Прывітанне ўсім

Пагаворым пра жыццё | 12 ліпеня 2019 г. ад | 49 Адказаў | 2,349 Праглядаў | 0 Рэакцый
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Robingood, 12 ліпеня 2019 г.
Нэт друг делал )спец советовал качественную продукцию дешевую не советовал )чтоб выдерживали аж 320 и слишним)

Так вось я табе вышэй параду ўжо кінуў. У цябе цэнтральны рубільнік ёсць жа? Ёсць, вядома. Так вось, бяры гэты пакетнік які выбівае – замыкай наўпрост (толькі спадзяюся разумееш, што для гэтага трэба спачатку выключыць напругу) і ўключай спліт. Калі цэнтральны выб’е, значыць праблема са сплітам, калі будзе працаваць, значыць як я казаў – піcдуй на базар і пакетнік трохі мацнейшы купі

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 766
Публікацыі
12 160
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
5 лют 2019 г.
seregelio, 12 ліпеня 2019 г.
А што дасць суседні аўтамат? Яны аднолькавыя 99%, ён таксама будзе выбіваць. Трэба больш ставіць. А што позна-то?) 

Што – больш ставіць аўтамат? Але ён у мяне да гэтага нармальна працаваў, калі рамонтнікі прыходзілі сказалі, што з-за нізкага напружання згарэў гэтая фігня (паменялі, пасля гэтага вось гэты аўтамат адключаецца

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 766
Публікацыі
12 160
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
5 лют 2019 г.
Дык вось я табе ўвышэй параду ўжо накідаў. У цябе цэнтральны рубільнік ёсць жа? Ёсць, канечне. Дык бяры той пакетнік, які выбівае, замыкай наўпрост (толькі спадзяюся разумееш, што для гэтага трэба спачатку адключыць напругу) і ўключай спліт. Калі цэнтральны выб’е, значыць праблема са сплітам, [...]

Ну давядзецца так і зрабіць)спс усім пацаны

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Robingood, 12 ліпеня 2019 г.
Што болей ставіць аўтамат? Але ён у мяне да гэтага працаваў нармальна, калі рамонтнікі прыходзілі сказалі, што з-за нізкага напружання згаранула гэтая фігня (паменялі, а цяпер гэты аўтамат адключаецца

Ну вось ільич жа напісаў і хутчэй за ўсё ён правы. Табе майстры паставілі мб проста дэталь трохі горш, чым была арыгінальная і пры старце бярэ да фіга магутнасці, твой аўтамат выбівае. Я і кажу, як праверыць – ці гэта, ці спліт няспраўны. Замкні пакетнік. Але гэта, канешне, калі ёсць цэнтральны рубільнік, а то могуць правады згарыць

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
162
Публікацыі
3 097
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22 сак 2018 г.
А што дасьць суседні аўтамат? Яны аднолькавыя на 99%, ён таксама будзе выбіваць. Трэба больш ставіць. А што, пазна то?)

не факт, што аднолькавыя.. я вясной сам у новым доме на дачы ўсю электрыку зрабіў, да мяне быў кінуты толькі кабель са слупа і стаяў шчыток, у якім было тры аўтаматы c16 і два c20

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
gros777, 12 ліпеня 2019 г.
не факт, што аднолькавыя.. я па вясне сам у новым доме на дачы ўсю электрыку зрабіў, да мяне быў кінуты толькі кабель са слупа і стаяў шчыток у якім было тры аўтаматы с16 і два с20

Блін, ну глядзі, ну які сэнс ёбціцца і перакідваць на суседа нават калі ён мацнейшы, калі, канешне, няма ідэі так і пакінуць? 

Задача – праверыць, ці сплітка выпраўная. Для гэтага дастаткова закаротіць пакетнік, які выбівае, а цэнтральны падстрахуе на выпадак пажару) Ён пэўна мацнейшы.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
162
Публікацыі
3 097
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22 сак 2018 г.
Блін, ну глядзі, ну які сэнс іпацца на суседні перакідваць нават калі ён мацней калі, канечне, няма ідэі так і пакінуць?  Задача праверыць, ці выпраўная сплітка. Для гэтага дастаткова каротнуць пакетнік, які выкідвае, а цэнтральны падстрахоўвае на выпадак пажару) Ён па-любому мацней.

