RTP 84% у казіно VESPER
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
13 October 2020
ад
dinar_007
|
1 Адказ
|
1,134 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Памятаю, TTR запісваў відэа пра RTP у слотах Play n Go у VAVADA. VAVADA прызналі, што ў іх было выставлена моцна занижанае RTP і ўсім вярнулі 100% прайграных грошай гульцам у гэтых слотах (асабіста мне вярнулі больш за чвэрць мільёна). У казіно VESPER у маім любімым слоце Wild Frames, у які я зліў некалькі сярэдніх месячных зарплат грамадзян РФ, RTP выставлена 84%. Хаця ў іншых слотах ад Play n Go у іх 96%.
Калі я напісаў супортам, яны мяне запэўніваюць, што ў Play n Go не можа быць скрыптаў. То бок яны не разумеюць, што я ім хачу данесці інфармацыю пра тое, што ў іх RTP нейкім чынам наладжвальнае.
Рых аб гэтым слоте Wild Frames
Гэта я ўсё да чаго. Да таго, што не варта спрабаваць што-небудзь выйграць у гэтым казіно. Так, гэта не скрыпты, гэта наладжвальны RTP у слоце ад Play n Go. RTP, з якім верагоднасць застацца хаця б пры сваіх зводзіцца да мінімуму.
У мяне няма маніі пераследу. Але як па мне, гэтае казіно не вельмі папулярна сярод гульцоў. І з тых гульцоў, якія актыўна ў іх гуляюць, яны спрабуюць выціснуць па максімуме. Магчыма, яны наўмысна занізілі RTP (я не ведаю, колькі часу патрабуецца для правядзення гэтага дзеяння) у слоце, у які я актыўна заходжу, бо раней, калі памяць мяне не падводзіць, RTP у ім было нармальнае (96%). Але, зліўШЫ БОЛЕЕ 1000 ставак у гэты слот, я вырашыў праверыць яго RTP, бо ён зусім ужо без аддачы гуляе. І так, мае сумненні пацвердзіліся. 84%. VESPER, вам павінна быць сорамна… І не вам TTR або VAVADA называць пярхотай, як вы пра іх выказаліся.