RTP гэта фэйк???
Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно
|
3 February 2023
ад
Roull
|
267 Адказаў
|
13,756 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Чаму Пронин, Ленин маўчаць, яны выдатна ведаюць, як гэта ўсё працуе, усю сутнасць, пры тым і, бадай, розныя правайдары троху па-рознаму працуюць. Бачаць жа, што гэта часта абмяркоўваецца, напісалі б аднойчы і назаўжды, тлумачылі б людзям. А можа наадварот 🔄 інтрыга 🤔.
Глядзі ў тэме риобета, прадстаўнік паўтарае што не ўмешваюцца ! Значыць так і ёсць:))))) Трэба верыць:))
@akop591 карацей, я цябе зразумеў, ты ўвогуле не разумееш, пра што я! Я пра адно, ты – пра іншае.
Проста не трэба гаварыць пра RTP, расказваць людзям пра прынцып работы і RTP. Ты не чуваеш, што я табе спрабую сказаць ужо 100 разоў, а расказваеш пра матэматыку!
@gans2115.Ну ты хочаш верыць вер.Я для сябе даказаў ужо 100 раз, не адзін раз )Што ў любым новым казіно заўсёды лавлю топавыя з 5-10т максімум…А ў старым казіно, дзе ўжо даўно зарэгістраваны і буду кожны дзень гуляць у тую ж гульню, не ўбачу больш топавых, хто мне як-небудзь растлумачыць???
Неее, гэта няма сэнсу, адно і тое ж прастой твердзіць:))) я яму пра тое, што калі лічыць не ўмееш, не кажы пра РТП, ён мне пра гульню:))))
Я зразумеў яшчэ, што ён не толькі лічыць не ўмее, але і чытаць!
Я яму пра баб расказваю, ён мне твердзіць якія ў яго прыгожыя чырвоныя кубікі! Створацца ўражанне, што я перапісваюся з ботам або з нездаровым чалавекам!
@gans2115.Блін, да ты мне растлумач тады, чаму калі ў адным казіно злавіў топавых, потым больш не ўбачу іх у гэтым правайдары і ў гэтай гульні? А як новае казіно, то адразу ў тым жа правайдары і ў той жа гульні мне за 100-500 спінаў дае зноў топавых!!! Дзе твой РТП? Можа, гэта ты бот? Я табе канкрэтны прыклад прыводжу. Я гулец і я не ў 10 казіно гэта праверыў, а ў 100 розных установах…
@akop591 давай коратка, усё! Я табе што раз пісаў! Не трэба адно і тое ж паўтарыць, добра. Я сюды заходжу не на доўга і не хачу адно й тое ж пісаць па сто разоў! Калі я табе 101 раз напішу, усё роўна не зразумееш!
@gans2115.Дык я таксама напісаў табе сваю думку.Ты ж нічым не можаш аспрэчыць.І я не проста напісаў гэта .
@gans2115 данс, супакойся братан.
Тлумачыць можна таму, хто цябе чуе (не блытаць з слухае, але як мінімум чуе). На гэтым форуме большасць людзей “драўляныя” і спробы ім нешта растлумачыць не прыводзяць да канструктыўнага дыялогу, а роўназмешныя таму, што ты б’ешся галавой аб бетонную сцяну.
Чалавек зрабіў высновы па гульні ў адным слоце space wars ад netent і не больш. Усё. Ён не проста верыць у гэта ці ўпэўнены, ён фанатык сваёй тэорыі і ўсе іншыя аргументы для яго пустышка, як бы ты ні абгрунтоўваў і ні даказваў.
Што да вышэй хто-то з вас пісаў пра двух людзей (Івана і Вячаслава), ну тут, думаю, меркаванне, канечне, было б цікава пачытаць, але па мне іх аўтарытэт у гэтым пытанні моцна пераацэнены і выказаная імі пазіцыя не можа быць ільготнай ісцінай, але можа быць прадметам для абмеркавання. Усё ж яны проста ўладальнікі пляцоўкі, што цягае трафік (гэта ўсё роўна што даверыцца меркаванню ўладальніка сайта з сераламі, які рэкламуе 7к і 1хвин/Бет), а не распрацоўшчыкі софту.
Мяне цікавіць іншае, чаму чалавек, які ў 100 казіно занёс на спэйсе, і па сутнасці “знайшоў дзірку” або нават не пабоюся “хакаваў слот”, кідае ў большасці сваёй скрыншоты з прагаматык, белатры і ўсяго astатняга, але толькі не з гэтага слота?
Цікава)
А мне всё роўна на чые то меркаванні…Хто ў Аматик з прабояў казіно разводзіў …Я пра гэта ўжо ўжо прымоўчу.А якія скрыншоты мне захацелася такія і вылажыў.
Лічу, што лічба нашмат завышаная і на самой справе складае прыблізна 50-60 працэнтаў у залежнасці ад канкрэтнай пляцоўкі.
Нават у покеррумах ўнёсак, як правіла, 10%, улічваючы, што рум асабліва нічым не рызыкуе і кідае грошы толькі ў рэкламу
@roull ртп – гэта апраўданне пры прайгрышах людзей, вось і ўсё.Думаю мала хто глядзіць на яго
Ртп важны фактар
Але не забывайце пра тое, што, напрыклад, слот з высокім ртп і малым максвіном будзе трымаць баланс лепш, чым слот, напрыклад, Book of 99, дзе ртп 99, але максвін быццам х25к тым самым гэтыя 99% размываюцца і жруць баланс, але на дыстанцыі, калі вы зразумееце максвін, будзе вам ртп 99%)))
@zefir221025 усё роўна казіно пішуць 90+ адсоткаў. Ці праўдзівы ён ці не – мы ніколі не даведаемся
Пэўная статыстыка ёсць,але яна мабыць не дакладная
@svetlana_anat статыстыка даходаў праекта, калі толькі))
@walentina.Так так а РТП усё гэта для адводу ўвагі )Глядзіце у нас 96 працэнтаў заходзьце людоманы )