Проста без слоў
Абмеркаванне казіно з чорнага спісу
|
25 May 2017
ад
proffi12
|
15 Адказаў
|
2,577 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
проста пакіну гэта тут![]()
гэтая казява прапануе ўсім новым бон 50 баксаў або эквівалент у іншай валюце, пішу каб ніхто не трапіў на гэты развод, назва бачная на скрыне
Pr0st0 АРУ, Не гуляйце ў скрыптах.
І не карыстайцеся майл-кашальком. ты ўжо 2 запаведзі парушыў 😁
я ў такіх скрыптах і не гуляю, толькі калі абрабаваць іх мультамі)) а кашалькоў у мяне купа, паліць не шкада)
Ды чорт, адкуль вы гэтыя цудоўныя скрыпты бярыце )?
Ну што ты, які ж гэта скрыпт…табe проста не пашанцавала, явная порча або зглаз, ахахахахах 🙂)))))
Нават глядзячы на дамен гэтай казы, можна зразумець, што гэта поўнае сонечка.
у цябе кепска з пачуццём гумару 🙂 гэта быў стэб 🙂
Увогуле нічога не разумею)) Што гэта за такі стэб?)
гэты стэб увогуле быў адрасаваны ТС у адказ на яго скрын, навошта ты ўсё на сябе прымяраеш, а потым у непаразуменні сядзіш і акуеваеш то?🙂 шукальнік прыгод 🙂)))))
Увогуле мой адказ не табе быў адрасаваны) Чаму ты ўсё на сябе прымяраеш?
Дружыча, ты ў адэкваце?🙂)))))))))))))))))))))))) ты ў пасце нумар 8 мяне працытаваў, пасля чаго ўсё і паехала 🙂 а цяпер дурню пішаш, прычым нават не праявіўшы фантазіі 🙂))))))))) кароч – праехалі і тэму закрылі, адпачні 🙂
korshac сказаў(ла) 30 Май 2017 – 21:25:
ў цябе кепска з пачуццём гумару 🙂 гэта быў жарт 🙂
А тады гэты твой пост пра што?)
перачытай тэму ўважлівей….. ты ў 4-м паведамленні напісаў, што гэта скрыпт, пакуль усё ок. Далей я ў 5-м паведамленні пасмеяўся над ТС і ты зноў у 6-м пішаш, не, гэта млять скрыпт (!!), быццам у апраўданне 5-га паведамлення, дзе я напісаў, што гэта НЕ скрыпт. Спадзяюся, сітуацыю праясніў, а цяпер давай перастанем гэты флуд, бо я не люблю гэта, адна радок стэбу перарасла ў занадта вялікую колькасць паведамленняў.
Што за здагадкі?))) Калі б я хацеў цытаваць цябе, я б цябе цытаваў. Ты сам што-небудзь прыдумаў і развёў гэтую канітэль. Не рабі так больш.
Няма слоў, раней рулетка гэтага софту ішла з КЧ, а зараз… проста няма слоў, адны выразы засталіся 🤬
Думаў, што іх ужо няма, а не – ёсць… І амаль усе міма ставак. Даўно бачылі адно відэа, дзе хлопец гуляў у еўрапейскую рулетку, прымусіў усе лікі, акрамя ZERO, і дзесяць разоў запар шарык трапляў выключна міма ставак і кожны раз менавіта ў ZERO, на жаль знайсці гэта відэа не магу. 😣