RTP гэта фэйк???
Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно
|
3 February 2023
ад
Roull
|
267 Адказаў
|
13,788 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@thee4 гэта было 6 гадоў таму
Увогуле ніколі не звяртала на яго ўвагі
@viktoriya888999
Тое ж пазіцыя, мяркую, што хутчэй за ўсё слот для гульні выбіраўся па інтуіцыі. Спадзяюся, што і агульны вынік гульні дагэтуль прымальны, ну як варыянт). УДАЧЫ нам УСІМ!
@thee4 Праўільна робіце ,бо роліць валатыльнасць !
Мы не ведаем што гэта такое калі б мы ведалі што гэта такое а так мы не ведаем што гэта такое )))
@thee4 Гуляць на адэкватных правераных праектах і можна не хвалявацца за тое, выведуць ці не
па ідэі ж калі ў апісанні слота RTP указана, то яно ў любым выпадку будзе ў слоце правільнае? таму пнг і іншыя не ўказваюць яго. ці я не правы?
@lian0603
Так, час цячэ і ўсё мяняецца, калісьці выводзілі амаль адразу (ну ў крайнім выпадку ў той жа дзень, як падаў заяўку) і без гэтых адкрытых пашпартоў, “селфі шмэлфі” з лісточкам і на фоне казіно і нават без верифікацыі…). Ёсць адно казіно, дзе гэта ўсё выконваецца па гэты дзень. вось там і пагуляю… Назваць не буду, яно для рулёвых і да таго ж не ў фаворы тут на сайце)
Ніколі не звяртаю на гэта ўвагі
@malenkiiprinc
Па ідэі так і ёсць, так павінна быць, але ёсць нюансы… Гэта надпіс у некаторых “левых казях” можа быць, як “надпіс” на агароджы… А там, як вядома – рознага хапае, хоць у рэчаіснасці гэта проста “дровы”, бетон…)
@jackpuk337 правільна ) я таксама Я думаю ўсё залежыць ад шчасця так прасцей 😁 а гэта ртп гсч на фіг яно 😂😂
ртп – гэта фэйк для гульцоў, каб іх суцешыць і даць уяўны шанец на вяртанне патрачанай сумы
@nuk0s
@lian0603не. Ні ртп ні выпадковага шанцу , усё пад кантролем, шанц ёсць у адным , дазволіць табе казіно сёння выйграць ці не))
@nuk0s але зноў жа, ртп кажа, што немагчыма вярнуць 100 адсоткаў, а тым больш больш за сотню… Ртп кажа, што вы будзеце заўсёды ў мінусе
Цікавае пытанне, ці ёсць нейкія рэальныя даследаванні ці доказы, па сутнасці, усё гэта выглядае як блаж
@dikii1
Мабыць, згодзен, але… Але для везення будзе мала, каб казік дазволіў табе выйграць)… Потым уступае ў сілу “другая частка марлезонскага балета” – атрымаць дазвол, каб табе выплацілі выйгрыш)
@thee4ну гэта зусім іншая гісторыя
@dikii1
Гэта рэальная гісторыя, у тыя часы, калі 10 $ каштаваў 300 рЭ і гэта было ў казіке, пад бліскучай назвай кристалл. Тады з бездэпу 300рЭ падняў больш за сто баксаў на “руле”, але калі заікнуўся пра вывад… То гульня набыла “зліўную тэму”. Урэшце пагутарыў з менеджарам казі, растлумачыў яму ўсё на пальц@х… Вось і давялося “падарыць” казі ўвесь выйгрыш). Далей круціў толькі слоты і не было ні аднаго плюсавага спіна. Пра які РТП тады можна казаць, калі казі “грае” ігрокам!
@lian0603 толькі ёсць адзін нюанс – нават самы топавы і папулярны праект можа ў любы момант зляцець з кантролю і пачаць кідаць гульцоў. Яркі таму прыклад – Покердом.
@thee4а чаму не вывёў я так і не зразумеў
@dikii1
Так там доўгая была песня, спачатку адвограў бонус – тады вэгер быў больш рэальны чым цяпер, але мне супорт сказаў што не адвограў, маўляў трэба круціць яшчэ. А калі прывёў скрыншоты з правілаў пад адвогрыш бяздепа, то мне “впарылі” адрэдагаваныя правілы, якія папраўлялі груба на каленцы з купай неадпаведнасцей, ну і пайшло-паехала… Тыдзень “дзінанмылі” – “101” раз тлумачыў новаму прадстаўніку падтрыманьня суть пытання, потым працягнуў гульню і куды б ні стаўляў ФСЕ было міма касы, малюнак дрыгаўся, мігаў – відаць было што ўмешваліся ў гульню, спыніўся на сотцы. Ну і з мэнэджэрам потым… выказаў ФСЕ!
@thee4ну зразумела , ну я скажу так , ніколі не давяраю ні аднаму казіно і не буду , заўсёды з асцярогай стаўлюся да іх
RTP гэта не фэйк, RTP гэта міф)))
@dikii1
Усё ж ёсць розныя казіно, не ўсе “наперстачнікі”… Даўно ўзяў у звычку, калі граю на грошы ў анлайн-казіно, заўсёды вяду запіс гульні. Гэта, як апошні аргумент што прав – інакш з імі НІЗЯ!
@thee4 так, гэта добрая звычка , а то некаторыя багі зусім немагчыма даказаць