Роналду: лічу фаварытам фіналу Еўра-2016 зборную Францыі
Навіны спорту
|
9 July 2016
ад
Melbourne
|
42 Адказу
|
1,505 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
«Лічу, яны фаварыты, бо яны гуляюць дома, а гэта вялікая перавага. Уся краіна будзе іх падтрымліваць, але гэта фінал, і здарыцца можа ўсё што заўгодна. Мы добра падрыхтуемся, і перамагчы нас будзе няпроста. Нас ніхто не перамог з пачатку турніру, і спадзяюся, што французы таксама не змогуць перамагчы.
Я заўсёды марыў пра гэта. Калі я нешта выйграю з зборнай, гэта будзе вялікім дасягненнем для мяне. Я ўжо злёгку скрэсьціў пальцы, бо веру ў наш поспех. У яго вераць і мае партнёры, і ўсе партугальцы, і ўсе партугальскія французЫ. Заўсёды марыў пра яшчэ адзін фінал. Гэта дасягненне дорыць зусім унікальнае адчуванне, адчуванне радасці. Калі ўсё пройдзе добра, у нядзелю мне пашанцуе сыграць у другім фінале за зборную Партугаліі.
У фінале магчыма ўсё. Ведаем, што будзем змагацца з вельмі моцнымі супернікамі, з цудоўнай камандай, але гэта фінал, і тут здарыцца можа ўсё што заўгодна. Матч будзе няпростым для абедзвюх каманд», – цытуе Раналду афіцыйны сайт УЕФА.
Спадзяюся фінал Еўра 2016 не расчаруе сваёй відовішчнасцю і выніковасцю , як гэты нядаўні фінал Копа Америка 2016 (Аргенціна – Чылі)… Дзе гэты, «зоркавы» бразільскі суддзя, па-мойму “зламаў гульню ўжо ў першым тайме”. Добра, што яму, у перапынку “празрыста падказалі” .., што людзі заплацілі грошы.., каб паглядзець футбол, а не на тэатр аднаго “артыста”. Думаю, яго будуць доўга ўспамінаць і заўзятары і арганізатары… Гэта ж трэба было даць 7 жоўтых і 2 чырвоныя карткі… Хоць яму яшчэ вельмі далёка да суддзі Іванова (СССР) 1/8 ЧС 2006 Аргенціна – Нідэрланды (16 жоўтых, па два гульцы былі выдалены з кожнай з каманд).
Усе на футбол!.. 😛 Оле оле оле олее!.. 😁
гляджу на партугальцаў і думаю што без шансаў для іх думаю 2-3к рупій на фору ў два мячы ад лягушак паставіць
Асабіста мне будзе цікавы сам футбол, галоўнае каб… галоўнае каб… арбітр не судзіў у карысць гаспадароў… Як гэта было ў матчы Францыя – Ісландыя і першы гол у карысць ісландцаў (не зусім чысты – сумнеўнае становішча па-за гульнёй ды і не прызначаны пенальці ў вароты французаў за гульню рукой у штрафной) На стадыёне больш за 100 камер, ды што каштуе толькі тая, што лётае па палю, застаецца толькі здагадывацца па якой прычыне не паказалі паўтор зверху, а толькі з зручнага для французаў кута. І, канечне, дзіўны пенальці ў вароты “нямецкіх” на 46 хвіліне, за гульню рукой у матчы Германія – Францыя.) Няхай для пачатку вырабяцца дакладныя і зразумелыя правілы за гульню рукой у штрафной для ўсіх аднолькавыя, ды і ўвогуле за гульню рукой… А то калі “блатныя” – то парушэнняў не было, а калі… так адразу і жоўтая і пенальці…
лепш ужо тады нічыю паставіць
фінал жа, ніхто не будзе рызыкаваць
нават ставіць на такі матч няма жадання)
хочацца атрымаць задавальненне ад прагляду, са мной канечне такое рэдка бывае
Матч Германія – Францыя 1 тайм дададзена 1 хвіліна
жоўтая і пенальці
@thee4, суддзя, які судзіў матч Германія-Францыя, пасля матчу сказаў, што 99% суддзяў не заўважылі б гульню рукой з боку Шванштайгера, і ён ганарыцца тым, што ўсё-ткі ўбачыў парушэнне.
