Расія пачынае барацьбу з рэкламай казіно на YouTube

Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты | 12 мая 2018 г. ад | 16 Адказаў | 608 Праглядаў | 7 Рэакцый
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 055
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.

У аўторак расійскі сайт РБК паведаміў, што Федэральная антыманапольная служба Расіі прыняла скаргу асацыяцыі «інтэрнэт-відэа» (ІВА) адносна размяшчэння рэкламы онлайн-казіно на YouTube, абвінавачваючы пры гэтым YouTube у «грубых і шматразовых» парушэннях расійскіх нормаў, якія рэгулююць рэкламу.

У сакавіку ІВА ужо падняла шум вакол рускамоўнага відэа, якое рэкламіравала онлайн-казіно Azino777, якое працуе па ліцэнзіі Кюрасао, і якое ў студзені ўваходзіла ў топ-20 самых прагляданых онлайн відэарэклам. Відэа, у якім здымалася расійская рэп-група АК-47, актыўна транслявалася на вэб-сайтах, якія размяшчаюць «пірацкі» лічбавы кантэнт.   
ІВА хоча, каб Федэральная антыманапольная служба (ФАС) прыцягнула да адказнасці YouTube/Google за парушэнне расійскага закона «Аб рэкламе».

Асацыяцыя таксама спадзяецца, што пакаранне атрымаюць і рэкламадальнікі ў асобе онлайн-казіно AdmiralX і Azino777, якія парушаюць закон «Аб дзяржаўным рэгуляванні дзейнасці па арганізацыі і правядзенні азартных гульняў».

У красавіку 2018 года папулярны расійскі покер-рум Pokerdom таксама паддаўся «хайпу» і выклаў на YouTube рэкламнае відэа з удзелам вядомых рэпераў, якія праспявалі даволі нязмысленую песню. Да гэтага відэа наглядныя органы пакуль не праяўляюць інтарэсу, але калі яно здабудзе такі ж поспех, тады, магчыма, Покердому прыйдзецца мець справу з нагляднымі органамі РФ.

Рэклама азартных гульняў і іх арганізатараў забаронена арт. 27 закона «Аб рэкламе». Кампаніі-парушальніку, у адпаведнасці з Кодэксам аб адміністрацыйных правапарушэннях, пагражае штраф ад 100 тыс. да 500 тыс. руб.

+7
0
+7  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.

А ёсць жа яшчэ маса фільмаў з аматарскім перакладам, праспансаваным казіно і букмекеркамі з іх рэкламай. Там увогуле парушылі ўсе магчымыя законы. Пірацтва, рэклама, незаконнае прадпрымальніцтва. Саджаць не перасаджваць. 😁

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.

Ці сапраўды звярнулі ўвагу праз паўгода?) Напэўна нейкі пухлы дзеяч заліўся ў трох тапках)

+8
0
+8  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 326
Публікацыі
32 019
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Барацьба з пірацтвам гэта канеШне добрая рэч… Хацеў спытаць, а тэлеграм ужо пабаралі ці… Ці тое ж самае чакае і ютуб)

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
510
Публікацыі
3 084
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
28 кас 2015 г.

Надакучылі, барацьбу яны ўладкавалі, лепш няхай глядзяць на  беспраўе чыноўнікаў, і разбяруцца з імі , як яны абіраюць народ і казну грабяць бязбожна. Казіно і гульнявыя дамы нервова кураць у баку. Хутка нармальнаму гульцу і паіграць будзе не дзе, або заліць сваё бабло будзе так цяжка што і гуляць не захочацца. Са сваімі законамі…..

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
279
Публікацыі
2 818
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
26 сне 2015 г.
Retyi, 12 мая 2018 г.
А ёсць жа яшчэ мноства фільмаў з аматарскім перакладам, праспансаваным казіно і букмекеркамі з іх рэкламай. Там увогуле парушылі ўсе магчымыя законы. Пірацтва, рэклама, незаконнае прадпрымальніцтва. Саджаць не перасаджваць. 😁

У тым і хуй, што перакладаюць фільмы пад канкрэтных заказчыкаў рэкламы. Таму што яны бабкі плацяць. А калі рэкламадаўцаў не будзе? Бясплатна хто будзе перакладаць? 

