Розныя цікавыя відэа
Раздзел гумару
|
3 верасня 2014 г.
ад
PavelFredooc
|
1,045 Адказаў
|
54,534 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну такой інфы не ведаў! Думаю, ёсць такія, якія засакрэчаныя без тэрміну дзеяння і расакрэчваюцца толькі па ўказе Прэзідэнта.
Адгадайце, навошта я перамотваў відэа прыкладна 10 раз на 15-17 секунду. А потым внематкова глядзеў яго да канца.
Гэта не няшчасны выпадак. Гэта тэорыя Дарвіна ў дзеянні. Прыродны адбор.
Навошта такія жорсткія відэа ды яшчэ і 10 раз пераглядаць. Мяне аднаго цалкам хапіла паглядзець.
мне цікава стала, што ў яе з нагой здарылася.
Ды там нага – гэта яшчэ тое! На яе такі цяжар упаў, думаю, пасля гэтага яна не засталася жывая.
Гэтыя гонкі называюцца TT TROPY. За ўвесь час правядзення загінула больш за 200 гоншчыкаў….
Дарэчы, праводзяцца на дарогах агульнага карыстання… Проста іх на час перакрываюць.
Кіроўца аўтамабіля паспеў выйсці з салона за пару секунд да сутыкнення.
Амэрыканскі камедыянт і вядучы CBS News Стывен Кольбер у трэці дзень «Тыдня Расіі» на сваім вечарнім шоў паказаў інтэрв’ю з прадпрымальнікам і ўладальнікам баскетбольнага клуба «Бруклін Нетс» Міхаілам Прахоравым. Прадпрымальнік паказаў шоўмэну адзін дзень з жыцця алігарха.
Добрай раніцы🥰
😁🤐 толькі RUBIK😜
😁
Снайперы, паходу Спартак агучыў.
Вайсковы катэр Шры-Ланкі патраляваў прыбярэжную зону, калі ў вадзе з’явілася нешта. Марынцы спачатку доўга прыглядаліся, а потым проста не паверылі сваім вачам!
Беларускі турыст прыняў на грудзі і распужаў увесь турэцкі гатэль прыгу з вышкі.
Умовы спару аказаліся даволі жорсткімі: шахцёр не павінен быў нічога піць і есці цэлых тры хвіліны.
Улічыце, паўтараць гэты трук дома не рэкамендуецца нікому. Майк сапраўды рызыкаваў атрымаць сур’ёзныя апёкі, акрамя таго, перац такой вострасці цалкам здольны выклікаць і праблемы з сэрцам.