Прывітанне з надыходзячымі Калядамі і Новым 2017 годам
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Шаноўная адміністрацыя гэтага форума і, канешне, форумчане!
Паколькі на нашым форуме знаходзяцца прадстаўнікі розных нацыянальнасцей і канфесій, ад усяго сэрца, чыста, шчыра, хачу павіншаваць вас усіх з надыходзячымі святамі! Перш за ўсё, падзякаваць адміністрацыі гэтага форума, у прыватнасці.. Івану (Pronin) – за якаснае прадастаўленне сваіх паслуг, за разуменне і карэктнае стаўленне да сваіх форумчан, пажадаць далейшага росквіту гэтаму рэсурсу, а таксама шчасця, здароўя, поспехаў ва ўсім! Яшчэ хачу дадаць гульцам – УДАЧНАГА ЛУДА Ў НОВЫМ ГОДЗЕ!!! Няхай для вас кожны спін, які вы зробіце ў 2016 годзе, будзе выніковым!
З НАДЫХОДЗЯЧЫМ ВАС, СПАДАРЫ!!!!
:81: :81: :81:
З надыходзячым,пацаны і дзяўчаты!
Нехта пачаў бухаць раней часу.
Асабіста я ўвогуле не п’ю… праблемы з ныркамі, а віншаванне… чаму раней… заўтра Каляды) гэта не азначае, што ні тваё, ні маё… жа ж шмат і католікаў)
🔗
😁
Таксама і я хачу павіншаваць)
Ну што, хлопцы!?
Год праляцеў вельмі хутка! Было вельмі шмат новых ідэяў, рашэнняў, спраў, падзей…
Мы сталі на год старэйшымі, спадзяюся, мудрэйшымі, больш вопытнымі, прадбачнейшымі. [Тут бы Лайн сказаў, што на год бліжэй да смерці 😜 – на самой справе гэта таксама нельга забываць: што жыццё зусім кароткае…]
Няхай Новы год дасць нам усім больш пазітыўнага погляду ў будучыню, упэўненасці ў сабе, стабільнасці ў свядомасці, здаровага цынізму і папутнага ветру!
Каму складана і нешта не ладзіцца, запомніце адну штуку – мне гэта сказаў адзін армянін у свой час, калі ў мяне ўсё было сапраўды вельмі няпроста: “Марожанку трэба вычерпваць па адной лыжцы…” – крок за крокам вырашаць свае траблы. Ніколі ўсё разом не мяняецца!
Усяго найлепшага ўсім!!!
Поспехаў і росквіту ў Новым годзе! :23:
Да, хлопцы, всех з надыходзячым!!!!!!!!!
Зусім няма часу. Катаюся па горадзе па крамах. Такая ажыятаж усюды, не праціснуцца.
Бліжэй да вечара можна і па маленькай лупануць, каб сагрэцца.
Халодна ў Мінску, капец. Толькі выходжу з машыны – адразу рукі закочанелі🙂 а ў салоне Ташкент
Я сёння не стаў сунуцца нідзе….
Учора прастоялі ў корках паўдня – сёння “вясёліцца” так не сталі))))
Ну як бы я то ўсё роўна кроў з носа павінен быў ехаць, мне ўжо пафіг на коркі.
Прадстаўляеш, якія натоўпы стаяць цяпер на Глобо, у Аутлетт і ў Соседях? Я як зайшоў – адразу разгарнуўся і на выхад, чарга ад уваходу стаіць🙂
У Короны на Кавальварыйцы я нават і не лез.
Унесу свае 5 капеек)
За паўгода на форуме, магчыма, паказаў сябе не вельмі актыўным удзельнікам дыскусій, але набыў для сябе шмат новага. Убачыў цікавых і неардынарных людзей. У сваёй стихіі і ў сваёй нішы. У нейкай ступені, як пачатковец, магу сказаць, што ў вас ёсць чаму павучыцца.
Усіх са святам, менш дысканектаў і больш удачы і разважлівасці 🙂
Снегу, кахання і добрага настрою :15:
Віншую ЎСІХ з … з надыходзячым Новым 2016 годам!
… Шоб у вас УСЁ было, а вам было … па прыгажосці!
… Трошкі падкінуў з крэатывам, не ўтрымаўся, прашу прабачэння!
Усіх з надыходзячым Новым годам!!!
Больш заносаў і менш заліваў у 2016 годзе!!!
Усім здароўя і грошай !!!
Галоўнае, больш здароўя. Не будзе здароўя, дык…. увы🙂
Прывітанне ўсім форумчанам і з Новым годам!)
Шчасця, кахання, дабрыні і больш яркіх і прыемных момантаў у жыцці!
А калі пані Ўдача паварочваецца да вас задніцай, то гэта значыць, што вы ёй спадабаліся і яна так проста заігрывае – бярыце яе рэгулярна ў Новым годзе і вашы сустрэчы будуць адбывацца часцей!)
Двусэнсоўна прагучала пра бярыце яе ў Новым годзе🙂 Заднікам ці ўдачу😏
Жарт
Мне падыходзяць абодва варыянты🙂 Дзякуй
настваралі кучу тэм пра НГ))
я нават гэтую не бачыла)))
З НОВЫМ ГОДАМ, яшкін кот!!!)))))))
ўсіх дабротаў, кахання, клопату, увагі, поспехаў, заносаў, усмешак, а яшчэ не толькі заносаў, але і вывадаў з іх жа!!! гэта самае галоўнае)))
а то ведаю тут шмат таварышаў, якія могуць не дачакацца і заліць палову, а то і ўвогуле ўсё)))
сілы волі ўсім!! :7:
Ахахаа 😁 Марго, дзякуй, і цябе з НГ))) Пара ўжо з Калядамі віншаваць)))
Славяне и христиане России праводзяць зіму і святкуюць масленіцу. Сёння – веселае свята з масавымі гуляннямі, гульнямі і забаўлямі. Дзень абжорства і піцця віна, пасля якога ўсе просяць прабачэння адзін у аднаго. Так што, хлопцы, прашу прабачэння, калі каго тут засмуціў, і віншую ўсіх з гэтым святам. Прыемна правядзіце час і рыхтуйцеся да Вялікага посту .
З Новым ГОДАМ! з Новым ШЧАСЦЕМ!
Абрам і вас з святам))))
Не, ён не яўрэй. Калі б быў яўрэем, у казінаў кэшбэк прасіў бы так : 🙂
Каротка, паехалі!))
Ужо вось-вось Хэлоўін!
Ну а там рукой падаць да навагодніх святаў!
Што чакаеце, хлопцы, ад Новага года?
Хэлоўін не нашае свята !!! Хай там янкі з розуму шалеюць.
Асабіста я чакаю ад Новага года хаця б міру …..