Прычына абвалу крыпты
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
26 студзеня 2018 г.
ад
ZikMatutero
|
11 Адказаў
|
488 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
CoinMarketCap выключыў з разліку курсаў крыптавалют паказчыкі паўднёвакарэйскіх біржаў
У панядзелак, 8 студзеня, папулярны аналітычны рэсурс CoinMarketCap без якога-небудзь папярэдняга паведамлення выключыў з разлікаў сярэдневагавых курсаў біткоіна і іншых крыптавалют дадзеныя паўднёвакарэйскіх біржаў. Пра гэта паведамляюць СМІ і карыстальнікі ў сацсетках. Прадстаў…
Падрабязнасці на сайце: forklog.com
Так што хто яшчэ жумае заляцець – не бойцеся)
падводкі ў яе агонь!!!. усё астатняе ( фуня. ваша фуйя ). лепш дайце спасылку на ролік японскі або кітайскі сабе заберу)))
А што за фуйня то ? Ты ролік то паглядзеў ? Усярэдзіўся ў сэнс таго, што прамаўляюць ? Па-мойму так даволі граматна.
я яшчэ раз кажу: як сама баба – падводкі агонь. але яна дзеліць нядзельнае. яна лічыць, што Біток расце на попытзе і прапанове (попыт і прапанова заўсёды шмат што вырашалі. але Біток без падтрымкі ўрадаў будзе криптавалютай з цаной 300$ ці ніжэй) . Яна краіны і іх рэгулятары (цб, урад) нават не бярэ ў увагу.
У мяне пытанне. Вулодзя аб’явіў, што Біток будзе жыць у Расіі!!! Што з бітком здарылася??? ён вырас ці ўпаў?? пры тым у рашцы біток асабліва не ходзіць.
А калі Кітай скажа, што біток пагражае фінансавай сістэме – што будзе з Бітком. які попыт яго выратуе? ён рухне так, што фуй саб’ецца
Амерыка на дзяржаўным узроўні ўвогуле да Бітка ставіцца вельмі халодна. а калі яны заяўуць, што Біток – гэта крута, то будзе скачок росту! што фуй дагоніш.
Я проста не ведаю, дзе вы жывяце???? а я ў Рашцы і ў мяне ў краіне рэгулятар вырашае шмат чаго. калі не ўсё!! і ён ўплывае на попыт!
Дзяржава робіць попыт і цану. як на прадукты харчавання, уводзячы санкцыі – ад гэтага ідзе рост цаны і падазенне попыту. Тое ж і з фінансавымі прадуктамі. калі рэгулятар сказаў, што Сбербанк нумар адзін – значыць ён нумар адзін. Калі ўсе сказалі, што банк Открытие банкрут (прычым загадзя), то рэгулятар сказаў: ідзіце ўсе нафуй – ён будзе жыць!!! Банк Югра не быў банкрутам (у яго былі фінансавыя праблемы, як і ў ўсіх банкаў зараз) – рэгулятар сказаў ідзіце ўсе нафуй, ён мёртвы!!!
а што казаць пра рэгулятараў такіх краін як Кітай, Амерыка – яны толькі груба паглянуць у бок Бітка, і ён адразу абделаецца
На крыпце тупа бабло рубяць на дадзены момант, напэўна 1% толькі ёй сапраўды карыстаецца без мэты нажівы ) маё меркаванне: калі будуць рэгуляваць па балдзе, яна ў рашку пойдзе, дакладна)
У крыпце ўсё залежыць ад якога куя што ідзе. Сказаў адзін куй падняўся курс.сказаў другі куй панізіўся)))) І на гэтым трымаецца… А хамячкі на гэтым кую зарабляюць
Мажары кучкуюцца і пачынаюць памп депамп і аблапошваюць смяротных) а пра інфу – забугорныя форумы ў нас адну лухту пішуць
на пампе, да бачыў як абстрыгаюць што ппц))) фігня ўсё гэтая справа
Не варта так думаць, лёгкія грошы, галоўнае не скупіцца і нікога не слухаць, самому ўнікаць што купіць калі і калі прадаць
Вось ДимоДимок з ттром на форуме свой памп-дэпамп фіга чат, а народ жавае з радасцю 0