RTP гэта фэйк???
Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно
|
3 February 2023
ад
Roull
|
267 Адказаў
|
13,756 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@rahat Ну не ведаю, я з 96.04, забіраю больш чым з 96.6
@rahat Грошы можна выкінуць і не толькі пры РТП 84 , але і пры больш высокім… Калі падчас гульні трапляеш у адмоўную паўхвалю, то зліў забяспечаны)
@thee4 не веру я чамусьці ў гэта ртп 🤦🏼♀️ нядаўна ў слот зайшла на котіных 🙈тропіках здаецца другая😁там ртп было напісана 224 за 200 спінаў ні сігровак ні нават рамках на бонус😁проста еў слот без шанцаў на супадзенні 🤷🏼♀️ Як-то не асабліва я давяраю гэтаму ртп…. Ці проста можа нешта не так разумею 🤷🏼♀️
@marusik94 паспрабую растлумачыць простай мовай) РТП гэта запрограмаваная лічба ў слоце, груба кажучы ў слот прыносяць 1000₽, яго праграма наладжана так што 960₽ ён верне назад. Усё, ртп больш ні на што не ўплывае. А цяпер да сутнасці. Напрыклад у слот гуляе адначасова 1000 чалавек, і кожны з іх прынёс з сабой грошы. Хтосьці 500₽, хтосьці 2000₽, хтосьці 5000₽. Для слота не будзе розніцы хто колькі прынёс, ён усё гэта аб’ядноўвае ў агульную суму ўнесеных сродкаў, аддаць назад з якой ён павінен 96%. Далей з дапамогай складаных матэматычных формул і разлікаў ён аддае назад гэтыя 96%, незалежна ад таго колькі ты ў яго ўклаў або колькі часу правёў. Кожны спін незалежны ад іншага, робячы стаўку ты яе ўкладаеш у слот, а ён з пэўнай верагоднасцю аддае табе назад частку сваіх назапашванняў. Для простага гульца на кароткай дыстанцыі РТП практычна нічога не значыць, значна важней спадзявацца на ўдачу, інтуіцыю і атрымліваць задавальненне ад гульні. Выграць вялікі занос можна і пры нізкім РТП, ведь напрыклад 93% ад аднаго мільёна долараў гэта таксама вельмі многа) хоць і крыху менш чым 96%)) але на доўгай дыстанцыі РТП можа ўплываць на гульнявую сесію, напрыклад у вялікіх турнірах гэта важна ўлічваць. У вашым жа выпадку куды важней вывучыць як працуе валатыльнасць слотаў, гэта дапаможа вам выбіраць найбольш прыдатныя для вашай тактыкі гульні і больш граматна гуляць.
@poteskinsergej7 Добра растлумачыў, дзякуй
@m4x0n1 Рады, што вам спадабалася, вяртайцеся за +10 праз пару дзён.
@poteskinsergej7 Дзякуй вялікі 🙂 прыму да ведама … Проста раней увогуле не разумела, навошта патрэбны гэты ртп 🤭 вы ў нейкай ступені мне растлумачылі🤝
@marusik94.А ў рэале ўсё па-іншаму )
@akop591
Згодзен, усе тлумачэнні пра РТП напісаны, як бы ў ідэале, у тэорыі, а ў “рэале” там усё па-іншаму… Бо раней РТП слота было 96% і гульня была іншая і тое што ЩаЗ 96 працэнтаў гэта ўжо дзве вялікія розніцы).
@MrCardholder9 Гэта ў ідэале, але заўсёды знойдзецца маленькае, але
Анлайн -казіно с анГельскай ліцэнзіяй лояльныя толькі для гульцоў не с ру сэгмента)…
@thee4.Вось менавіта)І яшчэ больш гульцоў становіцца.Проста абрэзалі аддачу ва ўсіх казіно .
@akop591
Я ўжо як-небудзь казаў, што асабіста для мяне РТП ў цяперашніх рэаліях усё больш нагадвае выказванне, якое было папулярнае яшчэ пры Саветах, пра надпісы на плотах…)
Вось ёсць дыстанцыя ад 1 рубля да 1 мільярда. На ўсёй дыстанцыі заяўлена што аддача 96%. З 1 рубля па 12 мільёнаў гуляла прыкладна пры аддачы 156%. З 800 мільёнаў да 1 мільярда было прыкладна 105%. Заходзіць чалавек у кропцы 356 мільёнаў 568 тысяч з дэпазітам у 2000 руб. Прайграе за 2 хвіліны, аддача 20% напрыклад і піша потым на форуме ртп 96% гэта лухта. І 10 чалавек яму да да, так і ёсць!
