Расіянін выйграў 1 000 000 $ у Spin&Go
Навіны покера
|
7 лютага 2018 г.
ад
PavelFredooc
|
16 Адказаў
|
811 Праглядаў
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У канцы студзеня на PokerStars быў сарваны мільённы джэкпот у Spin & Go з бай-інам 100$. Даляровым мільянерам стаў рускі пад нікам “24hourATM”. Нядаўна журналісты з блога PokerStars узялі ў гульца кароткае інтэрв’ю, у якім ён расказаў крыху пра сябе і пра свой занос.
“24hourATM” – 31-гадовы рускі, які грае ў покер ужо 10 гадоў. Ён спецыялізуецца на безлімітным холдэме і гуляе як у анлайне, так і ў жывых турнірах. Апошнім часам ён аддае перавагу Spin & Go і рэгулярна катае спіны па 100$.
Па словах рускага, турнір з прызавым фондам 1 200 000$ прайшоў вельмі хутка, без складаных сітуацый. Усе рашэнні ў ім прымаліся яшчэ на прэфлопе. Чаму гулец вельмі рады, бо хваляванне нарастала з кожнай раздачай, і, калі б турнір не быў такі хуткі, ён мог бы моцна перанервавацца і нарабіць памылак. А так у яго не было часу ні на нервы, ні на выбар тактыкі.
Тым не менш, рускі запэўніў, што не расстроіўся б нават калі б прайграў турнір, бо, па-першае, ён усё роўна атрымаў бы 100 000$ прызавых, а па-другое, ён упэўнены, што ў ключавых раздачах сыграў правільна.
Другое і трэцяе месцы ў мільённым спін-энд-гоу занялі “adam cayer” і “5dioresta” адпаведна. Абодва гульцы атрымалі па 100 000$.
Пасля заносу, які адбыўся прыкладна ў паў на другі дня 20 студзеня, “24hourATM” выпіў 150 грамаў віскі і да вечара з лёгкасцю прыканчыў усю бутэльку, пры гэтым практычна не напіўся. Па меншай меры, так ён расказаў журналістам PokerStars.
Як распарадзіцца выйгрышам рускі яшчэ не прыдумаў, але частку грошай ён мае намер накіраваць на гульню ў турнірах на больш высокіх лімітах.
Мабыць пару лямоў рулямі, пажэртуе на выбары прэзідэнта Расіі- за ВВ! 😄
Ніколі не верыў у гэты брыдзж з мега пераможцамі, чарговы пасланы казачок покер стар.
Не, гэта не бред. Чаму бред? Вось Артист проста на стрыме ў спінах папаў на джэкпот і выйграў 250 000 долараў. Навошта старзам прыдумляць нейкія фэйкі…
Так канешне. Не засмуціўся б ён. Ён бы сцука да канца сваіх дзён бы як мантру паўтараў бы,тыпа: ну на фіга я тады скідаў,трэба было трыбэтаць 😁
Ну я б на яго месцы, канешне, валасы рваў хвілін 5 калі б крыва згуляў і ў выніку не зацягнуў бы)) Але блін праз 5 хвілін я б усвядоміў, што 100к жа пры мне)) Думаю, мяне б гэта ўцешыла))
Утэшыла б безумоўна. Але ты б да канца сваіх дзён хадзіў бы і паўтараў :
😁😁😁
Ну блін, калі б 100 к удалося ўдала ўкласці і праз некалькі гадоў мець мільён – тады не да канца сваіх дзён)
Хаця мне чамусьці здаецца, што ўдала я б не ўклаў, на жаль. У мяне няма бізнесавай жилкі)
Мы ніколі не даведаемся, калі гэта так і яны вырашылі сярод сваіх падзяліць бабулі…🙂
Але тое, што Старзы цалкам і лёгка могуць так плаціць – гэта факт, яны рэальна пры бабках.
Пфф раз у паўгода ў спінах разыграць мільён для іх гэта як для нас разок у месяц дэпнуць 1к рублёў куды-небудзь і заліць. Вядома для іх гэта неістотна
Ну так, гэта так…) Але шмат грошай не бывае, навошта чужому аддаваць, калі можна свайму, напрыклад? Да і невядома, ці будзе чужы пасля выйгрышу «правільна» прасоўваць старзы, што ім натуральна трэба.
Ну гэта так думкі ўслых, можа ім напляваць… І залежыць, вядома, ад пазіцыі адміністрацыі.
Навошта ва ўсім бачыць змову? У спінах, напрыклад, падае множнік х2, у старзаў застаецца 100 баксаў чыстымі (калі спіны наміналам 100), якімі паступова і набіваецца прызавы фонд на іншыя множнікі і на той жа мільён. Для іх гэты мільён – кропля ў моры.
Вельмі буйны і дастойны выйгрыш “лям зяленых”, калі гэта не фэйк, мае віншаванні. Ужо дзе-то ў глыбіні блукае думка пра покер.., дакладней пра яго буйныя выйгрышы для нас рускіх😁
Я толькі кажу, што гэта ў прынцыпе магчыма, па-першае. Па-другое, людзям апроры давяраць на 100% нельга, тым больш калі гэта датычыць грошай. І па-трэцяе, мае шанцы на тое, што гэта выпадковы гульняр, відавочна не таму, што я давяраю вопытным гульцам, а таму што яны баяліся б, што гэтая афёра выплыве.
Ды лям для іх не грошы. Не тыя грошы. Не для гэтага яны гадамі зараблялі рэпутацыю. Яе страціць лёгка. З-за ляму не будуць парзіцца. Тым больш гэта па сутнасці не іх бабло.
А я веру ў “тэорыю змовы”. Ды можа і выйграў. АЛЕ сц**а перыядычна (думаю) падгадваюць (падстройваюць) нейкі занос чалавека, з былога СНД, каб інтарэс да гульні не слабнеў. Раз у паўгода нехта то SM занясе, то на WSOOP за фіналочкай у топ‑3 падзеліцца. Ці джэка ў спіны, як варыянт. Толькі мы гэтых людзей не ведаем. Ці ёсць яны насамрэч ці не. Але верыць будзем, што яны ёсць і ….. працягваць катаць 😆
З прадстаўнікамі іншых краін тое самае фігня. А то калі з нямецаў (напрыклад) на працягу года ніхто нічога не занясе, то гэта выкліча непатрэбныя “хваляванні” ў тамтэйшым покерным супольніцтве. Што шкодна для бізнесу.