Пытанні пра крыпту
Крыптавалюты і крыптакашалькі
|
15 сакавіка 2022 г.
ад
babay29
|
566 Адказаў
|
9,464 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@robingood да пры чым тут гэта, братан, я і так без крыпты калі трэба магу купіць без праблем і прадаць таксама:))) пытанне ж не ў гэтым, а пра ананімнасць і крыпту, сэнс губляецца атрымліваецца? Гэта як чыноўнік будзе ў афшоры бабкі адпраўляць на свой рахунак, пад сваёй прозвішчам і г.д….
Ну ты ж разумееш, што я хачу спытаць :))))
@gans2115 Так Binance самая вялікая біржа ў свеце на дадзены момант. Яны не зліваюць твае дадзеныя, я сам упэўнены ў Binance, карыстаюся ўжо 7-8 гадоў, праблем не было, хоць з банкамі праблемы ёсць)
Дарэчы, у Расіі Binance недаступны, табе альбо Bitget, альбо OKX трэба.
Што да чыноўнікаў) думаеш, пад сваімі імёнамі адпраўляюць бабкі, бро) у іх таксама ёсць левыя людзі, ты што) яны ж дурныя, чыноўнікі.
@robingood пра OKX тут нядаўна таксама пісалі, незадаволенасць была, ужо не памятаю канкрэтна ў чым, магчыма якраз ішла гаворка пра даныя…
@gans2115 ну хз, у мяне ўсе біржы ёсць на тэле, бінанс, окх, бітгет, праўда окх і бітгетамі карыстаўся для airdrop’аў) тапалкі як у народзе кажуць)
Праблем з вывадамі там не было.
@gans2115 за ананімнасць трэба даплачваць) напрыклад як у гэтым выпадку – Ананімны нумар у Telegram прадавалі па цане кватэры ў Маскве. Невядомы заплаціў за +888 8 898 рэкордныя $383 000 (болей за 30 млн рублёў) а так ну хз на дропа калі зрабіць то купляй сабе на здароўе))
@ginger777
Ёсць і даражэй)
@gans2115 OKX прасілі пацверджанне паходжання крыпты, калі пацверджання няма, то трэба закрываць рахунак.
@dvk12 воооо, магчыма так, пра гэта было…👍👍👍
@dvk12 хз у мяне нічога не прасілі, можа таму, што да расіян іншыя пытанні.
@gans2115
Калі табе патрэбна ананімнасць, гэта да дэцэнтралізаваных прыкладанняў, дзе верыфікацыя не патрэбна
@nicolas0821 ну я як-неяк заўсёды лічыў, што сама крыпта – гэта і ёсць ананімнасць, то бок усё, што праз яе ідзе, яно ананімна, я пра гэта.
Магчыма, я памыляўся, не ведаю 🤷♂️, магчыма, у мяне так адбілася ў галаве, проста так, таму сцвярджаць і спрачацца дакладна не буду.
@gans2115 Спачатку да , яна і стваралася для ананімнасці , а зараз нават у абменніках паўсюль верыфікацыя і т.д.
@robingood ОКХ такі сабе варыянт, там p2p не працуе для Расіі. Бітгет або Байбіт – самы норм варыянт яму. Я сам асабіста карыстаюся Бітгетам
галоўнае пытанне як бяспечней абмяняць крыпту на рублі
@gans2115 окх небяспечныя хлопцы, шмат скаргаў, што проста так блакіруюць акаўнты і потым людзі месяцамі чакаюць разблакіроўку. Не раю, у агульным. Битгет аптымалочка для РФ, імха
Гэта ўжо край, калі біржы нападаюць на актывы РФ
@gans2115у крыпце няма аніякай ананімнасці
@arsen777 точно пра байбит забыў, таксама добрая і якая працуе для Расіі.
@artem888
Ехаць у офіс за наяўнымі. На карты цяпер заўсёды рызыка.
@luda010676
Ну такія абменнікі – ваш выбар, вам у прынцыпе іншага і не трэба. Ёсць яшчэ больш чорныя абменнікі, якія праз міксер вашы манеты адфільтруюць, вам проста гэтага не трэба
@ingibordadapkuna
крыпта ананімна роўна настолькі, наколькі ты гэтага хочаш, калі ты нічога дрэннага не робіш – то рэгіструешся на біржы на свае дадзеныя і ўсё, калі зробіш нешта бруднае, то павядзешся зусім па-іншаму. Усё залежыць ад метаду
@artem888 праз абменнік бетчейнж, але там камісія ёсць, сам разумееш. І мінімальны абмен ад 2 да 4к
@arthur89 гэтыя офісы толькі ў буйных гарадах
@robingood дзякуй, а якую суму лепш выводзіць і з якім інтэрвалам – раз на тыдзень ці як, калі на Юмани
@artem888 я ўводзіў 4к,6к прыйшло ў працягу 30мін на карту,на юмани хз,не маю рахунку на юмани.