Рандом ці скам?
Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно
|
15 March 2024
ад
extratip
|
13 Адказаў
|
968 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хацелася б крыху пагаварыць пра ўжо многімі затрушаную тэму – пра сумленнасць гульні ў казіно. А менавіта пра тое, як нам кажуць, што, гуляючы ў тым ці іншым слоце ў казіно, усе выпадзенні выйгрышаў у слотах з’яўляюцца цалкам рандомнымі!
А давайце пагаворым пра накопленыя слоты, дзе падчас гульні вы назапашваеце прагрэс бонуса. То-бок калі бонус накопліваецца, ён запускае бонусную гульню. Такіх слотаў вельмі шмат, і ўсе гэтыя слоты запамінаюць, які працэнт прагрэс і па якой стаўцы ў вас накопіўся гэты бонус. Не важна, калі гэты бонус запусціцца – сёння ці праз месяц, але прагрэс назапашвання застанецца той самы, які вы ўжо назапасілі, а значыць у слотаў ёсць памяць? Тады ў такім выпадку пра які рандом можа ісці гаворка, калі слот выдае зыходны выйгрыш менавіта ад вашай игровой сесіі за папярэдні перыяд? У такім выпадку чаму не можа быць памяці ў іншых слотаў без накопленага бонуса? Яны таксама могуць запамінаць, па якой стаўцы і колькі вы ўлілі ў іх грошай. Усярэдзіне механіка слота ўсё роўна застаецца ранейшай.
Асабіста ў мяне, як у гульца, які гуляе ў анлайн казіно ўжо вельмі шмат гадоў, ёсць мноства пытанняў да сумленнасці поўнага рандому выпадзення выпадковых лікаў у той ці іншай гульні.
Цікава паслухаць ваша меркаванне па гэтай справе, хто што думае пра ГСЧ, рандом і усё, што з гэтым звязана. Мне чамусьці здаецца, што меркаванні гульцоў падзеліць на два лагеры: адныя ўпэўненыя, што гэта усё поўны рандом, а іншыя будуць думаць, што гэта дужы скам 🤷♂.
Мне на мае такія ж развагі ў чаце адмін форуму Марыя дала “канкрэтны адказ”: “чытайце для развіцця і разумення
Толькі я да гэтага часу так і не змог зразумець, якім чынам гэтая кніга да онлайн-слотаў адносіцца))).
Пытанне пастаўлена правільна, мы, канешне, можам пагаварыць на гэтую тэму, але… Але гэта будзе нагадваць размову “трохі з глухім”, нас ніхто не пачуе. А казіношнікі будуць фанатычна круціць свой стары дыск пра шчыры рандом.
PS. Некалькі гадоў таму (на форуме ўжо як тое казаў) чалавек у ліцэнзійным топавым казіно ў “ненькі”, гуляючы на тэлефоне ў слот, выйграў больш за 10 млн. Але пры неаднаразовых зваротах у суппорт і пры прыведзеным скрыншоце, указанай даце і часе гульні… яго ў канчатковым выніку культурна “паслалі”…. Сказаўшы, маўляў, у вашай гісторыі гульні гэтага выйгрышу няма. Усё, “карціна маслам”
А як можна растлумачыць вось такую сітуацыю?) Выпала бонуска, але давялося хутка зачыніць браўзэр. Так вось пры наступным заходзе ў казіно ўжо відаць на рахунку выйгрыш з гэтай бонускі. Але калі заходзіш у гэты слот, то адпаведна пачынаецца тая бонуска, але выйгрыш яе ўжо атрыманы))) і які тут ГСЧ?))) Па мне так слот ведае цябе і не важна, у якім казіно ты гуляеш, ён вядзе цябе па дыстанцыі – вось і ўсё… а рандом працуе толькі калі ўпершыню заходзіш у правайдэра і знаёмішся. Адсюль і ўсе размовы пра тое, што пачаткоўцам шчасціць. Так думаю.
Ну так гэта Ж і зразумела – зайшоў у неда-казіно. Бо калі трансляцыя ідзе ад правайдэра, то пры абрыве сувязі (ці калі самастойна абрываеш бонусную гульню на любым этапе), то… Як толькі паўторна заходзіш у гэты слот, гульня пачынаецца з моманту абрыву сувязі ці выхаду з гульні, гэта ведаюць многія гульцы, акрамя “казіношных жульбанаў”)
Дакладна не памятаю. Але гэта было ў казіно кшталту 1xSlot або SpinBetter. Гульня менавіта і пачалася з бонуснай гульні. Але яна па сутнасці ўжо была адгуляна, бо грошы з гэтай бонускі ўжо былі на балансе
Вынік бонуснай гульні вядомы да яе пачатку, астатняе – анімацыя.
Вядома ж вынік вядомы да заканчэння бонуснай гульні, але пра гэта ведаюць “вытворцы правайдэра” або педальны Вася. А гульцу нраўіцца сам працэс выйгрышнай гульні і толькі потым сам Выігрыш, асабіста мне так здаецца) А калі, без пракруткі ўсіх ФС ты ўбачыў адразу выйгрыш, то радасць, вядома ж, будзе, але ўзнікне недавер і радасць будзе сапсаваная. 😉
Ніяк не праверыш , можна верыць ці не казіно . Адная і тая ж гульня ( Аля мы ліцэнзійныя) гуляе на розных пляцоўках па-рознаму . Адсюль і фіча , што насыпае лепш на новы акк) .Паглядзець бы адмінку топавых казіно. А яшчэ лепш трошкі доступ атрымаць , думаю там можна знайсці кучу рандомнавыгадных для сябе рашэнняў .
І ўвогуле ..шукаю супрацоўнікаў казіно ( з доступам да рандому) з мяне аккі дэпы гульня .. ад вас рандомнае суправаджэнне . 😎
Калі б быў рандом,выйгрышныя спіны былі 10 з 100.
Проста добрая скрыпта , пад выглядам рандома.
А вось удачная гульнявая сесія,сапраўды рандом.
У першую чаргу скам а рандом – гэта калі табе што-небудзь выпала