ну цэнтральны па-любому ёсць) іпацца – гэта два драты перакінуць? іх жа па-любому давядзецца перакінуць, альбо на цэнтральны, альбо на іншы аўтамат))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
ну цэнтральны ж у любым выпадку ёсць) іпацца – гэта два правады перакінуць? іх жа ў любым выпадку давядзецца перакідваць, альбо на цэнтральны, альбо на іншы аўтамат))

Навошта на цэнтральны іх перакідваць?) Іх проста замкнуць адзін з адным і ўсё)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
162
Публікацыі
3 097
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22 сак 2018 г.
Навошта на цэнтральны іх перакідваць?) Іх проста замкнуць адзін з адным і ўсё)

ну ў абыход аўтамата, які выкідвае?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
ну ў абыход аўтамата, які выбівае?

Іпаць, мае венікі) Ну аўтамат жа альбо разрывае ланцуг, альбо трымае яго звязаным. Проста гэтыя два провады, што да яго ідуць, замыкаем пафіг як і робім ланцуг заўсёды звязаным, г.зн. не даём гэтаму аўтамату ад перагрузкі адключацца. Ланцуг працуе непасрэдна і цяпер ужо толькі цэнтральны аўтамат зможа адключыць сетку, калі будзе перабор напругі ў выпадку няспраўнай спліткі.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.

Вось так замыкаем і ўсё. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
162
Публікацыі
3 097
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22 сак 2018 г.
Ёпта, мае венікі) Ну аўтамат жа ці то разрывае ланцуг, ці то трымае яго злучаным. Проста гэтыя два провады, што да яго ідуць, замыкаем пох як і робім ланцуг заўсёды злучаным, г.зн. не даём гэтаму аўтамату ад перагрузкі выключацца. Ланцуг працуе напроста і цяпер ужо толькі цэнтральны аўтамат зм [...]

кароче ты відаць вучыўся, я не) я б наўпрост урубыўся на асноўны, калі яго не выб’е значыць праблема ў аўтамаце, калі выб’е і як тс кажа, што выбівае  цяпер момантам, значыць шукаў бы дзе караціць

Вось так змыкаем і ўсё.   

ну вось так я і бачыў твой варыянт)))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
каротка ты відаць вучыўся, я не) я б прама ў**паў на асноўны, калі яго не выб’е – значыць праблема ў аўтамаце, калі выб’е і як тс кажа, што выбівае цяпер момантам, значыць шукаў бы дзе каротіць

Ты зьдзеваешся што лі?))) Ну навошта тут ебацца і перакідваць на асноўны? Асноўны і так у ланцугу. Проста два правады трэба замкнуць паміж сабой, якія ідуць да гэтага слабага пакетніка, і атрымаецца быццам яго зусім няма, ні фіга. 

Блін зараз намалю)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
162
Публікацыі
3 097
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22 сак 2018 г.
Ты зьдзіваны ці што?))) Навошта іпацца перакідваць на асноўны? Асноўны і так у ланцугу. Проста трэба замкнуць два праводы паміж сабой, якія ідуць да гэтага слабога пакетніка, і атрымаецца, быццам яго ўвогуле няма нікуя. Блін, зараз намалюю)

да не трэба маляваць, ты б адкусіў кавалак провада і замкнуў, я б зрабіў два рухі адвёрткай, сэнс ад гэтага не мяняецца)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
162
Публікацыі
3 097
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22 сак 2018 г.

іпаць ты дотошны, адразу б маляваў) раз чалавек выклікаў спліт-сістэмшчыкаў, наўрад ці ён зразумее фразу замкні аўтамат) плюс з мінусам закарочыць і будзе акуеўваць))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.

іпаць ты дотошны, адразу б маляваў) раз чалавек выклікаў спліт-сістэмшчыкаў, навряд ці ён зразумее фразу замкні аўтамат) плюс з мінусам закаротзіць і будзе ахуеваць))

Я дотошны?) Ды я проста ў аху з тваёй падачы. Як можна не зразумець, як два правады замкнуць? 

Ён выклікаў па сплітцы. Я б сам раскруціў яе, глянуў, можа тая херня, якую можна на шару зрабіць за 10 хвілін. А можа там сапраўды бяда і сам бы выклікаў. Я ж чыпы там нейкія не стану паяць сам.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
162
Публікацыі
3 097
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22 сак 2018 г.
Як можна не зразумець, як замкнуць два правады? 

