Растлумачце дурненькаму)
Правілы, стратэгіі, сістэмы гульні ў рулетку
|
26 студзеня 2018 г.
ад
ZikMatutero
|
22 Адказу
|
3,529 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прывітанне, будзьце ласкавыя і моцна не лаяйце, чытала-чытала як гуляць у рулетку але ўвы ўсё міма пралятае, ніяк не ўлоўлю(( Раскажыце, як вы гуляеце? Толькі як-небудзь, каб нават драўляны зразумеў) чорнае/чырвонае не цікава …
Ёсць яшчэ тэма. Цотнае і няцотнае. Кароч, глядзі. Быў такі тып. Мартынгейл. Так вось ён распрацаваў тэорыю, пры якой….. 😁
Пакінь. Не люблю сруль. Але пару-тройку круп’е ў нас тут ёсць.
Часам гуляю ў NetEnt-рулетку, па-мойму, выйгрышнай стратэгіі і г.д. не існуе, табе або пашанцавала і ты падняў і адразу выйшаў з рулеткі (лепшы, як па мне, варыянт), або пашанцавала, але ты скупы і ўсё зліў назад, або адразу не пашанцавала.))
Што тычыцца сумленнасці рулеткі, мне здаецца (па меншай меры ў анлайне, магу казаць пра NetEnt) усё выпадкова, г.зн. сумленна. Але чалавек не любіць прызнаваць, што ён рызыкнуў і прайграў, што толькі ён адзін у гэтым вінаваты, таму ўзнікае куча тэорый сусветнага змовы пра загавор таемнага клуба масонаў-крап’е з мэтай кінуць Алёшу з Комарава на ягоныя кроўныя 30 баксаў і розная паранойя))
Не хвалюйся, я таксама часам заходжу пагуляць у чырвонае і чорнае. А ўвогуле гэта сумная справа – гуляць у рулетку 😁 Лепш тады ў БлэкДжэк
Чырвоная змея – 1-5-9-12-16-19-23-27-30-32-34. Ставіш на ўсе гэтыя лічбы адразу, атрымліваецца форма звіваючайся змяі, чаму чырвоная, бо ўсе лічбы чырвоныя)
п.с.: сёння згуляў разок на шару, зачыніў змею, акрамя 34-га нумара(тупа грошай не хапіла) як думаеце які нумар выпаў?))
Ідэальная стратэгія 😁 упаў са крэсла і ржу не магу. Цікава, як будзе называцца стратэгія, калі паставіць 13, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 тыпа ў выглядзе мужчынскага…
гэта не страта, а адзін з відаў ставак у рулетцы, перш чым што-небудзь напісаць трэба думаць, калі не атрымліваецца, то гугл у дапамогу😵
Сур’ёзнасць наш таварыш 😁 Трошкі прасцей і ўсё будзе. Лан пайшоў вывучаць віды ставак, калі што потым раскажу 😁
я з гумарам на “ты” увогуле, проста тэма тут іншая, чувак спытаў як вы гуляеце, я прывёў прыклад як я часам гуляю і які від стаўкі выкарыстоўваю… а ўвогуле стол вялікі, там і жаночую стаўку замуціць можна😏
Граю пераважна ў Риобет ужо больш за тры гады, перапрабаваў шмат праграм-памочнікаў і розных сістэм ставак. На дадзены момант спыніўся на стаўках на sixline 4-6,16-19,28-31. Чакаеш да 5-6 прамахаў па дадзеных sixline, пасля чаго ставіш з прагрэсіяй па мартыну. Найбольш – у маёй памяці 18 прамахаў. Паралельна адсочваеш сектары, падзяліўшы кола на чатыры часткі: тры сектары па 9 лікаў прагрэсія (1,1,1,2,2,3,4,5,7,9,12,16,22,29,39,52,69,92,123,164,
218,291,388,517) і сектар 10 лікаў прагрэсія (1,1,1,2,2,3,4,6,8,11,16,22,30,42,58,80,111,154,213,295,
408,565). Рэкамендавана ставіць пасля 13 не трапленняў у сектар; найбольшае не трапленне ў сектар у маёй памяці – 40 разоў прынамсі ў гэтым годзе. Чаканне не трапленняў у сектар залежыць ад банка. Адсочваць не трапленні ў сектар можна з дапамогай праграмы Smart Roulette Tracker – спампаваць яе можна ў плэй маркеце, адзіны мінус у гэтай праграме – прагрэсію лічыш сам
Пачнеш плюсіць ) (што малаверагодна ) забаняць к чорту..)) а стратэгію пазначаць у тэрмсах ..як забароненую )))..А па справе ..ну хто ж скажа ?) (даваць свае веды..нарошчваць канкурэнцыю)..хіба што реф-спасылку даш і 100% план што рабіць )
Я не прашу расказваць стратэгію, ніяк не разумею як адбываецца падлік лікаў, як зразумець што пара ставіць на лік Х, ад чаго адштурхоўвацца ? Ці тыпа кола круціцца з аднолькавай хуткасцю і часам ? Адсюда і падлік ? Чытаў у прасторах інтэрнэту пра рулетку,но відаць я дурны, нічога толкам не зразумеў, думаў можа на форуме ёсць чалавек які зможа ўпіхаць у маю галаву інфармацыю зразумелай для мяне мовай)
Табе ж чувак напісаў : Чакаеш да 5-6 промахаў sixline 4-6,16-19,28-31 – а потым на іх ставіш..
