RIO bet "падарункі" ці пераабутак на хаду!
Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно
|
16 July 2023
ад
maxmox
|
37 Адказаў
|
2,174 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Кароче ў рио ў гэты момант раздаюць “падарункі” звычайна гэта FS ці грошы, сродкі заўсёды адыгрываліся за бонусны рахунак, FS за асабісты. У сённяшнім падарунку мне выпала 10000 рублёў, ну ок, крута, заходжу ў слот, на балансе пусто, у чаце кажуць разбярэмся, у бонусных умовах не было прапісана, што адыгрыш за рэальны баланс. У телеге ў чаце таксама купа здзіўленых гульцоў, маўляў як так, усё час адыгрывалася за бонус, а тут раптам за рэал, і тут я пачынаю назіраць як мадэры тупа пачынаюць баніць абуроных гульцоў, у тым ліку і мяне, якія задаюць нязручныя пытанні датычна гэтых падарункаў, ніжэй прадаставлю скрыншоты з чата ў телеге рио і размовы са службай падтрымкі ў казіно непасрэдна…
пасля разблакіроўкі ў чаце, напісаў, што блакуюць гульцоў за нязручныя пытанні, так мяне інста зноў заблакавалі на суткі, вось клоўны😁
Мне выпадзела 500р, на бонусныя адмывалі, але не змог.
вось пра што гаворка, не пацягнулі яны свае падарункі, да 5к давалі на бонусны баланс, а як вышэй гульцы злавілі, ім правілы змянілі на хаду!
Ды з гэтым казіно (тады назва была іншай, па-мойму Лайв Рулетка) на другі год пачаліся цуды, у мяне калі граў у рулетку з дылерам заставалася адгрымець бонус рублікаў 600, але пачаліся траблы і казіно рабіла стаўкі такія, якіх мая б не рабіла з такім балiкам… Тады амаль адбіў “бонусяку”, а на балансе было некалькі дзясяткаў баксаў. Доўга давялося пошумаць, але вярнулі суму. Застаўся ў добрых плюсах, але гуляць там больш не стаў.)
А мой таварыш па цэху, з бонусных 300ру гуляючы ў аўта рулетку паспяхова адбіў бонус, з астаткам на балансе 300ооору(1$=30ру). Тады як раз пачалі дробіць выйгрыш пры вывадзе і выводзіць пачалі з затрымкай… Ну так вось ён убачыў шо які то “(Слова выдалена сістэмай)” зрабіў мін дэп, крутануў трохі і паставіў на вывад на свой кашалёк. І пачаў “біцца ў кола” і гэты левы вывад адміністравалі… Але так як выводзілі ўжо не ўсю суму, а часткамі па-моему па 10ооо, ён не дачакаўся і працягнуў гульню… Спадзяюся вынік зразумел(
скаргу стварыў, але чую,што спаслаюцца на пунктик – што адміністрацыя казіно пакідае за сабой права ў любы момант змяняць правілы гульні з падарункам, бонусам і г.д.
100% так і скажуць.
смецце гэта казіно з такім стаўленнем да гульцоў!и няхай адмін риобет убачыць гэтае паведамленне і яму стане сорамна за сваё смецце,и так,гуляю ў іх выключна на бонус на дзень нараджэння,калі яго прыбяруць выдаліюся і не засмучуся!
Ооо, у мяне таксама ёсць гісторыя 🤣😂Буквальна сёння здарылася дарэчы !Тыдзень «і да вас заедзе ЛАБЕАН» наступіў , першае, што выпала мне ў падарунак – гэта 500 цудоўных рублёў з вагерам 10. Падумала – вось гэта шчодрасць, актывавала і пайшла гуляць. ….адмываю значыць адмываю, ну і трохі не хапіла….кідаю 500 рублёў, і што вы думаеце, мае 500 рублёў аказаліся не на рахунку, а ў бонусах, і каб імі скарыстацца трэба адмяніць актыўны бонус 🤦🏼♀️🤣🤣🤣 такі зашквар я бачыла ўпершыню. У мяне ўсё🫠😂
Я таксама яго чакаю🙈😂
мне выпала 500, трэба граць на рэале
Што тычыцца бонусаў, скажыце дзякуй лахматаму Аффу)), ён ўсю контору спаліў, нядобры чалавек, рэдыска, падла і пасля гэтага ў іх пачалося… Калі ён не настукваў, то за інфу яму НАВАТ 100 бакоў да партнёркі далі ў той перыяд, але хутчэй за ўсё настукаў…
згодзен, скочваюцца на дно, калі ў мяне адбяруць гэты бон, што, хутчэй за ўсё, то таксама буду тупа заходзіць за падарункам на Д.Р. ,не ўносячы дэпазітаў…
сітуацыя з чатам нагадала, масавы скам і блакіроўка ўсіх, хто не спадабаўся, у кватро)
Мне заўсёды не падабалася гэтая кантора… Теж блакіравалі чат, АЛЕ да наступнага люстэрка. Да гэтага ні разу кэш не выпаў, а цяпер прама з першага разу… ПАША, дзе ты!?!?!?!
Зато “недастрымэры” якія гуляюць быццам на свае льюць па 200к не адчуваючы нічога, хоць па ebalu бачна, што гэта скам праект!
такaя е..ніна 1$ з вагерам 25 выпаў і мыць за свае😂
ІМЕННА ШТО КЛОЎНЫ!Нішчабрады ,якія разагналі Ўсіх !!!!!!!!!!!!!сваіх гульцоў!і нават старэйшых ВІПаў сваіх!Гэта ДНО горш за самы сметны Вулкан і я адказваю за свае словы!
злілі ў нуль усіх паўтаруся ВІПаў і Голдаў у нуль і працягваюць зліваць любога выпадкова зайшлага да іх гульца!Гульнявыя!Я адказваю за кожную Літару ў кожным сваім слове!Нават не рэгайцеся ў гэтым сметным месцы !У іх няма больш нават гульцоў!Гэта нішчае сметнае месца!Там не тое што гульні, там няма ЗУСІМ НІЧОГА!Каму трэба я вышлю відэа і скрыншоты за Пяць гадоў гульні ў гэтага атраддзя маючы статус ВІП!Нават не заходзьце !ГЭТА БЯСПОЛЕЗНА АД СЛОВА ЗУСІМ!гэта ДНО!
Дзе ж прадстаўнік- КУТАК БАШ!??)) Няхай растлумачыць нам, чаму ж яны так скурвіліся….
Ты татарын?Падобны на наш мат кутак баш))
Што і трэба было даказаць🙂
Увогуле ніколі не падабалася гэта казіно , заблакіраваў там свой рахунак у першы ж год адкрыцця гэтай канторы.
Павер, дружак, нічога ты не страціў))
А ў риобет дарэчы ёсць іграсофт іі яго таксама забралі?
ну вось і скончылася “эпапея” з Рио, як і чакалася, у казіно ёсць правіла змяняць правілы ў любы момант, калі захочацца… Нашаму вождю вялізны респект за рэакцыю!!!☺ Заклікаю ўсіх гульцоў больш не дэпаць у гэтую помыйку!!!