«Ростов» разграміў «Аякс» і выйшаў у групавы этап Лігі чэмпіёнаў
Навіны спорту
|
24 жніўня 2016 г.
ад
Melbourne
|
14 Адказаў
|
879 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Выйсці наперад расійская каманда здолела на 34-й хвіліне, калі пазначыўся Сердар Азмун. На пачатку другога тайму перавагу “Ростова” ўмацаваў Аляксандр Ярохін, а на 60-й хвіліне Крыстын Нобоа зрабіў лік 3:0. Шэсць хвілін праз Дзьмітрый Полоз забіў чацвёрты мяч гаспадароў поля. Размаляваць лік “Аякс” здолеў на 84-й хвіліне – Даві Классэн рэалізаваў пенальці. Па выніках гэтага эпізоду з поля быў выдалены Фёдар Кудрышоў.
Першая сустрэча ў Амстэрдаме скончылася ўнічыю з лікам 1:1. Такім чынам, “Ростов” сыграе на групавым этапе Лігі чэмпіёнаў.
Маладцы – заслужылі, зарабілі перамогу
Бердыева асобна віншую (мля як хацеў, каб стаў трэнерам зборнай але…..)
Гэта супер дасягненне!усе галы былі класныя,асабліва 4й(перадача)-круць!удачы нам у лч!і няхай прыбудзе з намі сіла Баварыі,Барселоны і Рэала)
4:1 – гэта ўжо паказалі клас
сам асабіста зусім не чакаў такога выніку
😛 😛 😛 😛 Уррааааа.. Гульня проста супер была, на такое я зусім не чакаў…. У Ростове зараз напэўна жах што творыцца 😁 😁
хачу хачу) калі сустрэмуцца, адразу пасля жэраб’ёўкі трэба білет заказваць 😁
неееее, круцей калі фінал ЛЧ Лестер Ростаў))
Хлопцы, гэта проста крута. Рады за Лестер-на Дону, ад душы парадавалі, красуні – яшчэ б з групай пашанцавала :17:
….Ай маладзец 🤩 Я “хварэю” за РОСТАЎ 🐽 Оле Оле Оле Олее РОСТАЎ , давай 🐽 :excl: 🐽
у іншай галактыцы толькі гэта магчыма
Ростов максімум у ЛЕ трапіць на вясну
а Лестер калі і выйдзе, то ў 1/8 атрымае як трэба
у 19-00 даведаемся, з кім будзем гуляць
Асабіста я ўжо нецярплю 😁 прама месца сабе не знаходжу 😁
Ростаў канечне красавчыкі, Аякс гэта не Янг Бойз, спадзяюся працягнуць у тым жа духу буду цяпер ставіць Тотал больш
Група D: «Баварыя», «Атлетыка», ПСВ, «Расцоў»