Qplus што гэта і ці мае дачыненне да Qiwi?
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
18 December 2025
ад
bodiart
|
29 Адказаў
|
529 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Толькі сёння наткнуўся на гэты кашалёк – працуе і ў рублях, і ў тенге. Выпуск вірт.карты магчымы. Але, як я зразумеў, пакуль не ўсе правайдэры сувязі ёсць для ідэнтыфікацыі. На выгляд і па функцыях падобны на qiwi ці гэта ён і ёсць?😁 Можа хто ўжо карыстаецца ім?
Ствараецца ўражанне, што адзінкі – рэальныя водгукі, а пяцёркі яны сабе накруцілі)
Ну ды ёсць такое пачуццё,мельком таксама прабегся пачытаў
@bodiart паходу гэта і ёсць стары qiwi)
@robingood вельмі падобны дызайн. Магчыма Цэнтрабанк выдаў ліцэнзію на аперацыі з рублямі. Дарэчы заўважыў невялікі плюс – можна выпускаць замежныя карткі для падпісак і пакупак.Цяпер не трэба шукаць абыходныя шляхі) p.s гэта і ёсць ківі (скачаў прыкладанне і патрабуе код для ўваходу,заходжу і там грошы ляжаць,неверагодна падарунак лёсу😆)
17 снежня стартваў сумесны праект банка «Еўраальянс» (уваходзіць у Групу «Займер») і АТ «КІВІ» ― электронны кашалёк Qplus. Партнёрства накіравана на развіццё маштабіруемага фінтэх‑сэрвісу, які аб’яднае пераводы, захоўванне сродкаў і аплату паслуг у адным дадатку.
Qplus падтрымлівае пераводы паміж карыстальнікамі па нумары тэлефона або картцы, а таксама аплату папулярных лічбавых паслуг, уключаючы гульні і гульнявыя пляцоўкі. Адзін з ключавых адрозненняў сэрвісу – доступ да валютнага рахунку ў тэнгэ, адкрытага праз партнёра ў Казахстане. Карыстальнікі змогуць замовіць віртуальную картку для аплаты замежных сэрвісаў, недаступных для расійскіх банкаў, а таксама расплачвацца за мяжой праз NFC, папаўняючы баланс у рублях.
Стварыць тэму лягчэй, чым загугліць?
+: значыць хутка спосаб з’явіцца ў казіках і калі гэта будзе “стары” ківі, маецца на ўвазе іх падыход да блокаў, то гульцам стане лягчэй.
-: банк даволі сумнеўны, прынамсі таму, што належыць групе Займер, якая з’яўляецца выхадам з аднаіменнага мікразайму.
Малаверагодна, што пяцёркі накручаныя, хутчэй народ проста абрадаваўся вяртанню Ківі, яшчэ нават не спампаваўшы яго)
А вось адзінкі цалкам апраўданыя.
Спампаваў.
Ідэнтыфікацыю падняў літаральна за 2 хвіліны.
Але пры спробе перавесці сабе па нумары тэлефона з Тинькофф выдае паведамленне, што кліент з такім нумарам не знойдзены. Пры гэтым карту, каб перавесці па яе нумары, пакуль не стварыць. Т. е. у маім выпадку кашалёк пакуль бескарысны (да таго часу, пакуль не ўвядуць увесь функцыянал). Улічваючы, што яму 2 дні ад нараджэння, то гэта нармальна.
Дарэчы, па-мойму, доўга не пражывуць пры такой ідэнтыфікацыі))
Думаю, што ні для кога не сакрэт – аформіць сімку на дропа не такая ўжо вялікая праблема. А другі ўзровень ідэнтыфікацыі робіцца праз запыт да аператара, шляхам уводу СМС-кода.
Фроду будзе вельмі шмат. Так што альбо ўзмоцняць правілы, альбо іх вельмі хутка прыкрые ЦБ за такое)
Ужо ўсе па чарзе спрабуюць перайсці на крыпту. Адраджэнне ківі? Каму яно цяпер трэба, калі ўсё роўна ў выніку падатковая зможа за жабры схапіць
@loveohlove купляюць крыпту з карты, а прадаюць, прымаючы рублі на карту – рызыка страты карты.
Папоўніць з карты свой ківі, з яго купіць крыпту або прадаць крыпту, прыняўшы на ківі, а з ківі на сваю карту ці абнал – меншая рызыка.
Хоць усё роўна будуць і 115, і 161, і прыставы, і падатковая, але ў меншай колькасці.
А ўвогуле займер разышліся. Не так даўно бачыў яшчэ нейкую навіну пра буйную здзелку з іх удзелам.
Выраслі з дробнага МФО за кошт бабла рабочых да нябёсаў.
