Ріво Казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
10 лістапада 2015 г.
ад
Legioner33
|
48 Адказаў
|
2,478 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
я ў офлайн набіраў хутка адказалі
я таксама набірала. 2 гадзіны ўсё маўчыць. адправіла па-іншаму (ужо трэці раз) чз запыт на пошту.
зарэгістраваўся, але тупа не ўваходзіць пад лагінам на сайт, пры пераходзе па верифікацыйнай спасылцы з пошты тоже, судзячы па шматлікіх каментах – тупое дрочэва з боку казіно, значыць і будучыя праблемы з вывадам і іншае, лепш не дэпіць у гэта Мороженка!
напэўна думаюць добра, напалетелі, я пісаў у падтрымку, а потым у афлайне праз хвілін 20 на пошту адказалі х.з.
Не замарочвайцеся Вы з гэтым казіно. Як я пісала вышэй.
СМС на тэлефон не прыходзіць, трэба звяртацца ў саппорт і там Вам актывуюць самі.
Слоты галодныя.
Грала па самай мін. стаўцы.
7 еўра зліла за 2 хвіліны, нічога слоты не даюць ( па крайняй меры на бук оф ра)
да, пацаны, яшчэ адна шаражка пад выглядам супрацоўнікаў канторы…………
У нуль прайграна. Паглядзеў хакей, думаю, Дынама падвяло, так хоць тут насыпае. Зноў пайшоў у шары, адразу па лініях крыху давала, потым пачало жраць, памяняў аўтамат, зноў выбраў шары, запусціў 10 па мінімалцы, ніякай аддачы. Псіхануў, паставіў аўтаспіны па 0,50 на кнігі, і пайшоў паліць. Прыйшоў, вісеў бонус. Выпаў сімвал мужыка, і ні разу за 10 гульняў не выпала нават 2 сімвалы 😁 Астатак уляцеў у шары. А пасля хакея пачынаў з 23 еўра) Кароч, пайду зноў паліць 😏
Давай не скурвайся там)))
слоты там падобныя на арыгіналы, маняць, але відаць яшчэ не качаныя яны)
Да я яшчэ нават не паспеў сысьці. І яшчэ мінус, што не відаць, колькі ты адбіў. І тыя ж шары, толькі Delux-аўскі слот, звычайнага няма. У Delux я як-то не люблю гуляць. А выбар аўтаматаў бачыў такі толькі тут і ў Хитгейме. Але ўсё роўна нефіг сюды депіць.
Адбіў, атрымаў 7 EUR. Але мінімальны вывад 20, таму вырашыў пакруціць яшчэ. Ні адзін пракрут на 3 аўто не прынёс хаця б нейкага прыбытку . З гэтай канторкай усё зразумела)
хаця і скапіянавана са стар геймс,но ШАРАГА гэта відавочна!пры мін стаўцы самае вялікае што мог падымацца,гэта злавіў спіны на кніжках!з 5 да 8 еўра!!!Стар геймс сабе такога б не дазволіў!
усе аператары заняты, таксама код не прыходзіць
усе ў чаце актывавалі ўручную бонус атрымала
А я для каго пішу?)
так і не актывавалі праз 20 гадзін, як напісала па мэйлу.
але ж сапп хоць на месцы зараз.. актывавалі без адпраўкі кода
каротка, стамілася круціць) усяго 20% адкруцілася…трындец Оо
выйгрыш жа не ўлічваецца? пры папаўненні ў адбіццё?
а то было б значна больш, як я думаю….
Мне таксама ..праз чат далі ..паставіў у літары па 20 цэнтаў )і пайшоў пакурыць ..калі вярнуўся .грошай ужо не было))
злавіў бонус у кніжках, дало мужыкоў потым 2 рэтрыгера, так толкам нічога не накінала, максімум 3 мужыкі
я заўсёды з мін. стаўак пачынаю)))
заўважыла, што амаль усюды на мінімалцы можа насіпаць вагон..а чым большая стаўка – тым меншая верагоднасць увогуле, што што-небудзь выпадзе.
трэба тэставаць. зараз далей кручу..пакуль да 100 апусціла
давай, рві іх там)) бачу цябе ў пераможцах)
калі, канечне, яшчэ не зліў.
я таксама ў 3-х месцах вісела)) бо 3 разы занесла па крупнячку
шчас пакуль не магу норм бонускі знайсці
так, на пачатку давала потым як адразала
тое ж самае. цяпер не магу па мінімалцы падняць таксама, як і раней)
яшчэ трымаюся)) 20б у колумбусе злавіла.
пакуль 100 і 50 % з чымсьці адыграна