Дачакаемся з гэтай барацьбой і зноў аднагало́сныя гунглявыя пераклады будзем пры праглядзе фільмаў слухаць 😉

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
thee4, 12 мая 2018 г.
Барацьба з пірацтвам гэта канаеШне добрая справа… Хацеў спытаць, а тэлеграм ўжо перамаглі ці… Ці тое самае чакае і ютуб)

Ну тут яны не з сэрвісам змагаюцца. А непасрэдна з гэмблінгам, які там прадстаўлены. Напэўна і бабло пад гэту справу ўжо выдзелілі і запілілі. Цяпер пачнуць “змагацца”. Падаецца, Дон Кіхота не чыталі. Бяздары !

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
151
Публікацыі
1 408
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
7 сне 2015 г.

Даўно пара спыніць гэтую лавочку на ютубе , а перш за ўсё стрімераў якія казіношныя , ладна мы лудаманы гралі і не ведалі што такое стримы , а моладзь праз гэтыя ютубаўскія стримы і падсаджваецца на казіно !

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Sava593, 12 мая 2018 г.
Даўно пара прыпыніць гэтую лаўку на ютубе , а ў першую чаргу стрымераў, якія казіношных , ладна мы доламаныя гулялі і не ведалі што такое стрымы , а маладзёжь праз гэтыя ютубаўскія стрымы і падсядае на казіно !

Поўнасцю згодзен. 

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Sava593, 12 мая 2018 г.
Даўно пара спыніць гэтую лаўчонку на ютубе, а перш за ўсё стрымероў, якія казіношныя, ладна мы лудаманы гулялі і не ведалі што такое стрымы, а маладзёжь праз гэтыя ютубаўскія стрымы і падсаджваецца на казіно!

Так гэтыя стрымеры ж яшчэ з сябе святых будаюць. Тыпа так, мы вось дапамагаем, расказваем, дастаём, паказваем. 😁

Тыпа а так бы гулялі б у розных лохатронах. А мы вось ведаем у якіх лохатронах лепш гуляць 😁

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
AydarKaribullin, 12 мая 2018 г.
Так гэтыя стрымэры яшчэ сябе святымі робяць. Тыпа да мы вось дапамагаем, расказваем, дастаём паказваем. 😁 Тыпа а так бы гулялі б у розных лахатронах. А мы вось ведаем, у якіх лахатронах лепш гуляць 😁

Не памятаю які з іх упыр, але с.ка спецыяльна па пизнюкоўскім стримам шарушыўся як бы невзначай, раздаючы донаты ў секту заманваючы.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
151
Публікацыі
1 408
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
7 сне 2015 г.

Бывала і я донатыў пару стрымерам, не адзін раз 🙂 але там гэта быў мой асабісты інтарэс у сэнсе гэтых донацей на будучыню 🙂 , бо адзін з іх музыкант і відэа робіць, звяртаўся для суседняга форума зрабіў мне відэа для покерных турніраў 🙂

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.
Sava593, 12 мая 2018 г.
у першую чаргу стрымераў, якія казіношныя

А яны паказваюць толькі выйгрышы ці таксама многамільённыя прайгрышы? А то я стрымы не гляджу, толькі калі на форумах хто апублікуе супер-занос, пасля якога, канечне, могуць рукі зачэсьціцца і самому пагуляць па-вялікім. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 831
Публікацыі
59 589
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.

Гранд казіно разам з яе рэкламай трэба спаліць

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Retyi, 12 мая 2018 г.
А яны паказваюць толькі выйгрышы ці і шматмільённыя прайгрышы? А то я стрымЫ не гляджу, толькі калі на форумах хто апублікуе супер-занос, пасля чаго, вядома, могуць рукі зачэсціся і самому паіграць па-вялікім.

І выйгрышы і прайгрышы. Тут як бы ўсё роўна. Але падаўляльная большасць з іх круцяць на фантыкі. Але гаворка нават не пра гэта. Яны рэальна падсаджваюць людзей на луду.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 326
Публікацыі
32 019
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
AydarKaribullin, 12 мая 2018 г.
Ну тут яны не з сэрвісам змагаюцца. А непасрэдна з гэмблінгам, які там прадстаўлены. Магчыма, і бабло пад гэта ўжо выдзелілі і запілілі. Цяпер пачнуць “змагацца”. Дон Кіхота, пабачыцца, не чыталі. Бездары !

Не ведаю, як у расіян справы з гэмблінгам у плане легалізацыі гэтага бізнесу, у нас проста няма жадання гэта зрабіць… Створана ўражанне, што для “бацькоў народа” бізнес надта прыбытковы і падаткамі не абкладаецца. Які ім цікавы ў легалізацыі гэмблінгу, праўда ж ніякі… Усё ж пойдзе міма кішэні )

А за гэтых стрымераў цалкам згодзен… У асноўным усе “на зарплаце” ў казіно… І зарабляюць лайкамі)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...