Раналду адабраў сёмы нумар у ўзбека
Навіны спорту
|
3 January 2023
ад
PavelFredooc
|
13 Адказаў
|
2,140 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прэзентацыя Роналду прайшла ў аўторак на да адсмаку запоўненай гледачамі хатняй арэне «Аль-Наср».
«Аль-Наср» абвясціў пра пераход Роналду 30 снежня, кантракт падпісаны да чэрвеня 2025 года. 37-гадовы футбаліст будзе выступаць пад сёмым нумарам.
«Прыемна прыехаць сюды. Я пабіў усе рэкорды ў Еўропе і гатовы зрабіць тое самае тут. Мяне не хвалюе, што кажуць людзі. Футбол развіваецца паўсюль. Гэта яшчэ не канец маёй кар’еры. Мой кантракт унікальны, бо я – унікальны гульц», – заявіў Крыш.
А яшчэ Роналду па-новаму запусціў чуткі пра свой ваочны канфлікт з футбалістам «Аль-Наср» Жалолідзінам Машарыповым. Хто гэта такі і у чым справа?
Машарыпову 29 гадоў, большую частку кар’еры ён правёў у радной Узбекістане («Пахтакор» і «Лакамітыў»). У студзені 2021-га ён перайшоў у «Аль-Наср» за 1 мільён еўра пасля таго, як Жалолідзін быў прызнаны футбалістам года ў Узбекістане.
Праблема заключаецца ў тым, што Машарыпаў быў уладальнікам 7-га нумара ў камандзе да прыезду Роналду. Натуральна, пасля прыбыцця партугальца нумар перайшоў яму. Паводле чутак, Жалолідзін адмовіўся аддаць сёмку, а калі яго паставілі перад фактам, заявіў у прамым эфіры ў сацыяльных сетках, што Крыш адабраў у яго нумар.
Нечакана… Вось гэта нумар… Цяпер Роналдо мы пабачым на “Усходзе”,а ў камандзе будзе два гульцы з “семёркамі”)
Дзе Кришти там і скандалы !
Хутка толькі па такіх скандалах яго памятаць і будуць
Ну вядома яму павінны былі аддаць гэты нумар. Гэта брэнд ужо калі што, магчыма ў кантракце нават прапісана.И думка узбека нікога не хвалюе
Відаць прыйшоў час, каб футбол пачаў “нагадваць” хакей і іншыя віды спорту. Дзе ў адной камандзе мы хутка будзем бачыць гульцоў з нумарамі “7” і “77” 😎
Але тут, канечне, без сумневу, для ўладальнікаў клуба найбольш важны Крышці. Наведвальнасць стадыёна пра гэта і кажа.
Яны толькі ад аднаго продажу ягоных футболак будуць у такім плюсе
Атрымліваецца злодзей )))Адсекчы руку )
Тады ён не зможа рабіць сваё фірменнае святкаванне гола😂
Не, проста бабкі важней за ўсё, і зразумела, што для клуба футболка з нумарам 7 Роналду найбольш важная.
не сачыў за ўзбекскай лігай,но прыемна,што нават там ёсць футбалісты,якіх можна прадаць за мільён еўра..
Мяне больш за ўсё цікавіць, як у мусульманскай краіне ставяцца да яго гейскіх схільнасцяў, ды і ўсход – справа тонкая, Петруха. Сёння прымаюць, а заўтра чуткі разыйдуцца і будзе прыніжэнне.
Дык ён там доўга не застанецца і вернецца назад у Англію ў Ньюкасл