Проксі

Правілы, стратэгіі і метады гульні | 13 чэрвеня 2016 г. ад | 6 Адказаў | 1,473 Прагляду | 0 Рэакцый
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
33
Публікацыі
511
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 мая 2016 г.

Не ведаю, у той ці раздзел пішу, калі што соры.
У мяне пытанне, часам рэгаюся праз Тор і гуляю, бо я з Латвіі і палова казіно ў блаку, але вось у чым праблема – у Торы стаіць флэш, але ўсё роўна не ўсе гульні працуюць, бетсофт і аматик толькі, а нетент не грузіць, піша, што нібыта няма флэша, хто ведае, як вырашыць гэтую праблему.
P.S. холу не прапаноўваць, просьба парады толькі па Тору, калі хто ведае, дзякуй 🙂

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
46
Публікацыі
283
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
12 сне 2015 г.

ZenMate для Google Chrome, лепшага не знайшоў. Tor пастаянна тармазіў і патрабаваў уводзіць абарону ад робатаў.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
33
Публікацыі
511
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 мая 2016 г.
rublik, 13 чэрвеня 2016 г.
ZenMate для Google Chrome, лепш не знайшоў. Tor пастаянна тармазіў і патрабаваў уводзіць абарону ад робатаў.

Ну капчу я адрубіў у Tor, толькі мне патрэбен Tor, каб рэгаць некалькі аккаў у казіно, а калі я юзаў нешта акрамя Tor, напрыклад, Hola, або плагіны для Chrome, то злавілі, што ў мяне не першы аккаунт і банілі

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
2 369
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
1 сак 2015 г.

Быў 2016 год, а мы ўсе абузілі TOR.. і вельмі здзіўляліся, калі бонусы паміралі за дзень). Усе ай-пі TOR у чорным спісе. TORам практычна не карыстаюся, думаю, праблемка ў самай Мазіле (тороўскай). Яе расцэньваюць ..як недамазілу і будуць прасіць гуляць праз Хром або Mozilla.. паспрабуй TOR з больш старых версій.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
33
Публікацыі
511
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 мая 2016 г.
klik2klik, 13 чэрвеня 2016 г.
Шэлі 2016 год, а мы ўсе аб’юзілі TOR.. і вельмі здзіўляліся, калі бонусы паміралі за дзень). Усе ай-пі TOR у чорным спісе. TORам практычна не карыстаюся, думаю праблемка ў самой Мазіле (торовскай). Яе лічаць ..як недамазілу і будуць прасіць гуляць праз ХРОМ або Мазілу.. паспрабуй TOR са старэй [...]

можаш даш параду чым аб’юзіць))

проста там, дзе няма NetEnt, усё ок у мяне праз TOR, а дзе ён ёсць, то там праблемы))

можна ў лс))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 643
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
arturbalagur, 13 чэрвеня 2016 г.
можешь дашь совет чем абузить)) просто где нет NetEnt, все окей у меня через Tor, а где он есть, то там проблемы)) можно в лс))

Звярніся да Леніна. Ён мне нібы даваў спасылку на праграму. Яна там платная і бясплатная. Кажуць, увогуле не паліцца.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...