Разыгрыш у гонар Леніна і Вані, плюс дадатковы прыз
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Добры дзень усім, а каму і ноч, намёк, спадзяюся, ясны, у кагосьці дзень, а ў кагосьці ноч, ад мяне гэта не залежыць.
Разыгрыш! Схема мерапрыемства вельмі простая, трэба будзе ўсяго толькі адгадаць нумар або лічбу, бывае, але вельмі рэдка літару або слова, усё залежыць ад Вас, колькі адгадаеце, столькі і будзе ваша.
Для пачатку давайце вызначым колькасць удзельнікаў, хто прымае ўдзел, плюс пад паведамленнем, сярод вас будзе разыграны віп-статус, які дае прывілеі!
+
+
+
+
+
+
Калі ВІП-статус выпадзе мне або Hoоohу яго можна перадаць
Давай мне ))))++++
А што дае VIP-статус? можна ментаў на поўдзень пасылаць бандэроллю?
+
ну калі маецца на ўвазе статус Godlike, то будзеш мець доступ у раздзел бонусханцінгу, кошт аднаго твайго паведамлення стане 6 паінтаў, ну і уважуху…😁
Стане каралём шаманам))
штось тут вертуп мутыць, нічога не зразумеў, але вельмі цікава 😁
+
Што гэта? О_0
Так у мяне і так ёсць доступ да гэтага раздзела я што ўжо віп лічуся?
У гэтым вертупе, напэўна, перапіў кошачай мяты)
У мяне першая гадзіна ночы і няма магчымасці чакаць, пакуль Вертуп загадае. Таму пішу наперад свой варыянт.
Лік 17
Слова Лудаман
Сто пудоф без закускі яшчэ напэўна )))))
Кароч чакаць буду, але таксама напішу лік 22 як 2 палкі каўбасы, а літара В як у слове Ленін ну або Васабі таксама падыдзе))))
+
+
Віп-статус перадаваць нельга, але можна абмяняць на бонус “прывілея” , там як ужо вырашыце, але віп крыху лепшы, бонус разавы, а віп вечны, амаль як бос
17 і слова Лудаман выключаны з розыгрышу, так як названыя былі да аб’яўлення задання
+
+