Рой Джонс правядзе першы бой у Расіі
Навіны спорту
|
12 снежня 2015 г.
ад
ArsenWenger
|
12 Адказаў
|
727 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Першы бой за нашу краіну зоркі сусветнага рынга Роя Джонса-малодшага, які нядаўна атрымаў расейскі пашпарт. Ён будзе змагацца за тытул чэмпіёна свету ў першай цяжкай вазе па версіі WBA з брытанцам Энца Маккарынамелі.
Напярэдадні вечара прайшло традыцыйнае ўзважванне спартсменаў. Джонс апынуўся цяжэйшы за саперніка на два з лішнім кілаграма, пры тым што Маккарынамелі вышэй яго на паўгалавы.
Эксперты чакаюць відовішчнага паядынку. Джонс параўноўвае сябе з вялікім дарослым мядзведзем, а свайго саперніка з маладзенькім воўкам. У дуэлі позіркаў, якой звычайна заканчваецца ўзважванне, ніхто з баксёраў доўга не хацеў уступаць.
Сёння ў 23:00 у прамым эфіры глядзіце бой Роя Джонса і Энца Маккарынамелі.
крыніца:http://www.1tv.ru/news/sport/298109
П.с.: пацоны падкажыце Арсэні Венгеры як правільна пісаць у Россие або у России ? =D
Расіі
а як-то памятаю, казалі што ён завязвае з боксам
Хряк пасрэдзіне стаіць зноў гэты )) “«промоушэн»” тыпу Кінг, ці што ))) напэўна ў Грозным правядуць …там грошай многа 😜
я спачатку хацеў паставіць на англічаніна 35 гадоў, 193 см росту, мне здавалася, што бой куплены і г.д. і т.п., што Ро можа выйграць толькі калі падсуцяць, але потым паглядзеў апошнія 2 баі і ашалеў – чалавеку амаль пад пяцьдзесят, а ён момантамі вяртаецца на 20 гадоў назад, і гэтых рэдкіх момантаў яму хапае для перамогі
і ўжо паспеў прайграць нокаутам 😁
Я, слава богу, не паставіў на роя)))) але пабаяўся, што пасудзяць Алко-Шпалу – ачкануў, а дарэмна)
Чорны слабак. Хай на плантацыі ідзе працаваць.
Эпічны бой быў, рускі негр супраць макароннік-валліецa. Паглядзеў зараз агляд, як мешак з гаўном Джонс пайшоў у нокаут, а калісьці быў мегакрутым, але ўзрост усё ж бярэ сваё.
Непрыемна было глядзець гэты бой,навіщо толькі выйшаў???Грошай за кар’еру набіў, здаецца, па галаве мала білі ці што?хз
з-за бабла чорны раб выходзіў.
Та ў яго з грашыма ўвогуле бяда, ён у гэтым годзе зрабіў аперацыю на нагу, якую мусіў быў зрабіць яшчэ 6 гадоў таму, за што я паважаю Роя – дык за яго бясстрашнасць, яму пафіг супраць каго выходзіць, чым мацней супернік, тым цікавей, ён сабе даводзіць, што ён лепшы, чамусьці нават нагадвае Рычарда Майоргу