ru.pfslots.com (play foruna) махлюе з вывадам
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
20 лютага 2016 г.
ад
Ih8udream
|
50 Адказаў
|
3,687 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сітуацыя такая: адзін з нашых добрых знаёмых наіграў у гэтым казіно 65 000 руб, пры тым казіно не выплачвае гэты выйгрыш ужо трэці месяц. Скрыншоты перапіскі з падтрымкай і іншыя дакументы цяпер ён сюды закіне. Трэба зразумець, ці сапраўды play fortuna такое дно. І натуральна, спадзяемся на аператыўнае вырашэнне назрелага пытання прадстаўніком.
Колькі памятаю, таварыш выйграў яшчэ перад Новым годам, а тое, што цягнуць выплату ўжо трэці месяц, такое бачу ўпершыню, увогуле трэба разбірацца
Вырашала Шамільян усё разруліць, звярніся да яго 😁
Добры дзень, як і было сказана вышэй, узнікла непрыемная сітуацыя з выводам сродкаў у гэтым казіно, гісторыя цягнецца ўжо 3 месяцы. Хацелася б пачуць рашэнне па гэтай праблеме ад прадстаўніка казіно.
Ага, рашала🙂
Тут сур’ёзна такая сітуацыя, што ўжо трэці месяц дакі правяраюць і ебяць галаву.
Мне здаецца, гэтае казіно не будзе марацца дзеля такіх грошай і псаваць рэпутацыю. Ну пачакаем прадстаўніка, ды і грошы ты не такія ўжо вялікія
хутчэй за ўсё яны шукаюць прычыну, як адмовіць у выплате
Хутчэй за ўсё чакаюць, пакуль пачне зліваць. Калі б хацелі адмовіць, то адмовілі б ужо даўно.
пра тое што злівацца – калі кажаш ужо 3 месяцы чэл не гуляе на гэтыя грошы то зразумела што і не стане, камусь зліецца на працягу тыдня – злівае
Гэтая сітуацыя будзе разгледжана ў панядзелак, у працоўны час.
Адказ плейфортуны
Тады проста плаціць няма чым🙂 Ну на выдумляньне прычыны патраціць 3 месяцы – гэта не ўласціва. Больш паверу ў версію пра кідок.
З выгляду саліднае казіно і не шарашкіна кантора нейкая, мікрагеймскія гульні, даўно не было такіх разборак пра не выплаце казіно, хочуць замарацца )
Так, а што падтрымка адказвае на пытанне пра тэрміны такой доўгай праверкі?
ха такіх салідных вельмі шмат, і з іх многія ледзь трымаюцца на плаву
Што да панядзелка – гісторыя да болю знаёмая…
Я думаю яны ў шоку, што чел прыйшоў з депам 500 ру і просіць вывад 65к
Гэта ён на рулетцы, наколькі я ведаю
Мне здаецца гэты скрыншот кажа пра ўсё
Трэба ўсё ж такі пачакаць прадстаўніка, а то як-небудзь непрыгожа атрымаецца, калі іх апусціць🙂
Што тут непрыгожа, калі тры месяцы ебуць мазгі па пустяках?)
Асабіста я не раіў бы рабіць туды нават мінімальны дэпазіт, playtech казіно выводзіць грошы на працягу 4-х дзён, без якой-небудзь верыфікацыі, не кажучы ўжо пра немагчымыя затрымкі ў тэрмінах
Што датычыцца адказу казіно адносна панядзелка, то гэта чарговая адмазка, у надзеі, што пост замоўкне і людзі і далей будуць здзяйсняць дэпазіты
Думаю, туды ўвогуле ніхто не робіць дэпазітаў, раз у іх якіх-то 65к няма чым выплаціць
даа тры месяцы цягнуць рэальна я ўпершыню чую, нават тое, што так цягнулі, ужо пра многае кажа, ды, яны футболяць смешна і пішуць жа граматна
даа тры месяцы цягнуць рэальна я ўпершыню чую, нават тое, што так цягнулі, ужо пра многае кажа, ды, яны футболяць смешна і пішуць жа граматна
Ды выплацяць яны. Казіно забіць з-за 65К рублёў, наўрад ці яны на такое пойдуць.
Хопіць ужо, адміны прыйдуць і разруляць. Чаму зноў ты свае муткі мутзіш!