Расіянін выйграў 1 000 000 $ у Spin&Go

Навіны покера | 7 лютага 2018 г. ад | 16 Адказаў | 811 Праглядаў | 9 Рэакцый
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 053
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.

У канцы студзеня на PokerStars быў сарваны мільённы джэкпот у Spin & Go з бай-інам 100$. Даляровым мільянерам стаў рускі пад нікам “24hourATM”. Нядаўна журналісты з блога PokerStars узялі ў гульца кароткае інтэрв’ю, у якім ён расказаў крыху пра сябе і пра свой занос.

“24hourATM” – 31-гадовы рускі, які грае ў покер ужо 10 гадоў. Ён спецыялізуецца на безлімітным холдэме і гуляе як у анлайне, так і ў жывых турнірах. Апошнім часам ён аддае перавагу Spin & Go і рэгулярна катае спіны па 100$.

Па словах рускага, турнір з прызавым фондам 1 200 000$ прайшоў вельмі хутка, без складаных сітуацый. Усе рашэнні ў ім прымаліся яшчэ на прэфлопе. Чаму гулец вельмі рады, бо хваляванне нарастала з кожнай раздачай, і, калі б турнір не быў такі хуткі, ён мог бы моцна перанервавацца і нарабіць памылак. А так у яго не было часу ні на нервы, ні на выбар тактыкі.

Тым не менш, рускі запэўніў, што не расстроіўся б нават калі б прайграў турнір, бо, па-першае, ён усё роўна атрымаў бы 100 000$ прызавых, а па-другое, ён упэўнены, што ў ключавых раздачах сыграў правільна.

Другое і трэцяе месцы ў мільённым спін-энд-гоу занялі “adam cayer” і “5dioresta” адпаведна. Абодва гульцы атрымалі па 100 000$.

Пасля заносу, які адбыўся прыкладна ў паў на другі дня 20 студзеня, “24hourATM” выпіў 150 грамаў віскі і да вечара з лёгкасцю прыканчыў усю бутэльку, пры гэтым практычна не напіўся. Па меншай меры, так ён расказаў журналістам PokerStars.

Як распарадзіцца выйгрышам рускі яшчэ не прыдумаў, але частку грошай ён мае намер накіраваць на гульню ў турнірах на больш высокіх лімітах.

+9
0
+9  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
101
Публікацыі
877
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26 сне 2015 г.
PavelFredooc, 7 лютага 2018 г.
Як распарадзіцца выйгрышам расіянін яшчэ не прыдумаў, але частку грошай ён мае намер накіраваць на гульню ў турнірах на больш высокіх лімітах.

Мабыць пару лямоў рулямі,  пажэртуе на выбары прэзідэнта Расіі- за ВВ! 😄  

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
14
Публікацыі
155
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27 сту 2018 г.

Ніколі не верыў у гэты брыдзж з мега пераможцамі, чарговы пасланы казачок покер стар.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
981
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
18 кра 2016 г.
yda4nik84, 7 лютага 2018 г.
Ніколі не верыў у гэты бред з мега-пераможцамі, чарговы засланы казачок покер стар.

Не, гэта не бред. Чаму бред? Вось Артист проста на стрыме ў спінах папаў на джэкпот і выйграў 250 000 долараў. Навошта старзам прыдумляць нейкія фэйкі…

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 686
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
PavelFredooc, 7 лютага 2018 г.
У тым ліку, расіянін запэўніў, што не засмуціўся б нават калі б прайграў турнір, бо, па-першае, ён усё роўна атрымаў бы 100 000$ прызавых, а па-другое, ён упэўнены, што ў ключавых раздачах сыграў правільна.

Так канешне. Не засмуціўся б ён. Ён бы сцука да канца сваіх дзён бы як мантру паўтараў бы,тыпа: ну на фіга я тады скідаў,трэба было трыбэтаць 😁

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
981
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
18 кра 2016 г.
AydarKaribullin, 7 лютага 2018 г.
Да канечне. Не засмуціўся б ён. Ён бы сцука да канца сваіх дзён бы як мантру паўтараў бы, тыпа: ну навошта я тады скіў, трэба было трыбетить 😁

Ну я б на яго месцы, канешне, валасы рваў хвілін 5 калі б крыва згуляў і ў выніку не зацягнуў бы)) Але блін праз 5 хвілін я б усвядоміў, што 100к жа пры мне)) Думаю, мяне б гэта ўцешыла))

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 686
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
HunterHunter, 7 лютага 2018 г.
Ну я б на яго месцы, канешне, валасы рваў бы хвілін 5, калі б кепска сыграў і ў выніку не зацягнуў бы)) Але блін, праз 5 хвілін я б усвядоміў, што 100к жа пры мне)) Думаю, гэта б мяне ўтушыла))

Утэшыла б безумоўна. Але ты б да канца сваіх дзён хадзіў бы і паўтараў :

ну навошта я тады скінуў, трэба было трыбетіць

😁😁😁

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
981
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
18 кра 2016 г.
Уцешыла б, безумоўна. Але ты б да канца сваіх дзён хадзіў і паўтараў : 😁😁😁

Ну блін, калі б 100 к удалося ўдала ўкласці і праз некалькі гадоў мець мільён – тады не да канца сваіх дзён) 

Хаця мне чамусьці здаецца, што ўдала я б не ўклаў, на жаль. У мяне няма бізнесавай жилкі)

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
yda4nik84, 7 лютага 2018 г.
Ніколі не верыў у гэты бред з мега-пераможцамі, чарговы засланы казачак покер стар.

