Пытанне па правайдэру Hacksaw Gaming
Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно
|
1 September 2022
ад
Kaluga
|
33 Адказу
|
2,278 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Рэбята, хто-небудзь выйграваў нармальнае памнажэнне ў гэтага правайдэра ў звычайных спінах без пакупкі?
Кручу яго вельмі доўга і ўвогуле ў кожным слоце ў мінусе мінімум на ікс 2к… Нават ікс 1к не лавіў ні разу, пастаянна з кожнага заходу залітае мінімум ікс 500 у слот, і бывае нават без пустой бонускі.
Працягваю круціць, бо веру ў яго, што некалі ўключыцца аддача, але з кожным новым заходам я ўсё больш здзіўляюся, як можна так есці, гэта (Слова выдалена сістэмай). Ні адзін прагматык нават побач не стаіць. А патэнцыял у іх слотах усяго ікс 10к.
Х500 лавіў без бонуса, проста кручваў спінамі. Так, правайдэр вельмі дысповы, але можа выдaць тыя ж х10к, у адрозненне ад нейкага Amatic ці Endorphina.
Спачуваю, канешне. Але навошта па 500 спінаў круціць? Круці па 50 спінаў і калі нічога не здарылася – на выхад.. Я Хоксо пачаў спінаваць нядаўна, у асноўным заходзіў у адзін слот Wanted dead or a wild і ляцеў у мінусы, заходзіў па 50 спінаў і так шмат разоў без выдачы. Але потым ён мне выплюхваў х300 мінімальныя бонускі, і за спін х200 даваў дуэлямі, +- у нулі ў ім. Зато ў іншым слоце Fruit Duel я зайшоў упершыню і за першыя 20 спінаў я словіў спачатку х200, а праз 5 спінаў х1000 (3 вілды ўпалі і пашырыліся як дуэлі ў вонтеде). І ў чаос крю таксама ў плюсах быў, таксама памятаю, бездэп атрымліваў у Джое ў гэтым слоце, за 20 спінаў выпала 2 бонускі абедзве па х200. І яшчэ як-то купіў у ім бонус (проста адзін бонус купіў па інтуіцыі), х1000 дало. Ну як-то так
Магчыма, усё справа ў празмерным старані, сядзець і бясконца спінаваць яго. Гэта вельмі дрэнна, калі ты так робіш у момант нежадання правайдара (і казіно) гуляць.
Н
Наадварот мне ён чамусьці вельмі моцна падабаецца, і я веру ў кожны свой спін. Бонус вельмі складана ўлавіць, але калі ўлоўліваеш – атрымліваеш супер задавальненне.
за ўвесь час падавала максімум х2500…
Шмат новых гульняў, гуляе хвалямі. Калі і гуляе, дык амаль усе аўтаматы. Заўважыў у ўсіх казіно, але мб супадзенне.
Выпадае супер бонуска, радуешся.. А яна табе х50 потолак.
Выпадае звычайная бонуска, 0 эмоцый, а выйгрыш большы чым у супер!
@medniy007 уяві, як балюча супер бонусы купляць((
@Kaluga часам лавлю тут добрыя іксы, адзін з маіх любімых правайдэраў. Бонускі практычна не купляю, выбіваю сама. Кручу па мінімалках 10-20 руб за спін. Некалькі разоў лавіла па х6000-х8000. Разоў 10 лавіла х1000-х2000. І кучу разоў, нават не лічыла, х200-х999
@medniy007 так-так, дарэчы, таксама такую фішку заўважыла. Звычайныя бонускі часта граюць лепш, чым топавыя
@shiza у мяне таксама хаксоу адзін з фаварытаў, у Cursed Seas і Ле Бандите заносы лавлю часта
Ловіў хот-мод у keep’em дало 800х, таксама заносіў каля 7к з выбітай бонускі ў ле бандите
х3000 лавіў , рэдка канешне такое бывае , але ўсё ж….
@Kaluga так, х5000 без пакупкі, потым увесь правайдэр для мяне памёр
@rahat У якім слоце ўдалося? Я ў Donny Dough максімум х2200 забіраў за 50 бонусак
@m4x0n1 рэальна stonks здарыўся, 5 пастоў за 30 секунд, легенда
@medniy007 Гэта такая жыза проста і па маленькіх стаўках гуляе, а як павялічыш – і ўсё з’ядае
у Chaos 2 лавіў максімалку – 200 к па 20 рублёў бонус купіў за 5 к р
@oktan
Веруем 😀
@misha55 значыць было па 10 р – але было напісана «вы выгралі максімальны памнажальнік»
@oktan
Ну так, злавіў адну-адзіную максімалку і выпадкова памыліўся са стаўкай, сумай набыцця бонуса, иксовкай і сумай выйгрышу)
Кожны ж так робіць)
@misha55 да не, не адну
Хаксаў як расейская рулетка, перыядычна заходжу пакруціць, то двух скатэраў не дачакаешся, то 4 ставіць))
Па лініях мне асабіста не ставіць адзін раз зайшоў у нейкую гульню , ні бонуса, ні ліній, тут бах ікс200
Поймаў максімалку ў хаксав праўда не памятаю, які гэта слот і абідна тое, што стаўка была 10₽ таму што на балансе заставалася апошняя 1000, купіў бонус, а там, як аказалася, было ўсяго х2500 максімалка)