Разыгрыш ад Robingood
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
@krisbraun канечне, у цябе 4-ы ўзровень.
@robingood
Дзякуй, нумар указаў. Да гэтага ўсё было на прадмадэрацыі)
53
54
55
56
57
@robingood А што так не крэатыўна?
Чую, можаш круцей і цікавей зрабіць.
@valerich Каб усё было хутка, зробіш што-небудзь – зноў будуць асуджаць і абмяркоўваць) і навошта, пытаецеся? Лепш так прасценька.
@valerich
Прабачце, крыху адцягнуўся.
Усім дзякуй за ўдзел. Пераможцам напішу ў лс, прымайце ў сябры, калі будзеце ў сетцы, сёння паспрабую скінуць купоны, у крайнім выпадку заўтра.
Удачы ўсім і заносаў, не хварэце.
@robingood дзякуй за разыгрыш, пераможцаў віншую!
@robingood І гэта таксама факт. ))))
Што і патрабавалася даказаць 😏
@robingood Дзякуй, бра, за разыгрыш! Удачы, поспехаў, а галоўнае – моцнага здароўя ўсім у Новым годзе!
Дзякуй за розыгрыш! Усіх з Новым годам!
Віншую пераможцаў! Дзякуй за конкурс.
Дзякуй за розыгрыш. Віншую пераможцаў) Але не пашанцавала ў гэты раз, пашанцуе калі-небудзь напэўна)Надзея кажуць памірае апошняй
Вось жа рандом, сука, 24 быў, ахахахах
Толькі напісаў 11-га ліку, гляджу – а я 2, у тую ж хвіліну таксама хлопец 11 напісаў, давялося рэдагаваць на 12. Ууухх, перамога была блізка) але на жаль…
Дзякуй за разыгрыш, Робін. Усім дабра👍
@van
Я ніяк не мог напісаць – праз праверку паведамлення ад мадэратара кожны раз мяняў і чакаў, каб ніхто не напісаў)
@robingood Прызавыя, купон атрымаў, актываваў, дзякуй бро за розыгрыш!🤝
Яшчэ раз са святам усіх, удачы і поспехаў ва ўсім!👍🤞
Два чалавекі не адпісаліся,по гэтаму зраблю рэрол сёння.
@robingoodу мяне 50-ае число, спадзяюся фартовае)