Гэтыя людзі разумеюць што такое РТП!!!
Потым заходзіць чалавек на гэтай жа дыстанцыі, прайграе 100 тысяч і кажа, а дзе мае 96 тысяч аддачы:))))) лжэцы, ашуканцы крычыць! Ён разумны!!!! На дыстанцыі тысячы людзей, чаму яму нешта павінна аддацца з 100% верагоднасцю. То бок чалавек думае што яму абавязкова вернуцца 96%. Ён разумны!!!!
Хлопцы, давайце зачынім гэтую тэму з РТП! Ну рэальна!
Я не хачу нікога абразіць, ну нават хто не меў знаёмых, звязаных з ігравымі апаратамі, ну напісана ж усё, як гэта працуе ў свабодным доступе! Так няма, прачытуць і такое нясуць!
Вось рэальна! Я цяпер канкрэтна нікога не маю на ўвазе! Ну тыя хто не можа та карэнь кубічны ў галаве вылічыць(не квадратны!)не можа ў галаве вылічыць 31*57 і падзяліць на 13 хаця б за хвіліну! Ну не чапай те вы тэму РТП!!!
@akop591 яшчэ раз спытаю!
Дыстанцыя 1000 руб, стаўка 10 руб, ты гуляеш адзін на дыстанцыі, РТП заяўлена 96%. За сто ўдараў па 10 руб ты кожны раз атрымліваеш назад 9 руб 60 кап! Ты прайшоў усю дыстанцыю адзін, што табе далі твае 96%??????
@gans2115.Да мне не трэба даказваць супрацьлеглага )як ты зараз напісаў, канечне не далі 96 працэнтаў. А вось ты мне скажы, калі ласка, я гуляю ўжо 10 гадоў дакладна анлайн, чаму ў адзін і той жа слот заходжу ў новым казіно і мне за пару гадзін адразу самыя дарагія дае, а ў тым жа казіно, дзе адзін раз спіймаў іх, больш не ўбачу!!! Мне не трэба даказваць… У мяне сваё меркаванне… І мне хто-небудзь пераканае. Я ўжо ну дакладна правяраў у 150 казіно ….
@gans2115.Дистанцыя 5000т рублей і я табе мільён працэнтаў дакажу што як толькі новае казіно і я ў адну і тую ж гульню заходжу і заўсёды самыя дарагія лавлю ,і занос )а колькі не зайду ў старое казіно ў той жа слот не будзе самых дарагіх…Я асабіста правяраў ва ўсіх казіно .І ты мне не пераканаеш …
@akop591
Тут згодзен, гуляю ў той самы слот у розных казіно, аддачы зусім розныя. Умяшальніцтва ў працэс гульні ўжо даўно стала відавочным і магчымым.
@kalendula.Так гэта мільён працэнтаў.Проста ёсць людзі якія будуць твердзіць што такое немагчыма)🤣🤣🤣
@akop591
Можа ў іх занос у кожнай гульні або не заўважаюць розніцы, а можа толькі ў адным казіно ўсе гульні.
@akop591 табе ніхто і не даказвае! Ты нават цяпер вось напісаў «канечне не далі 96» як не далі???? Видзіш я напісаў і мяне не зразумелі нават, альбо ты непільна палічыў альбо …??? Як не далі? 100 удараў па 10 руб, ты атрымаў кожны раз па 9 руб 60 кап, як не далі?? Ты атрымаў свае 96%. Вось бачыш!! Пра што тут яшчэ можна гаварыць!!!
То бок дзесьці чую нешта пра РТП, а зразумець гэта не магу, праўда?
Навошта далей нешта абмяркоўваць на гэтую тэму, калі там, дзе я спытаў 2+2, ты мне не змог адказаць? Навошта тады гэтую тэму перабіраць? Вось я і напісаў, ну хлопцы, хто не ведае і не разумее, ну не трэба пра гэта пісаць, ёсць купа іншых тэм. Ну элементарна ж 100 памножыць на 9,6 – гэта ты і атрымаў свае 960 руб. Ну будзе там 88%, ну будзеш ты па 8,8 атрымліваць кожны ўдар і што?? Сэнс у чым?
Сотні разоў казаў: шчасце і валацільнасць, потым толькі можна нешта там пра РТП казаць. Сэнс разважаць пра РТП, не згадаўшы валацільнасць? Ты ніколі не адчуеш розніцу 96 ці 82 ці 94. Ніколі! Адлегласць гіганцкая, гульцоў вельмі шмат. Карацей гэта бяссэнсоўна! Думай, як думаеш.