падрабязней
і гэты пенальці мала што змяніў, канешне, заўсёды на гаспадароў будуць глядзець па-іншаму, выключэнне зборная Украіны) калі не залічылі чысты гол)
Ого, не бачыў такой статыстыкі.
я таксама ўпершыню бачу статыстыку!
і хто, на вашу думку, атрымае залаты мяч? 😁
так, Раналду, на яго кеф цяпер у букераў будзе 1.2-1.25
бліжэй да намінацыі, упадзе да 1.1
А можа гэта ўтка?
што менавіта качка ?
гэта я так па сваім вопыце мяркаваў, да фіналу Еўра давалі на ЗМ Роналду 1.6 + ён выйграў з зборнай трафей
суперніку яго па сутнасці толькі адзін, і ў таго год цалкам правальны атрымаўся
Па-мойму, ЕЎРА 2016 стаў яго зорным 🐽 Ён ужо як “трэнаер зборнай”. А вось ён парушыў усе магчымыя пратаколы, а суддзі нібыта не заўважылі гэтага… 😏 Спадзяюся, хто ў курсе, той зразумее… 🙂
усё гэта гулялася на камеру, як мне здаецца
для Роналду гэта быў фрырол
Магчыма, і на камеру засвяціўся (калена ў яго сапраўды, таво), добры понт, даражэй за грошы)) Лічу, што Пепэ ў гэтым матчы зрабіў вельмі многа… ён практычна быў як “слуп(п)” у абароне, не даваў гуляць на верхніх эшалонах французам (у якіх добрая палова былі афрыканцамі). Спадзяюся, бразільцы трымалі за партугальцаў (ў канцы канцов “мова” ў іх адна – партугальская). Па-мойму, бразільцы вылетлі праз прапушчаны гол, забіты перауанцамі, прычым адназначна рукой… а суддзя гэтага як бы і не ўбачыў.)))
я проста колькі балею за Реал(а гэта час трактуецца яшчэ да прыходу Роналду ў Реал), ніколі не бачыў шчырасці ў дзеяннях Роналду
у фінале ЛЕ я яшчэ больш у гэтым упэўніўся
А матылёк (матыліца), а слёзы… А калі па‑чэснаму, яму трапіла…, але наколькі сур’ёзная траўма сказаць складана.
…Чуў, што каментатары прарэклі такую фразу, маўляў тыя, хто знаходзіліся на самым стадыёне, бачылі, што гэты француз (англійскі) Пайе, потым зноў знайшоў “тое калена” Роналду. Калі абодва былі без мяча і, натуральна, гэта не трапіла на тэлебачанне.
я крыху пра іншае, пра шчырасць у адносінах да партнёраў па камандзе
быццам бы ўвесь футбол круціцца вакол Роналду, а не ён вакол яго
ужо не першы сезон чакаю, калі Реал вырашыць з ім развітацца, па мне гэта лета – самы ўдалiвы час, узрост+грошы можна выкінуць
Паняў… Так ён ужо сябе і паказаў, быццам іграючым трэнерам…) Да і псіхолагам таксама, шокаваў сваім сыходам усіх… А партугальцы , малайцы … ПАхапалі момант і Эдэр “упіхнуў” свой “залаты”… ГОЛ, гэтым манерным французам. Ігравы фарт – вялікая сіла 🐽
да ну, хоч кал у мяне ўціскай, але портосы не вартыя чэмпіёнства і гол Эдэра магчыма ўзнік з-за памылкі суддзі, калі французам паставілі штрафны
Калі пачала глядзець гэты матч,падтрымлівала Партугалію. Ура,яны выйгралі. Расчаравала,толькі адно,што не гуляў Роналду,мне нават здалося,што гэта была інсцэніроўка.Нават калі гэта і так,няхай гэта застанецца на яго сумленні! 🙂 🙂 🙂
а французы нашмат больш таленавітыя і гулялі лепш
Можа быць,але тут сімпатыя да партугальцам 🙂