RTP гэта фэйк???
Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно
|
3 February 2023
ад
Roull
|
267 Адказаў
|
13,786 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@MrCardholder9 Аўдyt такі “аўдyt” бывае. Успомнім 2008 г. ЗША і аўдыт з ацэнкай “іпатэчных” – малёўка. Дык якія гарантыі нам даюць ліцэнзіі і г.д. у анлайн-казіно – па факце ніякіх. Справа кожнага – гуляць ці не. Але разлічваць на зарабатак дакладна бессэнсоўна, а вось правесці цікава час з задавальненнем і магчымасцю выйграць, напэўна. Было б рады, калі б казіно афіцыйна кантраляваліся дзяржавамі. Але “калі б ды каб” – то бабуля была б і не бабуля наогул.
@miklar
Ну даа… Мабыць менавіта таму і не ва ўсе слоты з Джэкам пускаюць нашых гульцоў з краін былога СНД!
@artak_d менавіта, мяне ўжо здаецца, што няма асаблівага сэнсу спадзявацца на ліцэнзіі, калі ў краіне гульца няма прававога рэгулявання.
@md1nosaur І тым больш у краінах СНД большасць гульцоў увогуле не чулі пра ліцэнзію. Рэклама перад фільмамі, рассылкі па пошце і стримы на фанцікі робяць сваю справу і абывацель нясе свае грошы зусім невядома каму.
@izi43rus
Для такіх “шчаслівачыкаў” калі з першага спіна адразу “тлусты занос” усё самае цікавае толькі пачнецца… Бо выйграць у казіно гэта не заўсёды значыць атрымаць свой выйгрыш, але гэта ўжо іншае…)
RTP ён як суслік,ты яго не бачыш,а ён ёсць.)
@shultz
Я б нават сказаў яшчэ вострэй, RTP як выйгрыш Джэка, ён быццам заяўлены, мы яго бачым, але па факце не адчуваем)
Я не веру ў ртп, гуляў на Драгон Мани на 0, злівае ўжо паўгода
Хочацца, канешне, каб казіно давала толькі, а не забірала
Штосьці, дзесьці, чуў такое слова RTP, але ўжо даўно яго не сустракаў. Пэўна, гэта проста міф у наш час.
Ох уж этот РТП:))
ОРТ, НТВ, РТР, ТНТ 😀
@thee4 ніколі такога не было і вось зноў. На колькі трэба быць фартовым? Трэба кожную нядзелю ў царкву хоць бы хадзіць, карму чысціць. Колькі разоў такіх момантаў было, ну вадкі стул, па-іншаму не назавеш.
Па мне RTP гэта бутафорыя. Звычайна ў слоты хаджу на так так не не. Бывае стрэляе, бывае замазка.
@dmitryivanych95
Тут можна доўга індульгіраваць на тэму “фарта”, але ў асноўным гэта, як бы, пры нараджэнні даецца… І магчыма толькі зоркі могуць падказаць, калі твой “брыльянтавы” дзень, вось тады – усё будзе “ў масть”). Вось толькі гэты дзень у адных бывае раз у жыцці, у іншых больш “фартавых” іх некалькі, ну а ў большасці яго няма зусім(ну так туды-сюды або ўвогуле ў мінусах). Але ў крытычных, у мяжовых станах шлях можа быць выраўнены і тады ў цябе адкрываецца “нештo”.., чаго раней не было зусім. Грошы гэта ж не галоўнае, яны як сродак даюць больш магчымасцяў ну і жыць саладзей канеШно)
@thee4 жыць саладзей, гэта калі ў казіно не гуляеш, а з казом адны праблемы.
Ртп няма, нам усяляк усьцяваюць, што штосьці ёсць, але па факце яго няма
ключавы паказчык, які выкарыстоўваецца ў азартных гульнях для ацэнкі таго, колькі сродкаў са ставак гульцоў вяртаецца ім у выглядзе выйгрышу на працягу пэўнага перыяду часу🤔
Лепш бы пісалі ў саміх слотах, якую суму трэба ўнесьці, каб РТП спрацаваў 🤔
@dmitryivanych95
Гуляць ці не гуляць – гэта філасоФскі пытанне, пытанне для чаго? Адны гуляюць, паверыўшы ў рэкламу лёгкіх грошай і, як звычайна, становяцца данарамі казіно. Другія дзеля забавы(у кінa ці тэатр схадзіць, іншыя махнуць на мора або на Эверэст) ці кайфу і такія заўсёды ў выйгрышы(як у эмацыйным, так часам і ў матэрыяльным). А ёсць і профі, але гэта зусім іншы ўзровень…)
@thee4 да, усе прыйшлі, убачыўшы рэкламу, нават бачыўшы ўпершыню, як катае твой таварыш і вывозіць грошы.
Хаця я сам усім казаў, што яны дэбiлы, што гуляюць і стаўкі ставяць. А як сам папаўся на гачок і не зразумеў, ну я чуваку 500₽ быў доўжны , а ў мяне апошнія на карце былі і мне прыйшла ў галаву геніяльная думка, зарэгіцца ў 1хбет, дэпнуў гэтыя 500₽, вывёў 27к і мне спадабалася.
А як можна напісаць калі яны самі не ведаюць, для кожнага па-рознаму, тут жа 2 фактары працуюць РТП і ГСЧ.
@thee4 Калі можна – падрабязней пра “профі”. Што вы маеце на ўвазе?
@dmitryivanych95
За ўсіх гаварыць не буду, скажу толькі за сябе: пачаў гуляць яшчэ калі інтэрнэту не было… Проста з першага курса ў прэф, але на грошы тады не гуляў, потым мне “пафартаніла” сустрэць “каталу” ў бальніцы, у “21” там было без варыянтаў, а вось у прэферанс “зрабіў” яго, хоць ён і быў на раздачы). Потым нібыта падружыліся, ён зразумеў, што магу ўбачыць прыкуп праз “рубашку”…
@artak_d
Так прафесійны гулец, гэта той, у каго гульня – сродак заробку… А “мая” аматарка – і ў мяне гульня гэта забава, так для кайфу). Асноўная статья даходу зусім іншая, ну да шчаз вайна гэта адкладае свой адбітак. Але ўсё роўна агульная дэльта гульні ў анлайне яна не вялікая, хоць і плюсавая).
@dmitryivanych95
Гэта калі так “шмат” пашанцавала? Калі ў іх даФненко гуляў, то 1xBet да 100 баксоў яшчэ выводзіў, але калі выйгрыш вылічваўся тыСЧ@мі, то пачыналася “мутнеча”. Хоць зараз калі паглядзець на скаргі, то дзякуючы нашаму “трэцяму суддзі”, яны пачалі выплачваць выйгрышы, нават за мінулыя гады)