Рэкордны Venom у сетцы WPN - з 14 красавіка па 2 мая
Акцыі і бонусы покер-румаў
|
8 лютага 2024 г.
ад
kasper447
|
1 Адказ
|
86 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Толькі што скончыўся турнір Venom, а покерная сетка WPN ужэ анансуе новы – у красавіку і з рэкорднай гарантыяй $12,5 млн! Сателіты пачынаюцца з $0.11!
Як праходзіць турнір?
$2,650 The Venom $12,5M Gtd пройдзе з 14 красавіка па 2 мая. Ён уключае 5 стартовых дзён (Day 1A, 1B, 1C, 1D і Day 1E) з аднолькавай структурай:
Усе флайты стартуюць у адзін і той жа час дня – 21:05 Кіеў:
Выжыўшыя ў іх гульцы пераходзілі ў Day 2 – Main Event, які стартуе ў 21:05 Кіеў 29 красавіка. Працягласць другога дня – 47 узроўняў (прыкладна 9 гадзін).
Трэці дзень будзе 30 красавіка і працягнецца да вызначэння фінальнага стала, а фіналісты вернуцца да гульні ў ноч з 1 на 2 мая.
Як прыняць удзел у The Venom бясплатна?
Кожны гульц мае магчымасць адбарацца на турнір праз платныя сателіты або фрыролы.
Кошт сателітаў на турнір звычайна пачынаецца ад $0. Гэтыя бясплатныя сателіты называюцца “Venom Fever” і дазваляюць гульцам паспрабаваць свае сілы ў найбуйнейшым турніры PokerKing без унёскаў сродкаў.
Яшчэ адным варыянтам для ўдзелу ў The Venom з’яўляюцца пошагавыя турніры “Step and Skip”, якія дазваляюць паслядоўна прайсці ад турніру з бай-інам $0 да падзеі, у якой будзе разыграны білет на асноўны турнір за $2,650.
Для гульцоў, якія ўжо паспелі ўнесці першы дэпазіт, існуе магчымасць выйграць білет на The Venom у хуткіх сателітах “Blitz”, якія праводзяцца з бай-інам $0,11.
Калі ж вы жадаеце выпрабаваць шчасце, паспрабуйце выйграць білет на турнір у слоце ўсяго за $0.01!