А ўвогуле для пачатку лепш паспрабуй навучыцца: чакай пакуль выпадзе разоў 5-7 чырвонае, а потым стаў на чорнае, калі зноў выпадае чырвонае – падвой стаўку на чорнае і г.д., толькі выбірай рулетку з адным нулём, гэта значыць не выбірай амэрыканскую рулетку
Я афлайн у Менску некалькі разоў назіраў серыі па 15 і болей, калі выпадаў адзін колер: адзін раз мужык амаль не разнёс там усё – 23 разы запар было чорнае. Так што па такой стратэгіі можа альбо банка не хопіць, альбо ўпрэшся ў ліміты стала.
Можа і такое быць, чакай тады пакуль 15 раз запар выпадзе чырвонае 😁 але ты гэта можаш і тыдзень чакаць 😁
А калі яшчэ ўлічыць, што можа выпасці зэро – гэтая стратэгія ўвогуле відавочна мінусавая для гульні ў рулетку.
Прапаную ўзяць на заметку, бярэш любыя фіналы лікаў, скажам, 0 10 20 30 або 4 14 24 34 або адразу ставіш на іх флэтам і як толькі выпадзе адно з гэтых лікаў, то падвойваеш і круціш “руль”. Або ўбачыў, якія фіналы пачынаюць гуляць і проставляеш іх па полі, спадзяюся, тэму зразумеў. Жадаю поспеху, у рулетцы яна не перашкодзіць, адназначна😎
Граю ў рулетку ў Ріобеце больш за 3 гады па розных сістэмах ні разу не банілі, перыядычна ў плюсе проста нахабнець не трэба зрабіў +50% – адпачывай або па дзве-тры сесіі за пару гадзін. А калі цікава, пачытай матрыцу Кімо Лі – там пасля 24 спінов ставіш на 11 нумароў з прагрэсіяй, і калі не зразумееш, паглядзі ў інтэрнэце, там ёсць падрабязная расшыфроўка гульні па матрыцы. Таксама можаш паглядзець сістэму ставак герцага Ёрскага – па гэтай сістэме трэба чакаць 76 спінов. А ўвогуле паглядзі сам: на стале ў еўрапейскую рулетку можна ставіць вертыкальны split – 24 шт., гарызантальны split – 36 шт., street – 12 шт., sixline – 12 шт., corner – 22 шт., і гэта не ўлічваючы 37 нумароў, дзясяткаў, калон і роўных шанцаў. Для складання сістэмы патрэбная статыстыка спінов, ведаць ліміт стала на кожны выгляд ставак, а таксама агульны ліміт стала + калькулятар разліку ставак, шмат цярпення. Так як я гуляю пастаянна ў Ріобеце, вось прыкладна як я разлічваю стаўкі: возьмем, напрыклад, стаўку на street мін 1 р. макс 1500 р. ліміт стала 20000 р. атрымліваецца каля 91 спіна на street, калі лічыць прагрэсію. Дапусцім банк 1000 р. – гэта па прагрэсіі 57 спінов. Прапусці 45-50 спінов і пачынай долбіць па прагрэсіі і ні ў якім разе не пераключайся на іншыя стаўкі. Такое можна прагледзець усе элементы, пра якія я табе казаў. І апошняе – не збіраюся рэкламаваць, але паглядзі праграму RouletteFull.
І дзе ж наш дапытлівы аўтар тэмы, неўжо…)
Для пачатку добра было б папрактыкавацца на гісторыі спінаў з наземнага казіно, а на ўласныя кроўныя гэта заўсёды паспеецца. І будзе табе шчасце, ВосьС)
А ты, бачу, сама прастата…) Задаў пытанні і знік на тыдзень…😎
Хочаш усё і адразу. “Усунуць” стаўку на адно лік і тут жа ў дамкі. Кароча, убачыш калізію, тады і спрабуй… Стаў на паўторы лікаў і калі твай дзень.., то будзеш і ў добрым настроі і з грашыма)
Вось, напэўна, і ўсё, далей, як кажуць, сама сабой… )
Мне таксама ніяк не атрымаецца знайсці добрую стратэгію для рулеткі, якая дазволіла б даўжэй утрымацца са сваім лімітам у гульні. Праз тыдзень у маім казіно пачнецца турнір па рулетцы і шанцы выйграць у ім даволі вялікія: гульцоў не больш за 30 звычайна, а прызавых месцаў 5. Не рэклама! Казіно згадваць не буду.
Мая стратэгія звычайна такая: гульня на дзясяткі (дюжыны). Выбіраю 2 з 3 і стаўлю спачатку самыя маленькія стаўкі. а калі прайграў 3-4 разы запар – стаўку павялічваю. На жаль, не заўсёды везе… Гляджу па табліцы ўдзельнікаў у фінале – некаторыя ўмудраюцца падняцца да 6000-8000 і больш пры пачатковай суме 1000 (яна даецца ўсім удзельнікам).
Я здагадваюся, пра якое казіно гаворка, яно тут не ў пашане. бо не ліцэнзійнае… Ну калі гуляць на дзясяткі ў тым турніры, то мала верагодна, што атрымаецца займаць прызавое, хоць і не факт)… Тым больш сістэма “бачыць” тваю прагрэсію і спачатку можа падгрыць, а потым… “зліе”. 😎