Прыходзьце раней, гэта карысна. Амерыканка выйграла джэкпот амаль $200 тысяч прама на працы
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
11 September 2023
ад
thee4
|
8 Адказаў
|
294 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Карысны савет чалавека па імені Джэк прывёў да таго, што жанчына з Сэнт-Джонса выйграла прыз Клуба Кено Джэк у памеры 197 296 долараў у латарэі Мічыгана.
40-гадовая Шона Ферстэр супаставіла свае простыя нумары Джэка – 01-07-11-13-36-46-55-57 – з васьмю з 20 нумароў Клуба Кено, што выпалі ў розыгрышы 2238942. Свай пераможны квіток яна купіла ў бары Bruno’s Bar, размешчаным па адрасе 226 North Clinton Avenue у Сэнт-Джонсе. Сэнт-Джонс знаходзіцца прыкладна ў 25 мілях на поўнач ад Лансінга.
«Я збіралася пачаць сваю змену ў Бруно, і ў мяне ў кішэні было 10 долараў, дык я вырашыла купіць квіток у клуб Кено», – сказала Ферстэр. «Калі я глядзела на тэрмінал, мой калега Джэк прапанаваў мне дадаць Джэка да майго квітка, што я і зрабіла, а далей ужо гісторыя.»
«Пазней у маю змену я адсканавала квіток на тэрмінале, і ён раздрукаваў квітанцыю пра тое, што мне трэба забраць свой прыз у офісе латарэі. Я меркавала, што выйграла каля 1000 долараў, але толькі пазней, калі я запампавала латарэйнае прыкладанне і адсканавала свой квіток, я зразумела, што выйграла 197 296 долараў!».
Ферстэр нядаўна наведала штаб-кватэру латарэі, каб атрымаць свой вялікі прыз. З дапамогай свайго выйгрышу яна плануе аплаціць навучанне дачкі ў каледжы, а затым адкласці астатняе.
«Атрыманне гэтага прызу зменіць жыццё маёй сям’і. Гэта значыць, што мы зможам адкладаць грошы на чорны дзень і не хвалявацца так моцна пра тое, што ў нас будзе падушка бяспекі», – сказала Ферстэр.
DJack – гэта дадатковая гульня Club Keno, якую гульцы могуць дадаць да сваёй стаўкі Club Keno ўсяго за 1 долар за розыгрыш. З дапамогай Джэка гульцы атрымліваюць васьміз простых нумароў, якія супадаюць з выпаўшымі нумарамі Club Keno. Гульцы могуць выйграць прызы ад 1 долара да джэкпота. Джэкпот пачынаецца з 10 000 долараў і расце да тых часоў, пакуль не будзе выйграны. Каб выйграць джэкпот, гульцы павінны здагадацца ўсе васьміз нумары.
У Club Keno можна гуляць у 10 500 латарэйных крамах па ўсім штаце. Розыгрышы праходзяць кожныя тры з паловай хвіліны.
Ну а засадзіла колькі? Не магу чытаць, проста шмат тэксту.
які сэнс пісаць гэтыя пасты , хто то ,што то ,дзе то выграў . ах да мы ж на афілейт сайце)))
Добра, што ўказаў адрас, дзе яна купіла білет. Пайду таксама куплю, можа пашчасціць і мне))
Ну, што сказаць – купіць білет на апошнія 10 баксаў і выйграць, гэта фарт! Усім дабра і пазітыву!
Хто рана ўстае, таму ў латарэі занясе)
Калі камусьці “цяжка” чытаць або не падабаецца, калі “фартовыя” людзі ловяць “тлустага” Джека і нават не ўзнікае простага жадання парадавацца іх перамогам, то… То, як там у песні, ехай, ехай.., міма! 😎
павезла ёй, галоўнае цяпер не напартачыць, дадаўшы сваіх зверху