@akop591 так пры чым тут гэта? Пры чым тут умяшальніцтва казіно! Я табе твержу што пра РТП навошта казаць калі не разумееш што гэта і як лічыць! Я табе і спрабую сказаць каб ты прайграваў і атрымаў тыпа нармальную гульню дастаткова панізіць валатыльнасць і для гэтага не трэба чапаць РТП!!! Тады і трэба назваць тэму «умяшальніцтва казіно ў гульню» або нешта тыпу таго! Ну РТП навошта чапаць! Яно прыкладна ўсюды аднолькавае і розніцы няма, ты будзеш і пры 82 і пры 96 прайграваць! Гэта матэматыка! Я прывёў прыклад, але ты гэтага не зразумеў!
@gans2115.Я ўсё зразумеў ,і я табе яшчэ раз кажу што ўсё гэта дурніца РТП .Ну я ў сваім вопыце ўжо 100 казіно спрабаваў ,напрыклад у Amatic гуляю ў кніжках і я лавлю топавыя ,і дзе‑то накруціць 10т дзе‑то 100т ну топавых заўсёды злавлю ,калі я толькі зарэгістраваўся,а як зайду ў даўно зарэгістраванае казіно хоць праз год ,колькі б не пакінуў у гэтай гульні топавых не ўбачу …І ты хочаш сказаць яны не кіруюць аддачай ?З гэтага я перакананы што ўсімі кіруюць…Не адно казіно спрабаваў зразумей ты …А РТП гэта так прыдумалі для нас лахоў …
Гэта як, напрыклад:)))
Я працую галоўным снабжэнцам у вялікай сметніковай кампаніі, пара грузавых машын (Камаз, Мерсэдэс і МАЗ, ды і ГАЗ) плюс у нас вытворчасць пухто(з націскам на О). А адзін таварыш мне даказвае, што гэта Пухта;))) Я працую з імі ўжо столькі гадоў, вырабляю, штодзень па сто раз на слыху гэта і чалавек, які ўсю жыццё торчаў і краў па кішэнях, блядзь, мне даказвае, што гэта Пухта! Ну проста пізд…у бесіць! 😡
Вось і тут падобная сітуацыя.
@akop591 ну вось ты зноў у бакі лезеш! Я табе кажу, не трэба пра РТП распавядаць, і толькі тое. Бо шмат людзей у прынцыпе думаюць: прайграе 500 тысяч, потым думае зараз яшчэ 500 ткну і ён мне 960 дакладна верне. Потым ткне і нічога. Людзі розныя: нехта ведае, нехта не, нехта здагадаецца! Многія ж арыентуюцца на тое што тут напісана, а па сутнасці тут 70% не праўды.
Проста трэба казаць вось казіно ўмешваюцца, а як – гэта ўжо іншае пытанне. Там ёсць купа спосабаў як нае…ць гульца, прычым РТП для гэтага не трэба памяншаць.
А тое што ты кажаш пра гульню, я на гэтым форуме з 2015 года, так, можа не заўсёды тут, але гуляю я ўвогуле з 2003, амаль з з’яўлення голдфішкі, ты думаеш я не адчуваю розніцы ў гульні :))) канечне адчуваю, розніцу ў розных казіно і кучу розных іншых сітуацый….
А да 2003 года яшчэ ў афлайне гуляў і не па 10 мін у дзень, суткамі часам. І ўсе гэтыя 5 шараў у лэдзі ў бонусе некалькі разоў лавіў і нават 5 котак у кексах, у іграсофце :))) І роял флешы лавіў калі яшчэ жетоны былі. І свае б/у гамінатары купляў і ставіў. Брат, я стары, а ты мне наё…ы ад казіно кажаш. Вядома бачу.
@gans2115.Калі б ты быў з Воронежа, я б табе ў жывую даказаў. Гэта ты цяпер прыклад прывёў не той. Я яшчэ раз патлумачу простай мовай, заходжу ў новае Казіно і гуляю ў кніжках і заўсёды лавлю з 5-тых топавыя, нейкае казіно закрывае мне ўсіх мужыкоў, нейкае казіно 4 мужыка два разы, а нейкае – трох мужыкоў ну 4 разы, і ва ўсіх казіно заўсёды лавлю, і гэта не ў 10 казіно праверана, а ў 100. А зайду, дзе адзін раз спіймаў – ні разу больш не ўбачу, вось і РТП.