да цябе ні адзін чалавек, які з электрыкай спраў не меў, не зразумее) “замкні пакетнік”)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
да цябе не адзін чалавек не зразумее, які з электрыкай справаў не меў) “замкні пакетнік”)

Ну я хз) Пакетнік неяк можна параўнаць са спіраллю звычайнай лямпачкі. Калі падаць на яе дохрена напругі, яна згарае на раз і сетка перарвецца. Пакетнік проста не згарае, а адключаецца па перагрузцы, на якую разлічаны. Уявім, што гэтая спіраль згарае, а нам трэба ланцуг аднавіць. Што мы робім? Мы замест спіралі ўпаёўваем кавалак правада. 

Я ўсё, карацей. Не ведаю больш што сказаць))) 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
162
Публікацыі
3 097
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22 сак 2018 г.
Ну я хз) Пакетнік коў як можна параўнаць са спіралькай звычайнай лямпачкі. Калі падаць на яе мноства напругі, то яна згарыць адразу і ланцуг перарвецца. Пакетнік проста не згарывае, а выключаецца пры перагрузцы на якую разлічаны. Дапусцім гэта спіраль згарыла, а нам трэба ланцуг аднавіць. Што [...]

да не трэба маляваць, ты б адкусіў кавалак провада і замкнуў, я б зрабіў два рухі адвёрткай, сэнс ад гэтага не мяняецца)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.

а можа ў цябе дзесьці перагруз або перамыкае, я хз, ад маркі кандыцыянераў нічога не павінна залежаць – гэта я дакладна скажу вам, гаспадары……..

у мяне была такая гісторыя, што стары халадзільнік сам у сабе электрычнасць перамыкаў; нават не тое што перамыкаў, а бл**ь гэта самае – у палюсах перамыкаліся ў правадах, калі вы разумееце ў электрыцы, то павінны зразумець, пра што я ўвяду гаворку.

тут яшчэ можа ад перагрэву правадкі вырубваць лічыльнік або нават разэткі, а можа сам лічыльнік какашка; карацей, калі ёсць гарантыя – выклікай амбашамба-кадабру і няхай яны самі калдуюць, ты туды сам не лезь, а то токам ёп**ць або зламаеш што-небудзь………

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 453
Публікацыі
24 705
Падпісчыкі
24
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
кондер – кондиционер? 

Залежыць ад таго, для каго. Для мяне гэта кандэнсатар ) Хоць я разумею,што ў тэме размова не пра яго 😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 453
Публікацыі
24 705
Падпісчыкі
24
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.

Кароч, Сярога мае рацыю, але не зусім. Замкнуць той, што на пакой. Калі выб’е асноўны, замкнуць яго, калі выб’е яго, пайсці на падстанцыю да дзядзькі Васі, паставіць пузыр і папрасіць замкнуць на кантуры, што сілкуе гэтую частку пасёлка. Калі і яго выб’е, то замкнуць той, што сілкуе ўвесь пасёлак. Ну а калі і яго выб’е, то там ужо далей трэба капаць 😁

Па сутнасці Вы маеце рацыю, і я б напэўна таксама так паспрабаваў, але з вялікай асцярожнасцю. Так і дом спаліць можна. А ўжо сам кандыцыянер як па вада.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
AydarKaribullin, 14 ліпеня 2019 г.
Кароче Сярога правы, але не зусім. Замкнуць той, што на пакой. Калі выб’е асноўны, замкнуць яго, калі выб’е яго, пайсці на падстанцыю да дзядзькі Васі, паставіць пузыр і папрасіць замкнуць на контур, што сілкуе гэтую частку пасёлка. Калі і яго выб’е, то замкнуць той, што сілкуе ўвесь пасёлак. [...]

Калі не зусім, то значыць я не правы ў чымсьці? І ў чым жа цікава і нах гэтыя гісторыі з дзядзькам Васем электрыкам?

Я чалавеку параіў самы нятанны і хуткі варыянт вырашэння праблемы. Калі рукі не з зад, то ён сам зробіць усё падкрэсліваю за 0.00 рублёў, ну не лічыўшы цану пакетніка.

А калі выкліча майстроў, то хутчэй за ўсё яны зварганяць разумны выгляд і заменяць яму гэты ж пакетнік за 3-5 рублёў)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 453
Публікацыі
24 705
Падпісчыкі
24
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
seregelio, 14 ліпеня 2019 г.
Калі не зусім, то значыць я недзе не маю рацыі? І ў чым жа, цікава, нах гэтыя гісторыі пра дзядзьку Васю – электрыка?

Ш – жарт. Ці незнаёмы з гэтым паняццем ? 😁

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...