Прымаюцца стаўкі на дасягненні Фёдара Смолава ў Сельце
Усё пра стаўкі на спорт онлайн
|
18 лютага 2020 г.
ад
PavelFredooc
|
12 Адказаў
|
583 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Самай рэзананснай апошняй навіной, звязанай з расійскімі футбалістамі, стала арэнда Федора Смолова Сельтой. Букмекерскія канторы прымаюць стаўкі на поспехі расійскага нападальніка ў іспанскім клубе. Першая стаўка датычыцца таго, выкупіць ці Сельта Смалова, так – 2,1, не – 1,65. Таксама ёсць цікавая стаўка на колькасць забіттых галоў у гэтым сезоне Прэм’еры больш за 2,5 гола – 1,55, менш за 2,5 гола – 2,4.
Нагадаем, што адзін гол футбаліст ужо забіў, прычым самому мадрыдскаму Рэалу ў госцях, чым дапамог Сельце здабыць важную нічыю – 2:2. Да канца чэмпіянату засталося 14 гульняў.
Бро, што ты купіш, прыйдзі мне як можа быць колькасць галов2.5? Гэта кат. 2 прыехалі ў вароты, а Палавіна застряла на вратарскай?
тотал 2,5 – больш і менш – гэта цалкам норма, па сутнасці гаворка пра тое, што ты ставіш на мінімум 3 галы ў яго выкананні
калі ты ставіш 2 і ён заб’е ўсяго 2, то твая стаўка разлічана на вяртанне
Не ведаў і ніколі стаўкамі не займаўся
Навучы, а то я ні ў адной букмерцы не зарэганы, чакаю рэф-спасылкі ў ЛС з нормальным кэшбэкам 😁 Жартую. Партыю не здраджваю, як і Фрыдока з Праніным ужо амаль 5 гадоў
тут трэба літаратуру пачытаць, тэрміны, абазначэнні
Ленін уся фігня калі чамаданы паедуць і байкі? А то я ўжо байкі са ўсёй вуліцы сабраў назваў турнір “за мілых дам ” ну ў гонар 8 сакавіка а тут аблом нема чамадана🤩
чамадан даўно ляжыць, а вось футболкі светры толькі прыехалі, так што на днях
А мне там што – адправіцца чамадан то зразумела і футболка таксама, так жа?
Хоць фотку кінь пагляджу…….прыкіну як на мне будзе глядзецца ,…….не не чамадан футболка
раніцай праверу, мне здаецца так
такія ўсе пытанні лепш абмяркоўваць у прыватных паведамленнях, а не ў тэме)
Ок чакаю і буду ўсёй вуліцы паказваць, а гэта людзей 300 рэфералаў вам прывяду – пра працэнты ад іх у лс👩❤️💋👨