Reelemperor - 15 фрыспінаў чакаюць вас!
Форум казіно без дэпазіту
|
16 May 2015
ад
PavelFredooc
|
19 Адказаў
|
1,498 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Атрымаць 15 Freespin’аў!
Пайшоў катаць )) пара мне ўжо нешта адкатаць ) а то нешта 2 адкатаныя бонусы ўсё яшчэ не атрымаў з-за розных дробных праблем
Хлопцы, я, паходу, сёньня ўдачлівы )) с 4:31 зайшоў на плэйбой, думаў, што на стаўцы 30 цэнтаў хутка ўдасца, але тут нешта пайшло не так![]()
Увогуле, паставіў заяўку на вывад, піша што будзе апрацавана цягам 3-х гадзін, калі ўсё норм то нядрэнна падняў 44 бача за некалькі хвілін.
Пагутарыў з саппортам, бонус без вейджэра, вывад ад 10$ чакаю перакладу ) скрыншот пра паступленне бабла на ківі прышлю як прыйдуць
хахаха!
Добра! Віншую!
Лёгкія грошы!
Хутка выводзяць!
А чаму тут такая цішыня ? акрамя мяне штолі ніхто не адыграў ?
инеа… я і нават не спрабаваў – якось не да яго было. Хоць быццам нават выводзяць…
Цікава, колькі ў іх там макс кэш-аўт, а то можа я дарэмна паспяшаўся 44 вывесці ) трэба было пару соцень накалаціць )
чорт учора амаль другі раз адгуляў ))) фрыспіны накінулі ўсяго 40 цэнтаў, але потым з ходу па 9 цэнтаў выпаў мяшок кэша х100 ))) падступны я бонусхантер, зарэгістраваў сябра )))
Ой, да ладна табе…. Як жа ў ру-нэце без гэтага!
Хантеры ў казіно добра робяць (мульціаккаунтараў-няўмелых гэта не тычыцца): аздараўляюць бонусную палітыку і трымаюць СБ у пастаяннай гатоўнасці😏 )))))))))))))
Эх ты… Шахрай 😁
Так, падонак той яшчэ, жадлівая маска не давала спакою ))) чужое…халява….узяць,узяць !!! 😁
я бог бездэпа адыгрышаў )
Смяшна сказана 😁
😁 Бог сярод каго?
Прыкінь, чувак, гэта іронія )) я ржу сам з сябе, яшчэ пытанні ?)))
Зараз паспрабую! адпішуся пазней
а там акцыя, здаецца, скончылася, не ?