Ризк Казіно 10 спінаў
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
18 студзеня 2016 г.
ад
nata433
|
54 Адказу
|
3,577 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А як выкарыстаць білет?
Сама не ведаю што з ім рабіць)
10 крутоў выпала , 0 насыпала)))
У мяне няма другога раза ў узнагародах, толькі білет вісіць і бонус на дэп 10 працэнтаў
а мяне 15 фрыспінаў выпала) 43 цэнты падняў..
Пароль павінен складацца з вялікай літары, лічбаў, маленькай літары і знака.
праз некалькі дзён розыгрыш будзе па гэтых білетах
1 паездка ў Лондан і 9 прызоў па 10 фрыспінаў
мой вынік:
але там вывад ад 20, як я зразумеў
таму зліў)
у мяне па другім разе круціць не прайшло)толькі 1 раз
Яны паходу нейкім чынам выбарачна налічваюць другі пракрут, або проста білет у Наталі быў на гэты пракрут, у мяне таксама ўсяго 1 раз круцілася
А хто ў курсе ці яны змянілі правілы ? тыдзень таму пытаўся ў саппорта сказалі Расія і Украіна мімо ўсіх бездэпаў у іх
Калі б так было, то аўтаматычна не налічваліся б пасля рэгістрацыі, плюс яшчэ, хутчэй за ўсё, табе б не прыйшло СМС-пацверджанне рэгістрацыі
Казіно даволі нядрэнна аформлена, вочы радуе, са сваёй фішкай, ды і, судзячы па ўсім, будзе радаваць бонусамі. Планую дэпнуць туды. 25-га будзе розыгрыш па гэтых білетах?
Так. Дакладна не памятаю, якія прызы
Там быццам 1-е месца: паездка ў Лондан на нейкае падобнае мерапрыемства (ці абмен на 500 еўра)
А з 2-га па 10-е месца быццам 10 бясплатных спінаў (калі памяць мяне не падводзіць)
Эх, штосьці прызавых месцаў мала, ды і самі прызы (акрамя прыза за першае месца) нейкія не надта. Надзеюся прынамсі будуць бясплатныя спіны без вэйджэра.
Прачытаўшы такія водгукі, раблю выснову, што я няўдачнік.
Якія водгукі і з чаго ты зрабіў такую выснову пра тое, што ён няўдачнік?
Атрымаў 10 спінаў, пайшоў у старбёрст, насіпаў 1,24$, заліў туды ж))) Яшчэ далі білецік)))
Што за фуфла з гэтым білетам, вось у BGO хз ха кожныя прайграныя 10 фунтаў, дакладней пастаўленыя, даюць бліт, які ўдзельнічае ў розыгрышы 250 тысяч спінаў і яшчэ прызоў на пару тысяч фунтаў, вось гэта розыгрыш, а не тое фуфло, слот там Guns N’ Roses калі каму цікава
Нешта як бы сумна, круціў барабан 10 пракрутак, стандартна Starburst, 0.20 еўра, заліў там жа, сумна-сумна ў чаце цішыня.. 🙂
А хто-небудзь выводзіў з бездэпа тут? У тэрмсах напісана, што рускім не належыць, значыць, хутчэй за ўсё не вывядуць.
Дык ніхто не выводзіў тут тут, як бачыш, з фры спінаў капаюць капейкі
як на бясплатныя спіны дало так напэўна і ў гульні) па-мойму… вышэй чым бакс ніхто не падымаўся! к чаму дэп рабіць? проста зліцца?Так ёсць больш паважаныя клубы, дзе, хоць шанц даюць)
Яны напэўна думаюць што гулец пакрутзіць бясплатна , потым пабяжыць адразу рабіць дэпазіт !
Гэта хутчэй казіно, якое разлічана на вялікія стаўкі, бо ў асноўным гуляюць брытанцы
У тых краях напэўна нават і бездэпаў не чакаюць ! Гэта ў нас так прынята напэўна )))