Распродаж у нашым краме-маўзалей на 23 лютага

Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK | 22 лютага 2019 г. ад | 29 Адказаў | 1,966 Праглядаў | 14 Рэакцый
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.

Нагадваю, што ўжо пара зазірнуць у магаз і пачаць выдаваць купленыя тавары – не прастаяць сабратаў. У гонар свята, думаю, не абавязкова выжджаць 48 гадзін. Усеx, у тым ліку прадавца, віншую з прайшоўшым Днём абаронцы Айчыны, жадаю ўсяго найлепшага і, вядома ж, адчувальных заносаў, якія якраз і здараюцца ў святочныя і выходныя дні, калі наш сабрат атакауе анлайн-казіно і ў банкау казіно бываюць не пустыя.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
181
Публікацыі
3 250
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.
spartack, 24 лютага 2019 г.
Нагадаў, што пара заглянуць у краму і пачаць выдаваць набытыя тавары – не прасцім сабратоў. У гонар свята, думаю, не абавязкова чакаць 48 гадзін. Усіх, у тым ліку прадаўца, віншую з мінулым Днём абаронцы Айчыны, усяго найлепшага і, канечне, адчувальных заносаў, якія адбываюцца менавіта ў свято [...]

на выхадных крама не працуе 🙂

а прадавец да 8-га сакавіка яшчэ будзе адзначаць свята на выручку ад распродажу 🤩 

😉

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
0
Публікацыі
2 357
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
30 сту 2018 г.
spartack, 24 лютага 2019 г.
Нагадваю, што ўжо пара зірнуць у краму і пачаць выдаваць набытыя тавары – не прабачым сабратаў. У гонар свята, думаю, не абавязкова выжыджаць 48 гадзін. Усіх, у тым ліку прадаўца, віншую з прайшоўшым Днём абаронцы Айчыны, усіх дабротаў і, вядома ж, адчувальных заносаў, якія здараюцца менавіта [...]

У панядзелак жа, казалі адразу) І тое, хутчэй да вечара) 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
205
Публікацыі
2 563
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
9 лют 2018 г.

хоць я форум люблю, але гэта была самая горшая для мяне распродажа. з 3-х пакупак ні адна не залічылася. у колумбусе кінулі, у мр БИТ аказваецца толькі раз у месяц можна атрымаць. хоць у мяне там розніца ў лічаныя гадзіны. (лояльнасць зашкальвае). бет ит алл таксама кінулі, бо не па іх спасылцы быў зарэганы (прычым паўсюль дэпазіты былі без бонусаў і не па 500р, а мінімум па 1.к, дзе-то 1.6к) у колумбусе ўвогуле 2.5к

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...