@max777a777 купляеш крыпту за нал, абменьваеш на нал – менш рызыкі, але ўсё ж таксама ёсць
Ну а так так, з ківі згодзен, трохі меншы рызыка, таму што той жа p2p наогул жах
Валюта толькі тэнге… Нязручна. Куча праблем з блакіроўкамі вірт-карт і невяртаннем грошай. Вельмі не рэкамендуецца.
Крыпта і п2p пакуль топ.
@loveohlove пакуль купля за нал не развіта. Я глядзеў па бестченже куплю за нал. Трэба было купіць usdt на 10-15к, бо былі праблемы з картай. Усе абменнікі ішлі ад 100к, ад 300к, ад 500к. Знайшоў адзін ад 10к. Схема такая: да цябе прыязджае кур’ер, падпісвае дагавор, забірае нал, везе нібыта ў банк, дзе правяраюць нал, потым на працягу 24 гадзін табе пераводзяць крыпту.
Атрымліваецца: ананімнасці – 0.
Аператыўнасці – 0.
Імавернасць кідака – высокая.
Імавернасць таго, што вывезуць нармальныя грошы, а потым скажуць табе, што ты даў фальшак, бо пры табе наяўныя не правяраюць – высокая.
Дапускаю, што ёсць норм абменнікі, як у МСК Сіці, дзе прыязджаеш і усё пры табе на месцы, але там відаць па куды больш вялікіх сумах.
@md1nosaur чаму ў цябе рахунак толькі ў тэнге?
Я адкрыў і ў мяне абодва.
Аб якіх блаках вірт-карт ідзе гаворка? Праект жыве 2 дні, а ты ўжо блок атрымаў?:)
Я бачу ў гэтым кашальку пэўныя плюсы, якія праўда пакуль не пратэставаны, і гэта павярхоўны погляд, а менавіта:
Рахунак у тэнге – значыць адкрыты рахунак не ў расійскім банку, адпаведна, ён не будзе заблякаваны па расійскіх законах (115 і 161) + яго не знойдуць прыставы.
Папоўніць kz рахунак са сваёй ру карты – ізі.
Вывесці, уласна кажучы, таксама. Так, нягледзячы на адсутнасць прамога пераводу на ру карту, ёсць магчымасць вывесці на юмані, вэбмані і яшчэ шэраг кашалькоў, ёсць магчымасць вынесці на свой нумар тэлефона і далей ужо, напрыклад, з МТС вывесці на сваю карту любога банка і гэтак далей. Там варыянтаў мноства, як вярнуць бабкі з kz на ру. Так, з камісіямі ўсё будзе, так, з стратамі, але лепш заплаціць камісіі і быць упэўненым на 100%, што гэтыя бабкі не забяруць у цябе, чым трымаць на ру карце і траўжыцца 🙂
Ці будзе ўсё так, як я вышэй апісаў, ці будзе гэта 100% гарантыя – пакуль пытанне і пакажа час.
Увогуле, увядзенне kz кашалька (для нібыта зручнасці аплаты таго жа стэнам) дае вельмі шмат плюшак і вокнаў для фонду, пачынаючы ад сумніўнай ідэнтыфікацыі і заканчваючы вывадам ру бабла на kz, а з kz хоць у турэцкі банк 🙂 там, калі пакапацца ў ім, ууууу, чаго там толькі няма)
Зноў жа, калі ўсё будзе так працаваць, без змен і ўшчыльненняў, гэты ківі накрыюць вельмі хутка, бо адчуванне, што яго стварылі для тых самых махляроў, хто пытае 3 лічбы з абароту карты :)))
@robingood, ага. Калі ў раздзел пра папаўненне тэрмінала зайсці. Відавочна, забылі адрэдагаваць, калі капіявалі сайт ківі.
@papa_carlo ага,адзін гаспадар ясна ўсё,мне не цікавы напрыклад гэты кашалёк,мяне задавальняе крыпта)
АО «КИВИ» – уладальнік старога киви. Эмітэнт банк карт быў киви банк.
АО «КИВИ» уладальнік qplus.
Банк-эмітэнт проста іншы
@arthur89 ёсць жа ўся інфа на сайце.
Рулёвая карта – хутка.
Пра ідэнтыфікацыю – хутка.
Ну і шэраг іншых функцый на стадыі запуску.
@loveohlove.Ну бабкі зарабляць усім хочацца,вот і ківі вырашыў вярнуцца.
@papa_carlo.Хутка ўсё наладзяць не хвалюйся)
навінаў няма па гэтым кашальку? у казіно не з’яўляюцца яны, здаецца
@babay29..Я пакуль не чуў ніякіх навін)
@babay29 навіны толькі такія, што блакуюць кашалёк і патрабуюць пацвердзіць, адкуль паступілі сродкі , не рэкамендуюць увогуле ім карыстацца .
@jr94.А каму-небудзь яно ўжо заблакавалі?