Мы ніколі не даведаемся, калі гэта так і яны вырашылі сярод сваіх падзяліць бабулі…🙂

Але тое, што Старзы цалкам і лёгка могуць так плаціць – гэта факт, яны рэальна пры бабках. 

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
981
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
18 кра 2016 г.
seregelio, 7 лютага 2018 г.
Мы ніколі не даведаемся калі гэта так і яны вырашылі сярод сваіх падзяліць бабкі…🙂 Але тое, што Старзы цалкам і лёгка могуць так плаціць – гэта факт, яны рэальна пры бабках. 

Пфф раз у паўгода ў спінах разыграць мільён для іх гэта як для нас разок у месяц дэпнуць 1к рублёў куды-небудзь і заліць. Вядома для іх гэта неістотна

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
HunterHunter, 7 лютага 2018 г.
Пф ф раз у паўгода ў спінах разыграць мільён для іх гэта як для нас разок у месяц дэпнуць 1к рублёў куды-небудзь і заліць. Вядома для іх гэта неістотна

Ну так, гэта так…) Але шмат грошай не бывае, навошта чужому аддаваць, калі можна свайму, напрыклад? Да і невядома, ці будзе чужы пасля выйгрышу «правільна» прасоўваць старзы, што ім натуральна трэба.

Ну гэта так думкі ўслых, можа ім напляваць… І залежыць, вядома, ад пазіцыі адміністрацыі.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
143
Публікацыі
1 443
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
5 жні 2015 г.
seregelio, 7 лютага 2018 г.
Ну такі ўжо, так…) Але шмат грошай не бывае, навошта чужому аддаваць калі можна свайму, напрыклад? Да таго ж невядома, ці будзе чужы пасля выйгрышу “правільна” піарыць старзы, што ім, натуральна, трэба. Ну гэта так думкі ўслых, можа ім напляваць… І залежыць, вядома, ад пазіцыі адміністрацыі.

Навошта ва ўсім бачыць змову? У спінах, напрыклад, падае множнік х2, у старзаў застаецца 100 баксаў чыстымі (калі спіны наміналам 100), якімі паступова і набіваецца прызавы фонд на іншыя множнікі і на той жа мільён. Для іх гэты мільён – кропля ў моры.

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 369
Публікацыі
32 108
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Вельмі буйны і дастойны выйгрыш “лям зяленых”, калі гэта не фэйк, мае віншаванні. Ужо дзе-то ў глыбіні блукае думка пра покер.., дакладней пра яго буйныя выйгрышы для нас рускіх😁

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Legioner33, 7 лютага 2018 г.
Навошта ва ўсім бачыць змову?

Я толькі кажу, што гэта ў прынцыпе магчыма, па-першае. Па-другое, людзям апроры давяраць на 100% нельга, тым больш калі гэта датычыць грошай. І па-трэцяе, мае шанцы на тое, што гэта выпадковы гульняр, відавочна не таму, што я давяраю вопытным гульцам, а таму што яны баяліся б, што гэтая афёра выплыве.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 686
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.

Ды лям для іх не грошы. Не тыя грошы. Не для гэтага яны гадамі зараблялі рэпутацыю. Яе страціць лёгка. З-за ляму не будуць парзіцца. Тым больш гэта па сутнасці не іх бабло.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
279
Публікацыі
2 818
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
26 сне 2015 г.

А я веру ў “тэорыю змовы”. Ды можа і выйграў. АЛЕ сц**а перыядычна (думаю) падгадваюць (падстройваюць) нейкі занос чалавека, з былога СНД, каб інтарэс да гульні не слабнеў. Раз у паўгода нехта то SM занясе, то на WSOOP за фіналочкай у топ‑3 падзеліцца. Ці джэка ў спіны, як варыянт. Толькі мы гэтых людзей не ведаем. Ці ёсць яны насамрэч ці не. Але верыць будзем, што яны ёсць і ….. працягваць катаць 😆 

З прадстаўнікамі іншых краін тое самае фігня. А то калі з нямецаў (напрыклад) на працягу года ніхто нічога не занясе, то гэта выкліча непатрэбныя “хваляванні” ў тамтэйшым покерным супольніцтве. Што шкодна для бізнесу.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...