Рэкордны Venom у сетцы WPN - з 14 красавіка па 2 мая

Акцыі і бонусы покер-румаў | 8 лютага 2024 г. ад | 1 Адказ | 86 Праглядаў | 0 Рэакцый
Ранг
15
Рэпутацыя
1 638
Публікацыі
14 183
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
13 сак 2017 г.

Толькі што скончыўся турнір Venom, а покерная сетка WPN ужэ анансуе новы – у красавіку і з рэкорднай гарантыяй $12,5 млн! Сателіты пачынаюцца з $0.11!

Як праходзіць турнір?

$2,650 The Venom $12,5M Gtd пройдзе з 14 красавіка па 2 мая. Ён уключае 5 стартовых дзён (Day 1A, 1B, 1C, 1D і Day 1E) з аднолькавай структурай:

• Стартовы стек – 300,000 фішак (187.5 ББ);
  • Пазняя рэгістрацыя – 28 узроўняў;
  • Узроўні блайндаў – 20 хвілін;
  • Працягласць кожнага флайта – да канца 28 узроўня (9 гадзін і 20 хвілін гульні плюс перапынкі).

Усе флайты стартуюць у адзін і той жа час дня – 21:05 Кіеў:

• Day 1A – 14 красавіка;
  • Day 1B – 18 красавіка;
  • Day 1C – 21 красавіка;
  • Day 1D – 25 красавіка;
  • Day 1E – 28 красавіка.

Выжыўшыя ў іх гульцы пераходзілі ў Day 2 – Main Event, які стартуе ў 21:05 Кіеў 29 красавіка. Працягласць другога дня – 47 узроўняў (прыкладна 9 гадзін).

Трэці дзень будзе 30 красавіка і працягнецца да вызначэння фінальнага стала, а фіналісты вернуцца да гульні ў ноч з 1 на 2 мая.

Як прыняць удзел у The Venom бясплатна?

Кожны гульц мае магчымасць адбарацца на турнір праз платныя сателіты або фрыролы.

Кошт сателітаў на турнір звычайна пачынаецца ад $0. Гэтыя бясплатныя сателіты называюцца “Venom Fever” і дазваляюць гульцам паспрабаваць свае сілы ў найбуйнейшым турніры PokerKing без унёскаў сродкаў.

Яшчэ адным варыянтам для ўдзелу ў The Venom з’яўляюцца пошагавыя турніры “Step and Skip”, якія дазваляюць паслядоўна прайсці ад турніру з бай-інам $0 да падзеі, у якой будзе разыграны білет на асноўны турнір за $2,650.

Для гульцоў, якія ўжо паспелі ўнесці першы дэпазіт, існуе магчымасць выйграць білет на The Venom у хуткіх сателітах “Blitz”, якія праводзяцца з бай-інам $0,11.

Калі ж вы жадаеце выпрабаваць шчасце, паспрабуйце выйграць білет на турнір у слоце ўсяго за $0.01!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...