што ты звязаны з гэтым казіно 😎
Кожнаму сваё…
а чаго,можна было,яшчэ чакаць)да не,я яму чужы,граю на сябе
Рулетку не падманеш, можна выпадкова трохі падцягнуць, але як паказвае практыка то часцей гульня адвядзе ў мінус, спрабаваў гуляць па некалькіх стратэгіях усё ў пустую.. Ніякія праграмы і сістэмы не выратуюць сітуацыю, тым больш у анлайн, а ў жывы так і зусім шанцы нулявыя, ёсць круп’е якія з верагоднасцю 80-90% могуць выкінуць патрэбнае число. Слоты руляць 🙂
Так калі ты такі неверагодны рулетачнік, ты б мог сказаць так. Пацаны, я круты рулетачнік. Я зразумеў жыццё працу кінуў і зразумеў рулетку. Давайце вы мне выбераце тры казіно где праходзяць рулетачные турніры и я во всех трох займу першыя места…
Так,сябар,у тваім казіно,руль ёсць?
Давай),але не абавязкова ў турніры,з задавальненнем
На жаль у мяне няма казіно)
А так што… Бяры любое казіно тут з спісу рэкамендаваных і запішы відэа як ты прыніжаеш руль) Каб мы ўсе напісаліся ад зайздрасці)
жартун
Абавязкова менавіта ў турніры. Ты ж кажаш, што займеш першае месца і менавіта ў пэўным. Што людзі павінны думаць ? Зараз папрашу рулетачнікаў, яны думаю знойдуць табе тры казіно, у якіх ты зможаш даказаць сваю стратэгію.
ХЛОПЦЫ РУЛЕТАЧНІКІ. АУ 😁
Ты .назаві мне дзень,калі ты,у сваім казіно опъепеш слот,а потым я.
Заднюю пачынаеш уключаць ? Я дзесьці казаў і сцвярджаў, што я опьёпываю слоты ? Іх нельга опьепать. Як і рулетку. А ты ж спрабуеш даказаць наадварот.
Для мяне,гульня ў гэтым турніры ПРАФІТУ,прынцыповая,т.е перамога ў ім.Да гэтага казіно,я нідзе ў турнірах не гуляў,
Ну ўсім па барабану. Верыш ?
Ды не пра слоты гаворка… Іх ніхто не нае…т, такой стратэгіі няма.. Тут гаворка пра рулетку, У цябе жа ёсць беспраігрышная сістэма.. Зрабі відос з заносам, усім будзе цікава…
Я пра тое,можаш ли ты,в указанную сегодня.тобой дату,выиграть,не важно на чём?Ты можешь?
Маўчыш,а я,магу,
Магу выйграць а магу прайграць. Як і ў любой гульні. Для мяне гульня не зарабятак а забава. Ты мне зубы не загаўляй. Ты зможаш, выканаць умову ?
Ну так і рабі сабе на здароўе. Табе хто-небудзь перашкаджае ? Сядзі сабе, грай і рабі. А не прапагандуй тут як быццам “зарабятак”.
што ты,сам,попай заводзіў?я спытаў,ты можаш?,адказу няма,альбо-альбо,не пракаціць.а я кажу-могу).чудак ты,і месца тваё,побач з імі.
А што ты сур’ёзна да яго дакапаўся? Ён тут гучных заяў пра тое, што нібыта нагiнае слоты, не паставіў…
ты што ляпіш,чэгевара?я прыйшоў на гэты форум,не для цябе,і падобных табе.мне важная гульня ў цэлым.
Значыць не можаш….